Efter Bitcoin Run sidste uge ledede Ethereum (ETH) topmønter i weekendgevinster

Ethereums privatliv

Ether, den digitale gas i Ethereum-netværket, havde en stærk weekend, da kryptokurrencyens pris steg mere end 13 procent mellem fredag ​​og søndag.

I dette tidsrum steg ETH midlertidigt fra $ 162 USD til $ 185. Opgangstrenden er opretholdt i mellemtiden, da mønten indtastet mandag svæver omkring $ 180.

Momentummet bringer ethers kortsigtede investeringsafkast (ROI) yderligere i det grønne; den næststørste krypto efter markedsværdi er nu steget med 26 procent i ugen, op med 32 procent i løbet af måneden og op med 20 procent i løbet af de sidste tre måneder.

Ethereums privatliv

ETH er stadig nede med 54 procent fra prisen for et år siden, mens den er steget med mere end 1.700 procent siden 2016. Møntens højeste tid var $ 1.431 i januar 2018.

Selvfølgelig dvæler frygt i rummet, at det kryptoøkonomiske bjørnemarked, der begyndte at bide sidste år, har yderligere udholdenhed endnu. Men det bliver sværere at argumentere for, at siden ikke er blevet længere, at topmønter som ether opretholder positive kortsigtede ROI’er.

De andre top 10 kryptokurver har også klaret sig godt ind i den nye uge. Bitcoin (BTC) gik ind mandag og holdt stadig jorden over prispunktet på $ 5.200, mens Bitcoin Cash (BCH) var lidt kontraheret, men opretholdt sin position over $ 300. Adskillige andre populære kryptoer som litecoin (LTC), Binance Coin (BNB) og Cardano’s ADA oplevede mindre prisindskrænkninger.

Opretholdelsen af ​​disse niveauer kommer efter, at bitcoin førte kryptomarkeder op i sidste uge, efter at oprindelseskryptoen skød op fra $ 4.100 til over $ 5.000 på en dag.

Den stigning, der efter sigende er udløst af flere koordinerede ordrer på 1.000 bitcoin hver, har styrket optimismen og bevidstheden omkring kryptokurver, hvilket til gengæld tilsyneladende har skabt en refleksiv dynamik, der førte til yderligere købetryk i rummet.

Det er stadig at se, om denne refleksivitet vil aktualisere det næste langvarige kryptotyremarked eller sputter ud efter at have fået noget indledende momentum. Men der har ikke været meget sputtering i løbet af de sidste 90 dage for topmønter som bitcoin og ether, så tyresagen bygger støt op.

Ethereum placeret godt i DeFi Rat Race

Mange projekter skytter for at lette og optimere decentral finansiering eller DeFi. Projekter som Bitcoin, Ethereum, Cardano og Tezos er kun nogle få eksempler på fremtrædende deltagere, der er taget til arenaen.

Men når det kommer til at gøre status over det nuværende felt, har Ethereum fået et betydeligt forspring tidligt ind i kryptoøkonomiens liv, da platformen i øjeblikket understøtter ni ud af de 10 bedste decentrale finansieringsprojekter pr. DeFi-puls tracker-websted.

Den nuværende DeFi-status. Billede via DeFi Pulse

Mere end $ 400 millioner dollars eter er låst blandt de tre bedste af disse projekter, nemlig kryptolån spiller Maker og Compound og den stadig mere populære decentrale børs Uniswap. Bitcoins foreslåede anden-lags skaleringsløsning, Lightning Network, kommer for tiden ind på fjerde plads med mere end 5,6 millioner dollar bitcoin låst i sine betalingskanaler.

Fremtiden for DeFi er langt fra afgjort, og helt sikkert kommer der nye projekter som Cosmos og Polkadot. Men Ethereum-baserede projekter griber bestemt dagen, mens tingene stadig er tidligt, og den dynamik kan være godt for ETH i den næste kryptomarkedscyklus i overensstemmelse hermed.

Ser på fremtiden

Efter succesfuld vedtagelse af sin Constantinople-opgradering tidligere på året er Ethereum-blockchain indstillet til sin Istanbul-opgradering næste, hvilket kunne se den ASIC-resistente ProgPoW-konsensusmodel gå live.

Længere væk er Serenity “ETH 2.0” -opgraderingen, der vil se Ethereum implementere en trio af skaleringsløsninger i sharding, Plasma og Casper. ETH 2.0-hold er allerede godt i gang med at tinkere med indsats i Ethereum.

48 af vores ETH2.0-validatorer, der viser deres seneste blokstemmer i realtid i vores @prylabs Prysm testnet! Rekvisitter til @ terenc3t til grafen og glade for at have flere visuals, der viser kraften i ETH2-gaffel-valgreglen #Ethereum pic.twitter.com/ltd7lRmcQF

– Raul Jordan (@raulitojordan) 8. april 2019

I mellemtiden vil det største spørgsmål i blockchain-samfundet være centreret omkring, hvor lang tid det tager for Serenity at blive aktiveret. I øjeblikket er det et åbent spørgsmål – men det vil ikke altid være et.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me