Coinbase annoncerer fem potentielle nye aktiver: ADA, BAT, ZEC, ZRX & XLM

Nye Coinbase-lister

Coinbase har endnu en gang bedøvet kryptovalutaverdenen med en ny meddelelse om, at børsen er begyndt, hvad de kalder sonderende forskning om tilføjelse af fem nye aktiver. Et par af disse aktiver kommer som en overraskelse, mens andre synes at have været næsten givet i nogen tid nu i betragtning af deres generelle vækst.

Nye Coinbase-lister

The Five Suspect Lineup

Det er vigtigt at bemærke, inden vi begynder, at Coinbase som sagt uden usikre vilkår, at der ikke er nogen garanti for, at nogen af ​​disse aktiver overhovedet vil blive tilføjet. I stedet for sagde virksomheden, at de officielt vil undersøge disse aktiver, og om de kan tilføjes både fra et teknologisk og et juridisk perspektiv..

Opstillingen af ​​aktiver, der i øjeblikket gennemgås, inkluderer Cardano, Basic Attention Token, Zcash, 0x og Stellar Lumens. Et aktiv, der især er fraværende, er imidlertid den berygtede Ripple XRP.

XRP-supportere rasende

Da Coinbase for nylig meddelte, at de ville inkludere Ethereum Classic, blev meddelelsen mødt med et råb af frustrerede investorer, der forventede, at det næste aktiv, der skulle tilføjes, ville være XRP. Denne gang er ikke anderledes, da XRP-fans igen udtrykker deres raseri og utilfredshed.

En bruger på Twitter foreslog endda, at alle XRP-investorer “sletter Coinbase”, da børsen ikke har vist nogen interesse i at tilføje deres valgte aktiv.

Hvorfor overvejer du ikke engang #XRP? WTF? Fra nu af fortæller jeg XRP-samfundet, det STØRSTE kryptosamfund, at slette Coinbase. pic.twitter.com/qsxKj2IViR

– Steven Bull Fra Diep (@DiepSanh) 13. juli 2018

Og en anden skuffet XRP-troende:

Bitcoin er en central, formålsløs, hackbar mønt.

Det $ XRP Hodlers stoler ikke på en liste for dette digitale aktiv til månen, det er bare vrøvl, at de vil liste ETH Classic og nogle af disse.#XRP vil udrette, hvad bitcoin-fans nogensinde har drømt om 1/2

– Marsel (@MarselFejzaj) 13. juli 2018

Et andet interessant punkt var et stort antal tweets, der anmodede om at tilføje forskellige andre aktiver i fremtiden, hvor mere end et dusin brugere bad om udveksling til at overveje at tilføje DigiByte og en håndfuld anmodninger om aktiver som Verge.

Spørgsmål om Zcash Privacy

Zcash er unik blandt alle aktiver, der tilbydes eller betragtes af Coinbase, da det giver mulighed for helt anonyme transaktioner. Zcash-transaktioner er ikke anonyme som standard, men med den korrekte tegnebog kan der foretages transaktioner, der i øjeblikket ikke kan spores.

ZCash Mining Guide

Læs også: Sådan mines ZCash

Der er fremsat forslag om, at Coinbase måske kun accepterer indskud af Zcash, der kommer fra ikke-anonyme kilder. Specifikt siger indlægget:

Vi muligvis også kun muliggøre bestemte måder at interagere med disse aktiver på vores side, som f.eks. Kun at understøtte indskud og udbetalinger fra gennemsigtige Zcash-adresser.

Yderligere anførte blogindlægget, der meddelte udforskningen af ​​de nye aktiver, at det er muligt, at ikke alle aktiver vil være tilgængelige for handel i alle områder, eller endda at nogle aktiver kun kan købes og sælges inden for platformen, men udbetalinger og indskud ville ikke tilladt.

I øjeblikket har Coinbase ikke fremsat nogen erklæringer, der præciserer, hvordan dette ville fungere, da vi stadig er i de tidlige stadier.

Ethereum Classic på vej

Blogindlægget indeholdt også et afsnit, der giver nogle yderligere oplysninger om den kommende lancering af Ethereum Classic-handelsstøtte.

Artiklen anførte, at Ethereum classic allerede er et bekræftet aktiv og vil blive stillet til rådighed, når den er klar. I modsætning til disse fem aktiver, der blev annonceret i dag, og som kun er i en udforskningsfase, kræver Ethereum classic ikke så meget arbejde, da det teknisk set er praktisk talt identisk med Ethereum, og et aktiv, som børsen understøttes i nogen tid nu.

Det pågældende Medium-stilling siger:

Vi er i gang med ingeniørarbejde for at tilføje Ethereum Classic (ETC), og det forløber som planlagt. Vi offentliggør denne meddelelse, så vi kan begynde den næste fase af arbejdet med at undersøge at tilføje flere aktiver til platformen.

Markederne svarer

Efter meddelelsen fra Coinbase så alle fem aktiver, der udforskes af Coinbase, skarpe prishop, hvor nogle sprang så meget som 25% efter meddelelsen.

Det kan tænkes, at vi vil se mere generelle opadgående bevægelser, som Ethereum Classic har haft siden sin meddelelse. Det er dog stadig helt muligt, at nogle eller endda alle disse aktiver ikke ender med at blive tilføjet til Coinbase eller kun kan tilføjes på en meget forenklet måde.

Vi har mistanke om, at det pris spring, vi så i dag, i de kommende dage langsomt udjævnes og kun vises igen, når Coinbase officielt bekræfter, hvilke aktiver der er inkluderet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me