Deltager i Nordkoreas Crypto-begivenhed siger, at sanktioner ikke blev diskuteret

Nordkorea Crypto

Kryptovalutasamfundet som helhed blev chokeret i sidste uge, da USAs advokatkontor for det sydlige distrikt i New York afslørede, at det havde arresteret Virgil Griffith, forsker i Ethereum Foundation og fremtrædende medlem af blockchain-rummet.

Statsadvokaten beskyldte enkeltpersonen for overtrædelse af “International Emergency Economic Powers Act (” IEEPA “) ved at rejse til Den Demokratiske Folkerepublik Korea (” DPRK “eller” Nordkorea “) for at levere en præsentation … [om hvordan man brug teknologi] for at undgå sanktioner. ”

Nordkorea Crypto

Hvorfor dette vedrører kryptokurrency er, at Griffiths præsentation vedrørte blockchain og blev lavet på en statsstøttet kryptokurrencybegivenhed. Den amerikanske advokat Geoffrey S. Berman gik så langt som at sige, at Griffith gav nordkoreanere ”yderst teknisk information”.

Griffith, ifølge en pressemeddelelse fra regeringen, blev angiveligt nægtet adgang til Nordkorea af det amerikanske udenrigsministerium og fik ikke godkendelse til at præsentere ved begivenheden, hvilket selv krænker sanktionen..

Deltager i den nordkoreanske kryptokonference forsvarer Griffith

Mange er på regeringens side og citerer det faktum, at hjælp til Nordkorea bare ville opretholde et farligt regime. Skønt nogle er kommet til individets forsvar. Fabio Pietrosanti, en deltager i ovennævnte Pyongyang Blockchain og Cryptocurrency Conference som Griffith gik til, fortalte CoinDesk at ved arrangementet var sanktioner “slet ikke et emne.”

Pietrosanti tilføjede, at diskussioner omkring sanktioner i en sådan indstilling ville have været tåbelige, idet han tilføjede, at det er de facto lov mellem turister til nationen, at man ikke skulle “tale om noget politisk emne.”

Han kritiserede endda, at konferencen egentlig kun var en “kedelig to dage”, idet han citerede det faktum, at de oplysninger, der blev diskuteret ved den uortodokse begivenhed, var “grundlæggende viden på Google-niveau”, der var i modstrid med erklæringen fra statsadvokaten.

Andre har også taget til medier og Twitter for at forsvare Griffith. Enkeltpersoner som Roger Ver (som gik så langt som at hashtag sin kommentar med “FreeVirgil”) og John McAfee, som begge er libertarer, skrev på Twitter, at de nylige anholdelser er et klart eksempel på regeringer, der overvælder deres magt; andre, nemlig i Ethereum-kredse, hævdede, at Griffiths tilsyneladende forudsætning for at deltage i begivenheden var at skabe fred og dialog snarere end at lade det nordkoreanske regime omgå økonomiske sanktioner, den anklage, som de amerikanske myndigheder tilbageholdt ham.

Sanktioner er en krigshandling.

Folk, der vedtager sanktioner, fører krig.

Folk, der er imod sanktioner, er imod krig.#FreeVirgil #Nordkorea #USA https://t.co/1HuW535OyU pic.twitter.com/wQKWMKnDHu

– Roger Ver (@rogerkver) 30. november 2019

Repræsenteret af de bedste

Mens USA ikke har skudt ud i sin påstand om, at Griffith brød loven, da han deltog i begivenheden, fik Ethereum-medlemmen for nylig en vis juridisk støtte fra Brian Klein fra Baker Marquart. Klein skrev i et tweet, der bebudede sin repræsentation af udvikleren: “Vi bestrider de uprøvede påstande i strafferetlig klage, og Virgil ser frem til sin dag i retten, når den fulde historie kan komme ud.”

Jeg repræsenterer nu Virgil Griffith og er meget glad for, at dommeren i dag fandt ud af, at han skulle løslades fra fængsel i afventning af retssagen. Vi bestrider de uprøvede påstande i strafferetlig klage, og Virgil ser frem til sin dag i retten, når den fulde historie kan komme ud.

– Brian Klein (@brianeklein) 3. december 2019

Dette navn, Brian Klein, lyder måske velkendt. Hvorfor? Klein var den person, der repræsenterede Block.one, et internationalt blockchain-firma bag EOS-token-salget, da det tidligere i år måtte afregne med Securities and Exchange Commission (SEC) i USA for at lette et uregistreret ICO-salg. Block.one blev idømt en bøde på 24 millioner dollars af SEC for salget.

På grund af denne tilsyneladende lille afregning i forhold til EOS ‘markedsværdi på 2,6 mia. $ Nu og de 4 mia. $, Der blev indsamlet af Block.one, har mange kaldt Klein en af ​​de bedste advokater i kryptokurrencybranchen..

Med nogle, der siger, at Griffiths sag kunne skabe et juridisk præcedens for fremtidige sager vedrørende kryptokurver og blockchain på det geopolitiske stadium, siger nogle, at en gevinst eller i det mindste en vis indrømmelse i statenes ende kunne være vigtig for industriens udvikling fremad.

Den advokat, der satte EOS tilbage i deres SEC-afvikling (betragtes bredt som en kæmpe gevinst), gentager nu Virgil Griffith https://t.co/eitSqRM6YN

– Rob "Crypto Bobby" Paone (@crypto_bobby) 3. december 2019

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me