Endelig mødtes Trons Justin Sun med Bitcoin Skeptiker Warren Buffett til middag

Justin Sun & amp; Warren Buffett Middag

Warren Buffett har længe været en af ​​Bitcoins mest fremtrædende kritikere. Som en af ​​verdens rigeste mænd, der leder konglomeratet og investeringsgiganten Berkshire Hathaway (firmaet bag Dairy Queen, Geico, Duracell og mere), er hans mening om ethvert spørgsmål værdifuld.

Når han således i en række interviews med mainstream-forretninger sagde, at han er en førende skeptiker over Bitcoin, ved en gang kaldte det “rottegift i kvadrat” og hævdede, at det har den samme værdi som en dragtknap (også kaldet nul), folk lyttede.

Buffett sagde også ved en lejlighed, at Bitcoin er en “rigtig boble”, hvilket ironisk nok er, hvad nogle har sagt om aktiemarkedet i de sidste par år.

Han har været åbenlyst over for Bitcoin i årevis nu, uden at tænke i sin tro, bortset fra hans stemning, at blockchain, som nogle siger er “teknologien, der sikrer Bitcoin”, har værdi i nutidens samfund.

Da det blev afsløret i midten af ​​2019, at Justin Sun, administrerende direktør for det krypterede kryptoprojekt Tron og BitTorrent, havde sikret en frokostdato med det såkaldte Oracle of Omaha, blev alle både ind og ud af krypto skøre.

Efter måneders forsinkelse, på grund af planlægningskonflikter og Suns påståede kræsning med nyresten, skete måltidet endelig torsdag. Her er nogle punkter, som Sun delte, der er beregnet til at blive betragtet som takeaways fra begivenheden.

Hvad skete der ved den skæbne frokost-vendte-middag?

Ifølge en omfattende Twitter-tråd offentliggjort af Sun i kølvandet på middagen var der i alt seks deltagere: han selv, Buffett, Charlie Lee fra Litecoin, Binance Charity Foundation’s Helen Hai, eToro CEO Yoni Assia og CFO for Huobi Chris Lee. Middagen blev afholdt den 23. januar på en restaurant i Buffetts hjemby Omaha, Nebraska.

Fantastisk middag m / @WarrenBuffett langt om længe! Thx for din støtte & råd om, hvordan man tager #TRON til det næste niveau! Elskede vores samtale videre #Bitcoin, @Tesla & #TRON! Glad for at støtte @GLIDEsf såvel! C U ved # BRK2020 & vores genforeningsmåltid i 2030! Detaljer nedenfor &# 128071; pic.twitter.com/tjulvv2C9k

– Justin Sun (@justinsuntron) 6. februar 2020

Som forventet var maden ikke højdepunktet i måltidet, det var Sun og Co.s forsøg på at overbevise Buffett om kryptovalutapotentialet.

For at forsøge at udføre denne opgave lavede Sun en flok gode ting for Buffett: han gav ham “sin første Bitcoin”, der var gemt på en begavet Samsung Galaxy Fold (Samsung har sin egen blockchain-tegnebog i nogle regioner), to Galaxy Fold-enheder “med Tron indbygget ”og med samlet 1.930.830 TRX ($ 43.000 i værdi), en bronzehest og en papirskæring af en rotte til fejring af det kinesiske nytår.

Mens Buffett tilsyneladende var imponeret over gaverne, bekræftede han sin overbevisning om, at Bitcoin endnu ikke er klar til at være en ordentlig investering, og spøgte med Sun, at hans barnebarn sandsynligvis hellere ville eje USD end BTC, når det er tid for ham at arve de milliarder, som Buffett ejer.

Selvom investoren ikke var overbevist, forlod Sun middagen munter:

Han er en mester i at være forsigtig, disciplineret, & patient, der følger sine egne regler & holder sig til dem. Han har stærke overbevisninger, er afgørende, & omfavner sikkerhed over usikkerhed. Thx for de lærte lektioner & den fænomenale konsul! Du er min rollemodel!

Buffett er ikke den eneste tilbageværende Bitcoin Skeptic

På trods af Suns indsats er det klart, at Buffett stadig ikke er overbevist om kryptokurrency-trenden, og mange andre fremtrædende investorer og kommentatorer ville være tilbøjelige til at være enige.

Ray Dalio – en af ​​verdens mest magtfulde mænd på Wall Street, der leder den gigantiske hedgefond Bridgewater Associates – sagde i et nylig interview med CNBC, at han stadig er skeptisk over den førende kryptokurrency på grund af det faktum, at den ikke har de to primære egenskaber som en levedygtig form for penge: en pålidelig opbevaring af værdi og et vedtaget udvekslingsmiddel. Dalio tilføjede det i

Dalio får selskab af præsident Donald Trump, som i juni 2019 sagde, at han mener, at kryptokurver er et værktøj for kriminelle og har en værdi, der er baseret på “tynd luft”, og tilføjer, at Vægten bliver nødt til at overholde bankreglerne i USA..

Om disse individer i sidste ende vil blive overbevist om Bitcoins værdi i nutidens verden er ikke klart, selvom der er mange, der håber, det vil ske. Til sidst.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me