Den legendariske venturekapitalist Draper siger, at Bitcoin er til årtusinder

Bitcoin

Der er en løbende meme om, at kryptokurrency-samfundet er fyldt til randen med årtusinder og generation Z – mennesker født efter 1981.

Ifølge den legendariske Silicon Valley venturekapitalist Tim Draper burde dette være sandt, for nylig rådede de unge til at købe Bitcoin.

Køb Bitcoin, Young People: Legendary Investor

Milliardærinvestor Tim Draper – der købte tusinder af BTC for over fem år siden og også var en tidlig investor i Baidu, SpaceX, Tesla, AngelList, Coinbase, Robinhood, Twitch og mange andre virksomheder – for nylig satte sig ned med Fox Business for at tale Bitcoin.

Ikke overraskende udtrykte han en bullish stemning om den største kryptokurrency ved markedsværdi og sagde, at han mener, at Bitcoin vil være nøglen til millennials finansielle futures:

Du ser på bitcoin og du siger ‘Hej, det er dejligt, fordi det ikke er min fars Oldsmobile.’ Ting fungerer ikke helt for [årtusinder.] Med de nuværende lønninger kan de ikke helt betale det. Det er en virkelig vanskelig tid, og de er blevet lejere snarere end købere, fordi de skal

Han tilføjede, at med stigningen i nye gebyrer i løbet af kreditkortgebyrer og med regler, vil regelmæssige opsparingsstrategier ikke fungere, hvilket kræver alternative investeringer.

Hvorfor giver Bitcoin mening for årtusinder?

Bortset fra hvad Draper sagde, hvad gør Bitcoin og digitale aktiver som helhed vigtigt for årtusinder at blive involveret i, især set fra et investeringssynspunkt?

Ifølge Raoul Pal, en tidligere Goldman Sachs-direktør og administrerende direktør for Real Vision, har det at gøre med potentielt afkast. I en podcast med fremtrædende Bitcoin-kommentator Stephan Livera sagde Pal, at et flertal af førende aktivklasser ikke er levedygtige til investering i øjeblikket.

Aktier, forklarede han, er omtrent på alle tiders højder og skubber ekstreme værdiansættelser for relativt lidt overskud og potentiale.

Her er @RaoulGMI på Baby Boomers, Millennials og Bitcoin. Baby Boomers fik en gave!

Fuld ep og transkription tilgængelig her:https://t.co/zPQso3Ul34 pic.twitter.com/1auWfcAkyL

– Stephan Livera (@stephanlivera) 30. juli 2019

Obligationer er ikke meget bedre, mener Pal, og gør opmærksom på de “næsten nul-renter” – og i nogle tilfælde negative renter – som gæld, der anses for sikker, giver.

Selv fast ejendom er ikke attraktivt, idet den fremtrædende investor kalder denne aktivklasse “uoverkommelig” og tilføjer, at det giver endnu mindre mening at købe boliger, fordi de handler i nærheden af ​​alle højdepunkter. Indtast Bitcoin. Pal quips:

”Så hvad i helvede gør en årtusinde for at spare til din fremtid, når næsten alle aktiver har negativt beregnet afkast i de næste 20 år, 10 år? Og svaret er godt, du tager optionen på kryptokurrency og Bitcoin. ”

Den tidligere Wall Street-direktør tilføjede, at køb af Bitcoin nu er som at købe obligationer og aktier i 1982, hvilket er forud for den absurde aktivinflationsboble, der er oppustet siden da.

Det sker allerede

Det ser ud til, at nogle årtusinder er foran kurven, med rapporter, der afslører, at der er mange årtusinder, der allerede kaster penge på Bitcoin- og kryptovalutaprodukter, og at der er unge mennesker med intentioner om at dykke ned i krypto.

Den 4. december Charles Schwab udgivet en rapport vedrørende kundekreds foretrukne investeringer ultimo 3. kvartal af 3. kvartal.

Under kolonnen for årtusinder, dem født efter 1981 og før 1996, blev det bemærket, at 1,84 procent af denne demografiske samlede formue blev allokeret til Grayscales Bitcoin Trust (GBTC), hvilket gjorde det BTC-tilknyttede investeringsmiddel mere populært end Berkshire Hathaway, Walt Disney, Netflix, Microsoft og Alibaba Group.

Dette gjorde GBTC til den femte mest populære investering blandt årtusinder, uden for Facebooks 3,03%, Teslas 3,22%, Apples 6,18% og Amazons 7,87%.

Fanden er faktisk skør. @GrayscaleInvest BTC er foran Berkshire Hathaway, Disney, Netflix, Microsoft og Alibaba som en% af aktiverne i aktier i Charles Schwab. pic.twitter.com/cCGcY0nLk4

– Nathaniel Whittemore (@nlw) 27. januar 2020

Sikker på, 1,84% er ikke “masseadoption” i sig selv, selvom mange i kryptokurrency-samfundet har taget denne statistik i skridt. Mike Dudas, administrerende direktør for brancheforretningen The Block, skrev, at denne statistik er det “klareste tegn for mig, at der er detailefterspørgsel efter folk til at eje bitcoin via traditionelle investeringskonti.”

Også en 2019 offentliggjort undersøgelse af industriens venturefond Blockchain Capital afslørede, at der er et overvældende niveau af interesse for Bitcoin blandt tusindårsbefolkningen i staterne.

Undersøgelsen, som 2.029 amerikanske voksne reagerede på, afslørede, at 59% af dem i alderen 18-34 år “stærkt” eller “noget” er enige i, at “Bitcoin er en positiv innovation inden for finansiel teknologi,” mens 42% af den samme demografiske periode angav, at de agter at købe BTC inden for de næste fem år.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me