Chainlink (LINK): Flyver højt i det nuværende kryptomarked på partnerskabsnyheder

Chainlink-prisanalyse

Chainlink (LINK), det decentrale oracle middleware-projekt, der hjælper smarte kontrakter med at interagere med data fra den virkelige verden, har været blandt de bedst udførte kryptoprojekter hidtil i 2019.

Naturligvis har bitcoin (BTC) været den, der førte kryptoøkonomien op for sent, steg 11 procent i ugen, steg 18 procent i måneden og steg 73 procent i løbet af de sidste tre måneder. Alligevel har LINK sat op tilsvarende optimistiske tal – kryptoprisen er steget med 43 procent i ugen, op med 29 procent i løbet af måneden og op med 54 procent i løbet af de sidste tre måneder i naturalier.

Chainlink-prisanalyse

Kryptoen, som nu nyder en markedsværdi på cirka $ 240 millioner USD, er i øjeblikket prissat til $ 0,068 – nu mere end halvvejs til sin helt høje pris på $ 1,28, som blev nået under toppen af ​​kryptoøkonomiens sidste tyrkørsel i januar 2018.

Da kryptoøkosystemet tilsyneladende er begyndt at blive bullish igen, er mange af de øverste mønters priser begyndt at vise nye tegn på liv på markedet. Men LINK, et generelt mindre kendt projekt, har for nylig været en af ​​de bedre kunstnere – hvorfor?

Svaret på dette spørgsmål er utvivlsomt en kombination af ting. For det første tackler Chainlink decentrale orakler, som kan ende med at tage smart kontraktsteknologi til mainstream. Det er også det største og mest velrenommerede projekt, der arbejder på orakler, hvor Chainlinks tekniske maestro Sergey Nazarov er et respekteret sind i økosystemet.

En faktor, der helt sikkert spiller, er Chainlinks lille underdog-status. Forhandlere har sandsynligvis set på LINK som en mønt, der kan vokse højere og hurtigere end top 10-kryptoprojekter, der allerede er blevet veletablerede. Således kunne Chainlink give en mere aggressiv indsats end andre mønter på nuværende tidspunkt.

En anden dynamik at overveje er, at Chainlink-teamet stille har opsamlet partnerskaber rundt om i rummet. Decrypt profilerede for nylig disse partnerskaber, hvoraf der nu er cirka 30.

Hedera Hashgraph og Chainlink Partner Up

Chainlinks seneste partnerskabsmeddelelse kom den 9. maj, da holdet og bygherrerne til Hedera Hashgraph decentraliserede hovedbog erklæret de havde blækket en aftale.

Specifikt vil aftalen medføre, at Chainlink hjælper med at implementere sit oracle-netværk i den virksomhedsindstillede Hedera Hashgraph-hovedbog. Som sådan vil de, der skriver Hashgraph-smarte kontrakter, være i stand til at udnytte Chainlink’s orakler i fremtiden.

Hedera Hashgraph-konsensus

Læs: Hvad er Hedera Hashgraph?

Jordan Fried – Hederas SVP for Global Business Development – hyldede samarbejdet som et fremskridt for mulighederne for smarte kontrakter generelt:

“Smarte kontrakter er allerede begyndt at ændre verden, og hvordan organisationer og enkeltpersoner driver forretning, og vi ser Chainlinks oracle-netværk som et nøgleelement for at forbedre endnu bedre kontrakter.”

Hedera-teamet bemærkede også, at team-up’en ville give Chainlink’s tekniske eksponering for nogle af de “største globale virksomheder”, der opererer i dag.

LINK en mønt at se i Alt Season Cycle?

Debatten handler stadig om, hvorvidt kryptoøkonomien er kommet ind i en fuldgyldig tyremarkedscyklus. Hvis det har været, synes Chainlink dog at være den slags mønt, der er værd at holde øje med.

Chris Burniske, en partner i venturekapitalfirmaet Placeholder, skitserede for nylig, hvordan bitcoin ser ud til at rally først, på hvilket tidspunkt forhandlere spreder deres overskud i altcoins, der betragtes som “deprimerede” – dvs. undervurderede.

2 / Hvaler cykler fra $ BTC ind i "alts" der er deprimeret (vælg alt).

De der "alts" rally hårdere end BTC gjorde, fordi de har højere risiko og vinder i * BTC-vilkår. *

Hvalerne kan derefter indløse deres "alts" ud for mere BTC, end de startede med. Og så de "lav BTC" &# 128578;

– Chris Burniske (@cburniske) 10. maj 2019

I sin tilknyttede Twitter-tråd nævnte Burniske ikke noget specifikt altcoin ved navn – “vælg dit alt,” sagde han.

Alligevel ser de mulige tinderbox-forhold omkring Chainlink ud til at gøre det netop til den slags “deprimerede” altcoin, der kan hjælpe med at lede kryptoøkonomiens næste altcoin-cyklus, hvis bitcoin-prisen fortsætter med at skubbe op.

Intet er garanteret i krypto, og det er umuligt at sige, hvad der vil ske næste gang på disse markeder. Men i det mindste er det klart Chainlink er et interessant projekt at se fremadrettet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me