Coinbase afsluttede sin Bitcoin Cash BCH Insider Trading Investigation

Coinbase Bitcoin Cash Insiderhandel

Coinbase er en af ​​de største digitale valutaudvekslinger i verden. For at tilfredsstille hundreder af tusinder af kunder hver dag afsluttede platformen for nylig en intern undersøgelse af, om den var ansvarlig for potentiel insiderhandel med bitcoin cash (BCH) sidst på året..

Coinbase Bitcoin Cash Insiderhandel

En ny mønt tager centrumscenen

Bitcoin kontanter er en relativt ny kryptokurrency. Ved lidt under et år kom det i slutningen af ​​2017 som et resultat af en bitcoin-gaffel. Coinbase tilbød senere alle kontohavere bitcoin-kontanter svarende til de mængder bitcoin, de lagrede på børsen på det tidspunkt. Valutaen var en succes og blev svaret på mange af bitcoins problemer i entusiasternes øjne takket være dens angiveligt hurtigere transaktionshastigheder og lavere handelsgebyrer.

Men før mønten går live i december 2017, der skete noget mærkeligt. Valutas pris begyndte at skyde i luften, og den stoppede tilsyneladende aldrig. Dette passede ikke godt hos kunder, der beskyldte Coinbase-insidere for at købe store mængder af kryptokurrency som forberedelse til dens relative notering. Coinbase blev tvunget til midlertidigt at lukke dørene for bitcoin-kontanthandel, og administrerende direktør Brian Armstrong lovede tilskuere, at der ville blive iværksat en intern undersøgelse af sagen.

Brian Armstrong profil

Læs: Crypto-profil af Brian Armstrong

“Alle Coinbase-medarbejdere og entreprenører blev udtrykkeligt forbudt at handle med bitcoin-kontanter og offentliggøre vores lanceringsplaner for over en måned siden,” sagde han. skrev i en december-blog stolpe. ”Dette blev kommunikeret flere gange via flere kanaler til medarbejderne. I betragtning af prisstigningen i timerne op til meddelelsen vil vi undersøge denne sag. Hvis vi finder bevis for, at en medarbejder eller en entreprenør overtræder vores politikker – direkte eller indirekte – vil jeg ikke tøve med at opsige medarbejderen med det samme og tage passende juridiske skridt. ”

Så… Intet skete?

En Coinbase-repræsentant udtaler nu, at den måneder lange efterforskning er forbi; at to nationale advokatfirmaer har undersøgt sagen, og at begge har konkluderet, at der aldrig har fundet nogen uretfærdighed blandt medarbejderne sted inden valutalanseringen.

”Vi kan rapportere, at den frivillige, uafhængige interne efterforskning er afsluttet, og vi har besluttet os på ikke at træffe nogen disciplinære skridt,” forklarer repræsentanten.

Mens gode nyheder er prøvelsen ikke helt forbi for Coinbase, da en gruppesag mod selskabet stadig er i gang. Oprindeligt indgivet i marts 2018 af Jeffery Berk på vegne af Coinbase-kunder, hævder sagen, at “Coinbase var uagtsom og overtrådte forbrugerbeskyttelseslove på grund af insiderhandel, hvilket resulterede i tabt kundeoverskud.”

Lynda Grant – the advokat, der repræsenterer sagsøger(s) – forklarer, at sagen stadig er i sin procesfase. Hun antydede også, at Commodity Futures Trading Commission (CFTC) muligvis undersøger bitcoin cash fiasko, men på pressetid er få detaljer frigivet.

Crypto World forbliver flygtig

Som alle kryptokurver er bitcoin-kontanter faldet betydeligt i pris og værdi i løbet af de sidste syv måneder fra omkring $ 3.500 til $ 833 på tidspunktet for denne skrivning. Bitcoin-evangelist og bitcoin-skaberen Roger Ver beskriver situationen omkring hans design som en “ikke-kriminalitet”, idet han citerede, at der stort set ikke var nogen love på det tidspunkt, hvor bitcoin-kontanter opstod, der sagde, at cryptocurrency-virksomhedens medarbejdere ikke kunne engagere sig i insiderhandel.

Når det er sagt, hvis denne adfærd havde fundet sted i nogen anden branche, ville synderen sandsynligvis se sig selv tjene en længere periode bag lås.

Coinbase blev grundlagt i juni 2012 og er den største amerikanske baserede digitale valutaveksling. Bortset fra bitcoin-kontanter tilbyder platformen også handelsmuligheder i bitcoin og Ethereum, sammen med Ethereum Classic, som blev tilføjet lige i sidste måned. For nylig meddelte virksomheden, at det overvejede at tilføje fem nye mønter til sit handelssystem, hvilket muligvis har bidraget til bitcoins seneste prisstigning i intervallet $ 7.000 og $ 8.000.

Nye Coinbase-lister

Læs: Coinbase annoncerer fem potentielle nye aktiver

På pressetid er bitcoin den eneste kryptokurrency, der oplever et seriøst bull run. Mønten handler omkring $ 8.000 – mere end $ 2,00 fra blot for få uger siden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me