Bull Market: Bedste dage foran Bitcoin? BTC forudsiges at nå $ 21.000 i år

Bitcoin Bull Run

I løbet af 2018-bjørnemarkedet tromlede kryptoøkonomiens naysayers mange i mainstream til at tro, at bitcoinprisen var på en envejsbane for at blive værdiløs.

Men i lyset af den oprindelige kryptovalutas nylige markerede genopblussen stiger optimismen generelt, da det synes tydeligere end nogensinde, at bitcoins bedste dage endnu ikke er kommet.

Bitcoin Bull Run

Denne optimisme drives af flere bemærkelsesværdige milepæle, der bliver ramt. For eksempel nåede bitcoinprisen lige sin bedste vurdering hidtil i 2019 efter at have krydset $ 11.000 USD i weekenden. Den seneste stigning hjalp BTC med at nå en 15 måneders høj pris, da mønten ikke havde handlet over $ 11.000 siden sidste forår.

Og det er ikke alt: OG-kryptokurrency har fået mere end 160 procent i 2. kvartal 2019, hvilket gør det til det bedste kvartal for “digitalt guld” siden bitcoin sprang op med 230 procent i 4. kvartal 2017, da mønten grundlagt af Satoshi Nakamoto ramte sin all-time pris høj til dato på $ 20.000. Med en markedsværdi på over 195 milliarder dollars ved pressetiden har bitcoin faktisk taget damp efter at være kommet ind i årets andet kvartal lige over 4.000 dollars.

Selvfølgelig forbliver BTCs bedste strækning nogensinde Q1 2013, da kryptovalutaen steg med mere end 600 procent. Alligevel kom denne spids ikke efter udbredte opkald af bitcoins undergang i almindelige mediekredse. Faktisk er forskellen mellem dengang og i dag, at den nuværende bitcoin-opstart kommer efter, at mange eksperter sagde, at kryptokurrency aldrig ville se et femcifret prispunkt igen.

Nu er bitcoin kun 45 procent nede fra sin høje pris. Og weekendens stigning betyder, at BTC i øjeblikket er steget med 83 procent i forhold til året og med 1.580 procent i løbet af de sidste fem år.

Den opadgående bevægelse kommer som endnu et slag mod dem, der har sammenlignet bitcoins popularitet med tulipanernes popularitet under Tulip Mania, en spekulativ boble, der nåede en feberhøjde, før den brat sprængte i det hollandske 17. århundrede. Tulipanpriserne genvandt sig aldrig under den “mani”, men bitcoinprisen er kommet sig efter 2018 og flere gange før det.

$ 21.000 Bitcoin indgående?

Interessen strømmer rundt om Bitcoin igen, med Google-søgninger efter kryptovalutaen akut stigende. Det er ingen overraskelse, da kraftværket for sociale medier Facebook annoncerede deres Libra-krypto i sidste uge, hvilket bragte stor opmærksomhed i naturalier mod BTC, kryptoøkonomiens regerende aktiv.

Det store spørgsmål for nu, så: kan fornyelsen af ​​opmærksomhed hjælpe med at få bitcoin-prisen til nye højder?

For sin del mener Trace Mayer, en lang tid Bitcoiner, analytiker og maestro for Bitcoin Knowledge-podcasten, at det er muligt, at bitcoin-prisen formørker sin tidligere all-time high, før gardinerne lukkes i 2019.

Mayer bemærkede lige så meget under en tweet den 24. juni, hvor han bemærkede, at hans “Mayer Multiple” -model havde bitcoin-prisen, der ramte $ 15.000 omkring september 2019, inden den nåede op til $ 21.000 ved årets udgang. Mayers seneste analyse viste også, at BTC kunne krydse over $ 30.000 næste sommer.

Overforlængede tyremarkeder elskede indtil korrektion. 2,09x @TIPMayerMultple, $ 5.085 $ BTC 200DMA stiger ~ $ 35 / dag. Historisk højere kun 14,79%. Således meget lav sandsynlighed på $ 40k i løbet af få måneder.

Men med #Bitcoin; alt kan ske! &# 129322; &# 128640; @TuurDemeester @PrestonPysh @ToneVays pic.twitter.com/UgX4rkRG0H

– Trace Mayer [Jan / 3➞₿&# 128273; ∎] (@TraceMayer) 24. juni 2019

Selvfølgelig er fremtiden i sidste ende ubeskrivelig, så der er ingen sikkerhed, der følger med sådanne forudsigelser. Snarere har Mayer – og andre analytikere som ham – brugt de tilgængelige data til at gøre deres bedste indsatser.

Alligevel med bitcoin, der lægger et imponerende kvartal og rammer sin bedste værdiansættelse hidtil i 2019, har mønten bestemt et momentum, der går til det lige nu, og det momentum ser ud til at være peget opad i overskuelig fremtid. Derfor ville Mayer og lignende optimistiske handlende langt fra være totalt overraskede over at se BTC slå igennem $ 20.000 i år – især ikke med Bitcoins nye halveringssæt, der finder sted næste forår.

Denne halvering vil skære Bitcoins blokbelønning fra 12,5 BTC til 6,25 BTC, og som sådan anses den rutinemæssige begivenhed bredt for at styrke udbudsmangel. Desuden anses halveringer af nogle analytikere også for at føre til akutte bullish prisbetingelser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me