Cybersikkerhedsfirma dømmer Kraken som den mest sikre kryptoplatform

Cryptocurrency Exchange Security

Cybersikkerhedsfirmaet Group-IB vurderede og klassificerede sikkerheden ved online kryptobørser for nylig for at bestemme forsikringsrisikoen for investors aktiver på platformene pr. Rapport om Next Web Hardfork. I partnerskab med den schweiziske forsikringsmægler ASPIS SA, udviklerne af CryptoIns-projektet, analyserede begge virksomheder over 20 krypto-udvekslinger og tegnebogudbydere ved hjælp af verificerbare data fra open source-data fra børsene og Group-IBs proprietære system.

Cryptocurrency Exchange Security

Omkostninger ved forsikring af digitale fonde

Baseret på risikoscore, der er afledt af vurderingen, opretter CrytpoIns-eksperter derefter en sats for forsikring af digitale aktiver på et antal digitale aktiverplatforme og tegnebogudbydere i bestemte tidsperioder.

Disse platforme inkluderer populære digitale aktiverplatforme som Poloniex, Blockchain.info, Binance, Bithumb og andre. Baseret på rapporten er USA-baserede Kraken den mest sikre børs og den billigste at forsikre aktiver på.

Vurderingen overvejede den tekniske sikkerhed for hver platform, nøgleopbevaring og sikkerhed for adgangskoder. Andre kriterier, der blev overvejet, inkluderer de individuelle risikostyringssystemer for hver digital aktivplatform og tilgængeligheden af ​​know-your-customer (KYC) og anti-hvidvaskning af penge (AML).

Over 800 millioner dollars er blevet stjålet på grund af målrettede angreb på kryptovalutaudvekslinger fra 2017 til de første ni måneder i 2018. Inden for denne periode er en række børser blevet hacket, hvor et stort flertal er knyttet til den nordkoreanske stat støttet af Lazarus-gruppen.

Er Coinbase sikkert?

Læs: Er Coinbase sikkert? Et dybtgående kig på deres sikkerhedsforanstaltninger

Risikogrupper

CryptoIns grupperede udvekslinger i fire risikogrupper baseret på den samlede information. Den første gruppe er den mindst sårbare, anden og tredje gruppe er “bedømt tilfredsstillende og lav i sikkerhedsrisiko. ”Den fjerde gruppe er til udvekslinger, der er meget risikable. Ifølge rapporten yder CryptoIns ikke forsikring for børser, der falder inden for denne kategori.

Mens Bank of International Settlement ofte har fremhævet den manglende tillid som en begrænsende faktor for vedtagelse af kryptovaluta, da karakteren af ​​den decentrale konsensus anses for at være så skrøbelig, at en kryptovaluta kan stoppe med at arbejde, den forestående trussel mod både detailhandel og institutionel vedtagelse af digitale aktiver er deres sikkerhed.

I en kommentar i Group-IBs pressemeddelelse argumenterede Andrey Busargin, direktør for brandbeskyttelse hos Group-IB:

“Kryptoindustrien har ikke tilstrækkelige midler til at sikre kundernes midler mod angreb fra svindlere og hackere.”

Han gik videre for at forklare fordelene ved at beskytte digitale aktiver med forsikring og sagde:

”Under de nuværende omstændigheder er forsikring af kryptokurrencyaktiver på kryptobørs en god måde at beskytte dig mod de risici, som de fleste brugere normalt ikke er opmærksomme på. For at skabe et forsikringsprodukt er det uden tvivl vigtigt at involvere uafhængige eksperter, der er specialiserede i at imødegå cybertrusler, som har adgang til unikke datakilder til krypto-udvekslingers sikkerhedsvurdering. Cryptocurrency-børser, der samarbejder med Group-IB, hjælper os med at skabe en mere detaljeret cybersikkerhedsprofil, som i slutningen af ​​dagen forbedrer deres sikkerhed og tiltrækker nye kunder. ”

Med vurderingsscore frigivet af CryptoIns kan investorer nu forsikre deres beholdning. Basisforsikringssatsen på CryptoIns-platformen er 2,5 procent pr. Kvartal. Kraken er tilfældigvis den mest sikrede børs i verden, hvilket gør midlerne billigst at forsikre med 1,25 procent forsikringssats, ifølge rapporten.

Baseret på rapporten vil forsikringspolicen dække brugere mod tab, der opstår som følge af cyberangreb på børser, tyveri eller ulovlige handlinger fra digitalbørsens personale.

Så for hver 1 BTC forsikret i Kraken i 90 dage vil forsikringsomkostningerne være 0,0125 BTC. Den samme BTC-værdi på Bittrex og Coinbase Pro vil koste investorerne 0,015 BTC. Andre platforme Localbitcoins og Bithumb vil kræve en præmie på 0,019 BTC for forsikring.

For kryptokurver, der blev mærket mindst sikre, såsom Yobit, afslørede CryptoIns ikke de detaljer, der blev anset for at score børsen som værende for risikable til at forsikre. Investorer har også mulighed for at dække deres investering i et helt år.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me