Crypto Big Time: Nasdaq til at udnytte CryptoCompare Data på sin Quandl-platform

Nasdaq

Nasdaq, Inc., ejeroperatørerne af det næststørste aktiemarked i verden i NASDAQ aktiemarked, er kommet og opfordrer til kryptokurvedata, og kryptovaluta-trackersite CryptoCompare har det store selskab dækket.

Det er pr. Tirsdag en pressemeddelelse fra CryptoCompare, der erklærede, at webstedet havde indgået et samarbejde med Nasdaq – som også driver adskillige andre store platforme som Stockholms Fondsbørs, Helsinki Fondsbørs og Københavns Fondsbørs – for at skabe et nyt produkt til vurdering af kryptovalutaer.

Nasdaq

Dette produkt, Nasdaq / CryptoCompare Aggregate Crypto Reference Prices tracker, kommer til Quandl, en platform designet af dets skabere til at være en “førende kilde til finansielle, økonomiske og alternative datasæt.”

Faktureret som et middel til at hjælpe institutioner med at komme dybere ned i kryptoøkonomien, er trackerproduktet i realtid et bestemt skridt fremad mod almindelig vedtagelse af de bedste digitale aktiver:

“Nasdaq / CryptoCompare Aggregate Crypto Reference Prices vil forbedre de institutionelle kapaciteter på kryptokurrencymarkederne på tværs af handelsstrategi, kvantitativ forskning, risikomodellering, NAV-beregninger og back-testing. Baseret på CryptoCompares samlede indeksdatasæt vil produktet levere minut-for-minut-prisdata til de mest likvide kryptokurrencymarkeder. ”

Partnerskabet markerer det seneste fremskridt for CryptoCompare, som har sporet tusindvis af kryptokurrencyprojekter siden 2013. Information er penge på markeder, og Nasdaq er flyttet for at give sine kunder det mest omfattende udvalg af kryptoøkonomisk information muligt. Som stedets administrerende direktør Charles Hayter sagde om nyhederne:

“Pålidelige data er grundlaget for gennemsigtige, likvide markeder, og ved at bringe vores højkvalitets, granulære datasæt til en global institutionel kundebase via Quandl-platformen, vil vi give handlende og investorer en konkurrencemæssig fordel.”

På hælene i et partnerskab med BitMEX

Cryptocurrency-tracker-webstedet er bestemt på farten denne uge.

Mandag meddelte CryptoCompare, at de havde indgået et samarbejde med den populære kryptovalutaderivatplatform BitMEX. Samarbejdet vil se, at trackerwebstedet leverer børsens kryptokurrency futures-data til Refinitiv Eikon markedsprodukter, hvor Refinitiv allerede er en “mangeårig” partner af CryptoCompare’s.

Ligesom Nasdaq-aftalen er Refinitiv-datarørledningen en anden figurativ bro i retning af mainstream, da Refinitivs Eikon almindeligvis karakteriseres som hovedkonkurrent til den meget populære Bloomberg Terminal.

Arthur Hayes, administrerende direktør for BitMEX, kastede det strategiske partnerskab som et forsøg på at få institutioner lettere til at deltage i den bredere kryptoøkonomi:

“Vi er glade for at levere et nyt væld af data om kryptokurrency futures til institutionelle investorer, der kan bidrage til deres generelle tillid i hele deres beslutningsproces.”

Nasdaq har et voksende kryptovaluta-fodaftryk

I nyere tid har ejer-operatørerne af NASDAQ-børsen foretaget øgede opsøgende til kryptovaluta-økosystemet og de interesserede i det.

I april tilføjede selskabet et realtidsprisindeks for Ripples XRP, XRP Liquid Index (XRPLX), til dets konsoliderede markedsdatafeed, Nasdaq Global Index Data ServiceSM – ellers kendt som GIDS.

Indekset kommer med tilladelse til crypto research outfit Brave New Coin, og efter at firmaet allerede begyndte at levere bitcoin (BTC) og ether (ETH) indekser til GIDS tilbage i februar.

I januar førte Nasdaq Ventures – risikovillig kapital i dets moderselskab – en $ 20 millioner USD serie B-finansieringsrunde til Symbiont, en blockchain-teknologistart, der bygger en smart kontraktplatform rettet mod institutionelle applikationer.

Derfor accepterede Nasdaqs softwarefløj – Nasdaq Financial Framework – at inkorporere opstartsplatformen til at udforske nye operationelle muligheder. Som Symbiont CEO Mark Smith forklarede på det tidspunkt:

“Symbiont vil give Nasdaq muligheden for at oprette et finansielt instrument og den smarte kontrakt til at opbevare det på en blockchain, at tillade handel at ske med deres matchende motor, at tillade overvågning at ske over hele netværket ved hjælp af Nasdaq-teknologi og derefter udføre afregning på en blockchain. ”

Som sådan begynder Nasdaqs kryptodage muligvis kun lige.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me