Crypto Investigators Chainalysis Indhent $ 30 mio. I den seneste finansieringsrunde

Denne uge meddelte Cryptocurrency-rummets mest profilerede blockchain-analysevirksomhed, Chainalysis, at de havde rejst $ 30 millioner USD i en serie B-fundraiseringsrunde ledet af det amerikanske venturekapitalfirma Accel.

Som en del af aftalen vil Accel’s Phillippe Botteri tilslutte sig Chainalyses bestyrelse. Benchmark, et andet amerikansk VC-firma, understøttede sin egen investering i blockchain-efterforskerfirmaet efter at have deltaget i virksomhedens $ 16 millioner serie A-runde sidste forår.

Chainalysis, der leverer blockchain-efterforskning og compliance-tjenester af virksomhedskvalitet, har allerede kontorer i New York og København og vil udnytte den nye serie B-finansiering til at åbne et tredje kontor i London, et tegn på firmaets voksende operationelle ambitioner.

“Selvom vi har haft fødder på jorden i et stykke tid, er vi glade for officielt at åbne et kontor der,” sagde Chainalysis-teamet i deres bekendtgørelse.

”Som vores andet europæiske kontor efter København vil London fungere som vores knudepunkt for europæisk forretning samt forankre vores forskning. Vi vil se på at fordoble antallet af medarbejdere der og tappe ind i Londons dybe talentpool. Byen er optimal for dens nærhed til topuniversiteter, der i stigende grad anerkender kryptovaluta som en teknologi, der er klar til at omforme den måde, hvorpå folk udveksler værdi over hele verden. ”

Den seneste indsamlingsrunde kommer efter Chainalysis udvidede sine tjenester i 2018, selvom andre kryptovirksomheder trak sig ned midt i årets kryptoøkonomi-afmatning. Sidste år lancerede virksomheden sit Know Your Transaction-system (KYT), en “realtids-løsning til hvidvaskning af hvidvaskning af penge”, som mere end 100 virksomheder nu bruger.

Det KYT-system tilbyder nu dækning for de bedste kryptokurver som bitcoin (BTC), bitcoin cash (BCH), ether (ETH), Litecoin (LTC). Virksomheden har sagt, at den også planlægger at bruge sin nye finansiering til at udvide produktudviklingen omkring “ny brug af kryptokurrency.”

“Vi er fokuseret på at styrke nye sager om anvendelse af kryptokurrency som stablecoins og støtte virksomheder og regeringer globalt, når regulering af kryptokurrency bliver mere defineret,” bemærkede Chainalysis CEO Michael Gronager i kølvandet på serie B.

Cryptos topundersøgere henvendte sig til stablecoins sidste måned

I januar Chainalysis annonceret det havde åbnet KYT-systemets dækning op til to stigende stablecoin-projekter, Paxos og TrustToken.

Virksomheden sagde, at udvidelsen ville give brugerne mulighed for at overvåge de dækkede stablecoins “på tværs af hver transaktion gennem deres fulde livscyklus, herunder udstedelse og indløsning.”

“Den gentagne bankning mod kryptokurrency er dens volatilitet, og tillid til stablecoins kan føre til øget kommerciel brug,” sagde Chainalysis COO Jonathan Levin i nyhederne.

“Chainalysis KYT for stablecoins understøtter yderligere denne vision ved at hæve grænsen for ansvarlighed og give compliance-teams den teknologi, de har brug for til at opfylde AML-kravene.”

Da flere nye stablecoins har spredt sig i løbet af de sidste to år, er navnet på spillet nu for projekter at vinde over brugere. At have dækning under KYT-systemet kan give Paxos og TrustToken en yderligere kant i gennemsigtighed, da stablecoin-rotterløbet fortsætter.

Ny rapport ud i “Crypto Crime Series”

Chainalysis ville ikke låse millioner af dollars i investeringer, hvis de ikke var gode til blockchain-analyse.

Efterforskningsfirmaet udnyttede deres færdigheder i deres seneste Crypto Crime Series-rapport, kaldet “Dekodede hack,”Som blev frigivet den 28. januar.

I rapporten opdagede kryptodetektiverne, at to endnu ukendte grupper stod bag adskillige større udvekslingshacks i kryptovaluta-økosystemet.

“Hacking dværger alle andre former for kryptokriminalitet, og det er domineret af to fremtrædende, professionelle hackinggrupper,” sagde forfatterne.

”Tilsammen er disse to grupper ansvarlige for at stjæle omkring 1 milliard dollars til dato, mindst 60% af alle offentligt rapporterede hacks. Og i betragtning af de potentielle belønninger er der ingen tvivl om, at hacking fortsætter; det er den mest lukrative af alle krypto-forbrydelser. ”

Så når hackere fortsætter med at bevæge sig i kryptorummet, fortsætter Chainalysis med at holde øje med og sikre den nødvendige finansiering til at gøre det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me