Crypto Bank Galaxy Digital Cashes ud af blok. En investering, tasker 123% gevinst

Galaxy Digital

Endelig har Galaxy Digital, den såkaldte “krypto-handelsbank” bakket op af den tidligere Goldman Sachs-partner Mike Novogratz, oplevet en vis udsættelse fra en bjørnemarkedstrend.

EN pressemeddelelse opnået af Blockonomi har afsløret, at virksomheden, der blev lanceret nær toppen af ​​det tidligere Bitcoin-tyremarked, har opnået en betydelig gevinst på en af ​​sine store blockchain-relaterede investeringer.

Galaxy Digital

Galaxy ser 123% afkast på Crypto-investering

Udgivelsen, der blev offentliggjort tirsdag, afslørede, at Galaxy har likvideret de fleste af sine aktier i Block.one, blockchain-udviklingsstart og fond bag EOS-protokollen, for $ 71,2 millioner.

Virksomheden registrerer et realiseret afkast på 123% af investeringen. Mens handelsbanken kun vil have et minimalt antal aktier i Block.one, vil de stadig arbejde med opstarten i en række kapaciteter, som gennem Galaxy’s EOS-centrerede venturefond, og som en tilhænger af blockchain generelt. Novogratz forklarede derefter denne nylige beslutning:

“Acceptet af Block.ones udbud afspejlede en beslutning om at genbalancere porteføljen for at opretholde et passende niveau af diversificering, efter at positionen steg, på grund af dens betydelige outperformance i forhold til resten af ​​porteføljen.”

Som tidligere nævnt er dette en af ​​Galaxy’s største succeser til dato, da 2018 ikke var alt for smuk for firmaet. I henhold til tidligere rapporter fra Blockonomi tabte Galaxy $ 97 millioner i 4. kvartal af 2018, op fra $ 76,7 millioner tab registreret i 3. kvartal.

I henhold til indgivelsen kan meget af dette tab tilskrives dets vigtigste investerings- og handelsvirksomheder, formodentlig på grund af det faktum, at Bitcoin og andre kryptokurver faldt til nye nedture, langt under hvad de fleste analytikere mistænkte..

Sammenfattende mistede firmaet, tilsyneladende primært finansieret af Novogratzs formue, hvoraf 20% angiveligt er i Bitcoin og Ethereum, 272,7 millioner dollars i hele 2018. Ouch.

Som arkiveringsnoterne blev meget af disse tab opstået som følge af enten salget af kryptokurrency. Analyse udført af Three Arrows Capital’s Su Zhu bekræfter tilsyneladende dette, da han bemærker, at virksomheden solgte WAX ​​og Ethereum i slutningen af ​​2018, hvilket derefter var faldet dramatisk, siden Galaxy erhvervede dem.

Ser man på Galaxy Digital’s årsindgivelse for 2018, nogle observationer:

1) $ BTC nu 63%, $ ETH 21%, $ EOS 11%, $ XMR 5%. Forladt $ WAX.

2) Ser ud som om de købte ETHBTC i Q1, købte ETHUSD og BTCUSD i Q3, solgte WAXEOS i Q4, solgte ETHBTC Q4https://t.co/Fzc7Ld34xj pic.twitter.com/G0DInou0KX

– Su Zhu (@zhusu) 9. maj 2019

Dette er ikke slutningen for Novogratz & Co. dog. Rapporten afslørede, at Galaxy ved udgangen af ​​regnskabsåret 2018 ejede aktiver på 350 millioner dollars, hvoraf 50% udgjorde egenkapital / andel i fremtrædende branche-startups.

Novogratz forsøgte også at berolige investorer og sagde, at økonomien ikke har vist den “bemærkelsesværdige stigning i aktiviteten på tværs af” Galaxy’s virksomheder i den første del af 2019, sandsynligvis som et resultat af investorer, der kom til den konklusion, at markedet er klar til et rally og er således begyndt at skovle penge tilbage til krypto.

Endnu vigtigere, Galaxy har (eller forventes at) lancere en anden fond (rygtes at have hundreder af millioner i finansiering), der låner kapital til kryptokurrencyfirmaer, en virksomhed, der er steget kraftigt i løbet af 2018’s bjørnemarked.

Ikke den eneste blokering. En modtager

Sikker på, at et 123% afkast på omkring et års tid ikke er noget at nysse på, men en anden Block.one-investor blev for nylig afsløret for at klare sig meget bedre. Meget, meget bedre. Rapporteret af Bloomberg tirsdag betaler Block.one sine tidligste investorer op til 6.567% på deres oprindelige investering gennem en aktietilbagekøb.

Dette betyder, at der for en investering på $ 100.000 kan opnås $ 6,6 millioner. Denne præstation er så legendarisk, at Tom Shaughnessy, medstifter af markedsanalysefirmaet Delphi Digital, fortalte reportere, at Block.one er “meget den ulige på kryptomarkedet.” Det er ikke klart, hvem det Caymanøer-registrerede firma vil udbetale de kæbende gevinster til, men de springer sandsynligvis champagne lige nu.

Rapporten afslørede, at Block.one i øjeblikket værdiansættes til $ 2,3 milliarder dollars med en kryptokurrency-portefølje på $ 500 millioner og et “liquid fiat-aktiv” på $ 2,2 milliarder, og angiveligt er i en god position til at fortsætte med at præstere godt, da bullmarkedet tilsyneladende returnerer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me