EOS Creator: Bitcoin er transformativ, men også langsom, dyr og begrænset

Bitcoin

I meget af Bitcoins liv var det ubestridt. Da Satoshi Nakamoto udgav sin skabelse til verden, var digitale valutaer og blokeringer kun begreber, hvilket gjorde Bitcoin til det første reelle forsøg på at skabe et aktiv, der ikke er bundet til traditionelle betalingsskinner eller et underliggende statssystem..

Men mange teknologer og innovatører har konkluderet, at de kan gøre det bedre, end hvad Satoshi har gjort, ved at skabe hundreder og tusinder af spin-offs, bedre kendt som altcoins, i processen. Og desværre har nogle af disse cryptocurrency-skabere taget til offentlige fora for at henlede opmærksomheden på Bitcoins ineffektivitet og undgå det projekt, der stiltiende skabte deres oprettelse.

Bitcoin

Brendan Blumer Bashes Bitcoins ineffektivitet

Brendan Blumer, administrerende direktør for den Hong Kong-baserede Block.one, udviklingsgruppen bag EOS-blockchain, gik for nylig til scenen for DC Blockchain Summit på Chamber of Digital Commerce (CODC). Mens Blumer var på scenen for et panel om blockchains applikationer i regeringen, erhvervslivet og andre sektorer, bragte han Bitcoin op.

Og hvad han havde at sige, var ikke ligefrem munter, og det sad heller ikke godt med kryptopublikummet.

EOS medskaberen indrømmede, at han ser Bitcoin, verdens første cryptocurrency- og blockchain-applikation, som fuldstændig transformerende, men at netværket stadig har drastiske mangler.

CEO for https://t.co/oxZfkUbjGr @BrendanBlumer spredning af latterlige vildfarne karakteriseringer om Bitcoin på en @DigitalChamber begivenhed. pic.twitter.com/h5bB8ybC6X

– Vake (@vakeraj) 6. april 2019

Blumer bemærker, at Bitcoin-transaktioner i virkeligheden koster langt over det transaktionsgebyr, der er fastsat af minemarkedet alene, idet de faktiske omkostninger ved behandling af en peer-to-peer-overførsel potentielt er så høje som $ 50 til $ 100. I efterfølgende Twitter-kommentarer fortsatte Blumer denne fortælling. Forsøger at rationalisere kommentar om, at BTC-transaktioner faktisk koster mere end gebyret i sig selv, henledte han opmærksomheden på minerydningstilskud og forklarede, at denne forsyningsemission faktisk skulle tage højde for omkostningerne ved sikring af processer.

Derefter skød han sjovt over Bitcoins transaktionsgennemstrømning og blokeringstider og forklarede, at det kan tage en time at overføre BTC til en peer eller virksomhed, selvom grænsen for “tre transaktioner pr. Sekund” ikke allerede er opfyldt. Dette er selvfølgelig en overdrivelse i Blumers ende, da den udbredte vedtagelse af Segwit-adresser gør det muligt for netværket at behandle op til syv transaktioner pr. Sekund, men hans utilfredshed med Bitcoins tekniske kapacitet blev gjort klart.

Men han er ikke nøjagtigt bærerig af Bitcoin

Mens Blumers kommentarer får det til at lyde som om han kun ser en ulempe for Bitcoin i fremtiden, gør hans Twitter-tilbagevendelser det klart, at dette ikke er nøjagtigt tilfældet. I et tweet udsendt i midten af ​​marts, proklamerede Blumer stolt, at han tror på fortællingen om, at Bitcoin er den næste kommer af guld, hvis du vil – en digital værdilager, der har råvareagtige egenskaber.

Faktisk skriver han, at han forventer, at kryptovalutaen skal erstatte guld som den førende værdibutik i løbet af de næste to årtier, et sentiment indeholdt af Winklevoss Twins, Willy Woo, Mike Novogratz, blandt andre interessenter i kryptoindustrien.

I løbet af de næste to årtier, #Bitcoin vil erstatte #guld som den førende vare til at gemme værdi

– Brendan Blumer (@BrendanBlumer) 17. marts, 2019

Som svar på kritikken, han modtog for sin monolog på CODC, fordoblede han ideen om, at Bitcoin stadig har et gyldigt, omend relativt begrænset, værdiforslag.

Blumer skriver, at han elsker verdens første kryptokurrency på grund af dens potentiale til at blive det digitale guld, men at det i sagens natur ikke er optimeret til at konkurrere inden for smarte kontrakter, decentraliserede applikationer og andre brugssager. Med andre ord forklarer han, at BTC-transaktioner kan være langsomme og relativt dyre, men der er plads nok til, at både EOS og Bitcoin kan eksistere i en decentral, digitalbaseret verden.

Og det kan bare være, hvordan Satoshi Nakamoto ønskede det. Som Dan Held, medstifter af Interchange, forklarede i en omfattende Twitter-tråd, havde Bitcoin-skaberen sandsynligvis mange chancer for at ændre kardinalreglerne – 21 millioner forsyningsgrænser, ti minutters blokke, en megabyte blokke osv. – af hans hjernebarn, men besluttede sig imod det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me