Canadisk Bitcoin Exchange QuadrigaCX “mister” adgang til kold opbevaringsfonde

QuadrigaCX anmeldelse

I den seneste salve i den igangværende QuadrigaCX-saga siger Bitcoin-udvekslingsplatformen, at den har ansøgt om kreditorbeskyttelse, da den forsøger at løse langvarige økonomiske vanskeligheder. Denne meddelelse kommer, da platformen siger, at den ikke længere har adgang til sine kolde tegnebøger, der indeholder en ikke navngivet, men betydelig mængde kundemidler.

QuadrigaCX anmeldelse

Quadriga-filer til kreditorbeskyttelse

I en udmelding offentliggjort på virksomhedens websted torsdag (31. januar 2019), siger virksomheden, at det anmodede om kreditorbeskyttelse i Nova Scotia Supreme Court. Ifølge meddelelsen siger QuadrigaCX, at flytningen er i overensstemmelse med selskabernes lov om kreditorarrangement (CCAA).

For QuadrigaCX vil kreditorbeskyttelse bane vejen for det for at undersøge dets økonomiske sundhed i kølvandet på den nylige krise. Som en del af ansøgningen ønsker udvekslingsplatformen, at Domstolen udnævner Ernst og Young til tredjepartsovervåger af dens bestræbelser på at løse økonomiske problemer, der i øjeblikket plager virksomheden.

En del af erklæringen lyder:

”I de sidste uger har vi arbejdet meget for at løse vores likviditetsproblemer, herunder forsøg på at lokalisere og sikre vores meget betydningsfulde kryptovalutareserver, der opbevares i kolde tegnebøger, og som er nødvendige for at opfylde kundernes kryptokurrencybalancer ved indbetaling samt indkøb af en finansiel institution til at acceptere de bankudkast, der skal overføres til os. Desværre har disse bestræbelser ikke været vellykkede. Yderligere opdateringer udstedes efter høringen. ”

Flere problemer for belejret Bitcoin Exchange-platform

Tabet af platformens adgang til dens kolde tegnebøger kan potentielt betyde problemer for QuadrigaCX, da det muligvis ikke er i stand til at opfylde sine forpligtelser over for sine kunder. Nyheden om dette tab af adgang kommer på et tidspunkt, hvor kryptovalutaudvekslingen sørger for, at dens grundlægger, Gerald Cotten, er gået.

Se vores erklæring om vores pludselige bortgang @QuadrigaCoinEx grundlægger og administrerende direktør, Gerry Cotten. En visionær leder, der forvandlede livet for dem omkring ham, han bliver meget

savnet. https://t.co/5rvGZ2BfLV

– QuadrigaCX (@QuadrigaCoinEx) 14. januar 2019

Tilbage i november 2018 rapporterede Blockonomi, at QuadrigaCX mistede ejerskabet af mere end 21 millioner dollars i en juridisk strid mellem platformen og den canadiske kejserlige handelsbank (CIBC). På det tidspunkt havde CIBC frosset platformens konti og udfordret ejerskabet af midlerne.

Retten traf til sidst afgørelse til fordel for QuadrigaCX, da platformen fik frigivet en betydelig del af frosne midler. Siden den tid har Bitcoin-udvekslingen imidlertid ikke været i stand til at sikre et bankpartnerskab til modtagelse af kundeindskud.

Før denne nuværende krise var QuadrigaCX den største Bitcoin-børs i Canada baseret på den daglige handelsvolumen. Tilbage i 2017 var platformen en del af konsortiet af virksomheder, der stod imod den foreslåede Bitcoin Unlimited-hårdgaffel.

Farerne ved at efterlade midler i Cryptocurrency Exchange

Med QuadrigaCX-kunder i øjeblikket i limbo, er debatten om sikkerheden for kryptokurver, der er gemt i udvekslingsplatform, igen centreret. Normalt mister handlende penge på grund af hacks eller exit-svindel, men denne gang siger platformen, at den ikke kan få adgang til sin kølelager (hvilket formodes at være den sikreste lagringsmulighed for så vidt angår børser).

Tidligere i januar brød en debat ud på Twitter om den sikreste måde at gemme Bitcoin og andre kryptoer på. Kraken CEO, Jesse Powell, der vejede ind på emnet på det tidspunkt, rådede forhandlere til ikke at opbevare kryptovalutaer på børsplatforme. Ifølge Powell ville brugerne være bedre tjent med at bruge hardware-tegnebøger som Trezor og Ledger.

Opbevar venligst ikke flere mønter på en børs (inklusive @krakenfx) end du har brug for for aktivt at handle. Brug @LedgerHQ eller @Trezor. DEXer er ikke et universalmiddel – se på DAO. Open source betyder bare, at udnyttelser vil blive opdaget hurtigere (sandsynligvis ikke af gode fyre). &# 128591; https://t.co/LmzhtCjpM0

– Jesse Powell (@jespow) 16. januar 2019

Under debatten modvirkede mange kommentatorer Binance-administrerende direktør, Changpeng Zhao (‘CZ’), der sagde, at mulighederne for selvlagring er mere problemer, end de var værd. For CZ skal forhandlere bruge “velrenommerede” platforme eller decentraliserede børser (DEX).

I begyndelsen af ​​måneden afholdt den første Bitcoin-evangelist Trace Mayer den første nogensinde Proof-of-Keys-begivenhed, hvor handelsfolk blev opfordret til at trække al Bitcoin tilbage med tredjepartsudveksling. Et af hovedformålene med begivenheden var at demonstrere ejerskab af kryptokurrency, som har skabt maksimum ”ikke dine nøgler, ikke din Bitcoin.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me