Coinsquare datterselskab lancerer ETF’er på Canadas TSX

Møntsquare

Coinsquares porteføljestyringsafdeling noterede i sidste uge to ETF’er på Toronto Stock Exchange (TSX). Coin Capital Investment Management Inc. (Coincapital) giver detailinvestorer mulighed for at få eksponering for avancerede teknologier på et diversificeret grundlag. Coincapital opført STOXX Blockchain Patents Innovation Index Fund (LDGR) og STOXX B.R.AI.N. Index Fund (THNK) sidste uge i Canada.

Møntsquare

Disse to ETF’er giver ikke investorer direkte eksponering for kryptoer, men de giver dem mulighed for at investere i nogle af de største virksomheder, der udvikler blockchain-teknologi. LDGR og THNK er de første ETF’er, som Coincapital har noteret. De er allerede begyndt at handle og er måske ikke de sidste blockchain-ETF’er, der finder et hjem på canadiske børser.

Lewis Bateman, administrerende direktør for Coincapital, havde dette at sige om de nye investeringsprodukter:

“Canadierne ved, at teknologier som kunstig intelligens og blockchain vil ændre den måde, vi lever og arbejder på, men det kan være svært at få adgang til højkvalitetsinvesteringer i disse sektorer uden dyb domæneekspertise,” og fortsatte via en erklæring udarbejdet til lejligheden, “Vi udfører arbejdet for investorer ved at bruge vores dybdegående viden om branchen til at give canadiere en innovativ serie af investeringsmuligheder, der hjælper dem med at investere i ny teknologi, selvom de ikke er eksperter.”

Coinsquare går ind i en voksende sektor

Nogle modige investorer købte i krypto-mineselskaber sidste år. De blev opført på TSX-V, ikke TSX. Virksomheder som HIVE Mining så deres aktiekurser eksplodere, da kryptokurser løb op i sidste halvdel af 2017, men da kryptoer er faldet hele året, har kryptomininger været under alvorligt pres.

I modsætning til Hive eller Hut-8 vil disse nye ETF’er investere i større virksomheder, der ikke er afhængige af kryptopriser for at forblive rentable. Af de to nye ETF’er fra Coincapital investerer LDGR i aktier i virksomheder, der enten udvikler eller investerer i blockchain-teknologier. Denne tilgang skal være med til at reducere risici og sikre, at investorer får adgang til en bred vifte af potentielt gode ideer.

Interessant nok bruger Coincapital en intern kunstig intelligens (AI) til at hjælpe dem med at vælge virksomheder til LDGR. Ifølge virksomheden ser de på blockchain-patenter og også iSTOXX Yewno Developed Markets Blockchain Index for potentielle investeringer. Coincapital slutter sig til Horizons ETFs Management Canada i at tilbyde blockchain-fokuserede ETF’er til detailinvestorer.

Canada kan trække sig fremad fra USA

Til dato har der ikke været nogen ETF’er, der giver detailinvestorer direkte ejerskab i kryptoer i Nordamerika. Der har været adskillige forsøg på at oprette Bitcoin ETF’er i både USA og Canada. Det er umuligt at sige, hvilken nation der først får succes med at få en krypto-ETF til den almindelige investering.

Hvis de sidste to år er nogen guide, kan Canada være vinderen i at skabe et åbent marked for krypto- og blockchainbaserede investeringer på offentlige børser. Ikke kun valgte erfarne investorer som US Globals Frank Holmes TSX-V til at tage HIVE Mining-offentligheden, Wall St.-veteranen Mike Novogratz valgte også Canadas aktiemarkeder til sin handelsbank med digital valuta.

Goldman Sachs of Crypto

Galaxy Digital Holdings er en innovativ idé. Mike Novogratz har været en åbenlyst tilhænger af kryptoer. Hans interesse udviklede sig til en omvendt fusion med et nedlagt farmaceutisk selskab, der var noteret på TSX-V, som så Galaxy Digital begynde at handle offentligt den 1. august i år.

Som de fleste ting i verden af ​​krypto, Galaxy Digital’s aktiver har været under pres i år. Det er vigtigere, at han var i stand til at finde et kapitalmarked, der var villig til at lade investorer købe sig ind i et firma, der kunne være en styrke, der skulle tages i betragtning i løbet af det næste årti..

På trods af alle de negative nyheder i år om kryptopriser er Mike Novogratz stadig optimistisk med hensyn til den langsigtede levedygtighed af digitale valutaer. Han fortalte et publikum på Yahoos “All Markets Summit” i sidste uge, at “Jeg tror, ​​at institutioner bevæger sig i retning af at investere. Det er chokerende, hvor meget der er sket, ”og at han mener, at bunden for Bitcoin-priser sandsynligvis er inde for 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me