Digital Gold Rush: Bitmain lancerer massiv Texas Mine

Bitcoin Gold Rush

Som mange af de største virksomheder i rummet undslap Bitmain, den største hardwareproducent for kryptovaluta-minedrift, ikke bidet fra sidste års baisse kryptoøkonomiske nedgang. Firmaet foretog til sidst betydelige omstruktureringer i arbejdsstyrken som svar.

I et stykke tid syntes Bitmains planer for en ny minedrift i Rockdale, Texas – som virksomheden bekræftede i august 2018 og forestillede sig at blive verdens største bitcoin-mine endnu – i fare. Ikke mere, selvom.

Bitcoin Gold Rush

Den 21. oktober annoncerede Bitmain og Rockdale-embedsmænd den formelle lancering af den massive 50 megawatt (MW) gård, der er anbragt på et 33.000 hektar stort område, der tidligere var hjemsted for et smelteanlæg af Aluminium Company of America (Alcoa).

Bitmain planer om at udvide Rockdale-operationerne yderligere

Arbejdet begyndte på gården sidste år, hvor der blev oprettet et indledende 25 MW anlæg. Bitmain har nu fordoblet operationens rækkevidde ved lanceringen, og virksomheden sagde, at kapaciteten kunne øge yderligere 500 procent pr. Mandagens meddelelse.

Til sammenligning blev bitcoin-minedriften Bitmain aktiveret i staten Washington sidste år lanceret med kun 12 MW kapacitet.

Hvis det bringes i anvendelse, ville den potentielle ekspansion på 500 procent gøre Rockdale-gården i en egen liga på den globale scene.

“Bitmain vil fortsætte med at konstruere 50 MW-anlægget, som kan udvides til en kapacitet på mere end 300 MW, hvilket gør det til det største bitcoin-minedrift i verden,” sagde mineselskabet.

#Bitmain afslutter opførelsen af ​​50 MW minedrift i #Rockdale #Texas. (https://t.co/Sztme8Fokf) Projektet er indstillet til at skabe arbejdspladser i området og planlægger at arbejde med det lokale distrikt for at give uddannelse og træning i blockchain-teknologi og datacenteroperationer. pic.twitter.com/z5W7b7eNei

– Antminer_main (@Antminer_main) 21. oktober 2019

Indsatsen er klar til at være en win-win-situation for virksomheden og det lokale Rockdale-samfund, der vil drage fordel af nye job, efter at de har været hårdt ramt af de traditionelle industrivirksomheders afgang i de seneste år..

For sin del ser Bitmain Texas som en nøgleregion for kryptovaluta-minedrift økosystem fremover. Clinton Brown, Bitmains førende projektleder for Rockdale-webstedet, sagde:

”Vi er glade for at lancere denne facilitet, som er vigtig for Bitmains globale ekspansionsplaner. De stabile og effektive energiressourcer i Texas er grundlæggende for den uundgåelige vækstskala for kryptovaluta-minesektoren. ”

Rockdale Farm er ikke længere i Limbo

Da Bitmain bekræftede sine Rockdale-planer, var gården oprindeligt indstillet til at skabe så mange som 600 lokale job og nyde forbløffende 500 MW elektrisk kapacitet.

Derefter ramte kryptoøkonomien i 2018 markedet, og det ramte hårdt. Ligesom andre mineselskaber og kryptokurrencyudvekslinger var Bitmain langt fra immun over for den akutte markedsnedgang.

Virksomheden anslås faktisk at have tabt omkring $ 500 millioner USD alene i 3. kvartal 2018. I november nedskærede virksomheden ansættelser og vækst på Rockdale-webstedet i overensstemmelse hermed, med kun 14 ansatte, der bemandede anlægget på det tidspunkt..

Da bjørnemarkedet fortsatte med at bide, antages Bitmain at have sluppet hundreder af medarbejdere i operationelle omstruktureringer inden udgangen af ​​januar 2019. 9 af de 14 Rockdale-medarbejdere var inkluderet i disse hundreder, og lokalbefolkningen spekulerede på, om projektet måske kunne gå i stykker helt. . Uden at gå nærmere ind på, bekræftede Bitmain, at der var sket personaleændringer i en blogopdatering fra marts.

“Nedskæringer af anlægget var nødvendige for at holde trit med den skiftende efterspørgsel på markedet,” sagde virksomhedens talsmand Nishant Sharma senere til WIRED.

Disse ændringer var nok til at holde Rockdale-minen i spil, som denne uges nyheder viser. Og mens den nye mine ankom senere og med færre medarbejdere end oprindeligt planlagt, er den endelig realiseret, den er indstillet på at blive hidtil uset i omfang, og den har potentialet til at blive en positiv kraft i Rockdale-samfundet og videre.

“Med disse operationelle ændringer nu på plads, er prioriteten for dette år at fordoble ned på innovation for og betjene vores kunder,” sagde Bitmain i sin førnævnte opdatering fra marts.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me