Crypto Bullish: Bitcoin BTC & Ethereums Ether Smash højeste priser i 2019

Bitcoin Bull Run

Med en voksende tilstrømning af optimisme, hype og den næste bølge af nykommere i kryptoøkonomien, opvarmes markederne omkring kryptokurver.

Fredag ​​sluttede bitcoinprisen ugen med at sprænge igennem $ 10.000 USD og steg med omkring $ 700 USD i dag ifølge Messari, da det afregnede omkring $ 10.150 for aftenen. BTC er siden gået op til et højdepunkt på $ 10.800, kun $ 200 mindre end vores analytiker, Nikola Lazics forudsigelse i går.

Især har den 21. juni spids drevet BTC til sin bedste pris hidtil i 2019 og hævet “digitalt guld” med 60 procent siden dette punkt sidste år. Genesis-kryptokurrency er nu steget med 156 procent i løbet af de sidste tre måneder og en kæmpestor 1.593 procent i løbet af de sidste fem år. Over $ 10.000 er bitcoin cirka halvvejs til sin højeste pris i december 2017 på $ 20.000.

Bitcoin Bull Run

Det akutte rally er selvfølgelig kun det sidste søm i kisten mod naysayers argumenter om, at bitcoin ville falde ned i uklarhed eller endda værdiløshed efter 2018-kryptoøkonomibjørnemarkedet rejste hovedet.

Ser tilbage, ser fremad

Vægten, der sandsynligvis driver opadgående tendens, er Libra, den kryptokurrency, som socialmediegiganten Facebook formelt annoncerede tidligere på ugen. Da debatten er eksploderet omkring Vægten i både krypto- og mainstream-kredse, er Bitcoin naturligvis bragt i forgrunden som den største blockchain med den største native cryptocurrency.

Vægten har kryptokurver foran og i centrum. Billede via DataLight

Der er dem, ligesom Gemini Exchange-medstifter Tyler Winklevoss, der tror FOMO – “frygt for at gå glip af” køb – vil øge bitcoin-prisen op til $ 15.000 i kort rækkefølge, hvis købstryk kan holde bitcoin forbi $ 10.000-marken afgørende i det kommende dage.

Hvis bitcoin går i stykker 10.000, kan du vædde på, at det vil bryde 15.000 …&# 128077;&# 127995;&# 128640;

– Tyler Winklevoss (@tylerwinklevoss) 19. juni 2019

Det er helt sikkert en meget optimistisk fremskrivning, men sådan hurtig bevægelse ville ikke være hidtil uset. Da bitcoin først ramte $ 10.000 i november 2017, tog det mindre end to uger for FOMO at skubbe kryptokurrencyens pris forbi $ 15.000.

Der fortælles ikke, om den samme bane vil spille sig ud igen i 2019, men det er bestemt muligt med den nyeste Bitcoin halveret nu kun få måneder væk, og realiseret kapitalisering af BTC for nylig antydede, at en bull run var i sine tidlige faser.

Det er lidt sindssygt, hvor magtfuld Realized Cap er. Den enkleste handelsstrategi – køb, når markedsværdien går under det realiserede loft – giver dig sindssygt gode signaler. Bare … sjældent. https://t.co/kKbHv88xgj pic.twitter.com/3GCKXK2f6u

– nic carter (@nic__carter) 19. juni 2019

Under alle omstændigheder har Bitcoin været modtager af flere spændende 2019-overskrifter.

Indtil videre i år har Microsoft annonceret arbejde på et decentraliseret identitetsværktøj (DID), der understøttes af Bitcoin, mens netværksnetværk GoTenna har spundet et datterselskab for at aktualisere decentraliserede kommissioner drevet af bitcoin-mikrobetalinger.

På virksomhedsfronten forbereder den kommende kryptokursudveksling Bakkt – som ejes af New York Stock Exchange-ejeroperatører ICE – til at teste sit meget hypede bitcoin-futuresprodukt i juli. Hvad angår CME Group satte deres bitcoin futures-tilbud nye rekorder i maj.

Zoom ud, den tekniske horisont ser også ud til at komme sammen for Bitcoin, da den foreslåede skalering af andet lag, Lightning Network, modnes hele tiden.

Ethereum Hits 2019 Prismilepæl også

Ether, det figurative brændstof i Ethereum-netværket, steg også fredag ​​til sin højeste pris nogensinde i år.

Eterprisen (ETH) steg mere end 10 procent på dagen og skubbede den næststørste kryptokurrency efter markedsværdien op til $ 305, hvor prisen svævede i et stykke tid.

Det sætter stadig ether ned 39 procent siden denne gang sidste år og ned 79 procent fra dets heltidshøjde ($ 1.431), selvom kryptoen er steget med 117 procent i løbet af det sidste kvartal. Ethereum har som Bitcoin haft masser af positive overskrifter for sent.

For eksempel oprettede Cloud-netværk kraftværk Cloudfare netop sin egen Ethereum Gateway, kun dage efter, at Google Cloud-teamet viste, hvordan Ethereum kunne bruges til at lave hybrid “blockchain-cloud” apps. I mellemtiden bygger store virksomheder som JP Morgan og EY ud Ethereum-værktøjer.

Den smarte kontraktplatform er også ved at udvikle sig til sin næste fase. Ethereums bygherrer holder øje med 3. januar 2020 som en måldato for lanceringen af ​​ETH 2.0-genesisblokken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me