Coinbase udvider tjenester i Asien og Sydamerika & lister Augur REP

Coinbase

Hold øje med Binance – Amerikas største kryptokurrencyudveksling, Coinbase, går fuldt ud i sin globale ekspansionsindsats.

Denne virkelighed var højlighed på ny i denne uge, da kryptohandelsplatformen annoncerede åbning af krypto-til-krypto-handelstjenester i 11 store internationale lokaliteter.

Som sådan vil Coinbase.com og Coinbase Pro, brandets avancerede handelstjeneste, nu være tilgængelige for kunder i asiatiske hubs som Hong Kong, Indien, Indonesien, Sydkorea og Filippinerne; i de latinamerikanske lande Argentina, Chile, Colombia, Mexico og Peru; og i New Zealand i Oceanien.

Coinbase

I meddelelsen om deres seneste udvidelser bemærkede Coinbase-teamet, at deres platforme nu servicerede kunder i 53 forskellige nationer – et tal, der er steget fra 32 lande for kun et år siden, hvilket giver en stigning på 65 procent i dette span.

I dag byder vi kunder fra 11 lande i Latinamerika og Asien velkommen til #kryptoøkonomi med krypto-til-kryptohandel. Læs op på nyhederne: https://t.co/j0pxcTxzE0 pic.twitter.com/yR5rkVYjeW

– Coinbase (@coinbase) 17. april 2019

Børsen sagde, at krypto-til-kryptokonverteringer var en stadig vigtigere tjeneste, både hos virksomheden og i den bredere kryptoøkonomi:

”Direkte handel mellem kryptoer er i stigende grad den nye norm og har i det sidste år overhalet traditionel fiat til kryptohandel over hele kloden. Millioner af Coinbase-kunder kan nu sikkert og hurtigt handle mellem forskellige kryptoer og send krypto off-platform, når det passer dem. ”

Coinbases globale vækst sætter det mere i tråd med at være en konkurrent til Binance, som uden tvivl er den mest populære kryptobørs blandt internationale investorer på nuværende tidspunkt.

Augurs REP-token rammer scenen på Coinbase

Den 17. april også Coinbase annonceret at det noterede Augur’s REP-token på Coinbase.com og dets Android- og iOS-mobilapps. Flytningen kommer efter, at udvekslingen først tillod indbundne overførsler af REP sammen med EOS og MKR, til Coinbase Pro tidligere denne måned.

Det faktum, at virksomheden tilbyder REP i USA (med undtagelse af i New York) indikerer, at deres compliance team følte, at token ikke var et uregistreret sikkerhedstilbud i henhold til amerikansk føderal lov.

Augur er Ethereums økosystems mest profilerede markedsplads for decentraliserede forudsigelser. REP-tokens bruges til at lette dets markeder.

Købstryk ansporet af nyhederne på listen fik mønten til at skyde op fra $ 19 USD til så højt som $ 27 dagen før den slog sig ned tættere på $ 20.

I øjeblikket er den 33. største krypto efter markedsværdi, REPs plads i møntspillet vil sandsynligvis udvikle sig højere på mellemlang sigt på grund af “Coinbase Bump”, dvs. få eksponering for børsens stadig mere populære fiat-crypto gateway.

Og REP er klar til at være det ensomme forudsigelsesmarkedsspil på Coinbase i en overskuelig fremtid, da der ikke er andre forudsigelsesfokuserede projekter blandt de aktuelle batch af tokens børsen overvejer i øjeblikket notering.

Noteringen fremhæver, at børsens møntvalg udvides sammen med dets globale tilstedeværelse.

Flere poletter, flere lande, mere … Indsats

Amerikas største børs er ikke kun fokuseret på at udvide sit tilbud og dets aktiviteter. Platformen er også opsat på at tilbyde nye typer tjenester helt og bliver meget mere end bare en endimensionel kryptobørs.

Hvordan? Ved at lette indsats og styringsaktiviteter for sine brugere.

Coinbase Custody erklærede lige så meget i sidste måned, da det meddelte, at det ville begynde at tilbyde indsatstjenester til sine Tezos (XTZ) -brugere. Børsen karakteriserede flytningen som den første af sin art:

“Coinbase Custody kører sine egne noder og validatorer og udsætter dem for de samme sikkerheds- og infrastrukturstandarder, der sikkert har lagret de titusindvis af milliarder dollars i krypto, som vi har haft i løbet af de sidste syv år. Coinbase Custody er den første alt-i-en, virkelig institutionel-indsatsstjeneste. ”

På det tidspunkt sagde udvekslingen, at det også ville undersøge åbning af indsatstjenester for Cosmos i den nærmeste fremtid, og at det ville være en anden nøgleprioritet at lette Maker (MKR) -styre..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me