BTC-prisfald og opfattet glidende Bitcoin Hash-hastighed: Hvad giver?

Bitcoin-prisen oplevede en betydelig udsalg den 24. september og synkede omkring 15 procent intradag fra $ 9.700 til $ 8.250 på et tidspunkt, da langt størstedelen af ​​de 100 bedste kryptokurver akut gled dybt ind i det røde i samme span.

Uden direkte relation til bitcoin-prisens tirsdag-præstation oplevede 24. september også samfundsdiskussioner at tage sig op omkring det nylige opfattede fald i den forventede Bitcoin-hashrate – det “anslåede antal tera-hashes pr. Sekund … Bitcoin-netværket udfører,” ifølge definitionen leveret af Blockchain.com, der offentliggør en populær tracker til metricen.

Bitcoin Mining Hash Rate

Til pålydende er ingen af ​​disse begivenheder ting, som Bitcoin generelt ikke har gennemgået før, da OG-kryptokurrency-projektet har set sin retfærdige andel af udsalg og hurtige estimerede hash-svingninger. Alligevel rejser den akutte skarphed i de seneste episoder spørgsmålet: hvad giver?

For det første Lad os tale Hash-hastighed – Er det virkelig faldet?

Mellem 20. september og 22. september faldt den anslåede Bitcoin-hashrate fra mere end 98 kvintillion hashes pr. Sekund (TH / s) til lidt over 67 quintillion hashes pr. Sekund for et fald på 31 procent pr. Blockchain.com.

Alligevel betyder den foreslåede bevægelse måske ikke nøjagtigt, hvad mange har taget det til at betyde, nemlig spekulationen om, at en enkelt massiv minedrift eller en region med minedrift pludselig gik offline.

Ifølge Dan McArdle, medstifter og teknisk teknisk chef for Messari-kryptokurrency-datadashboardet, er estimerede hash-priser nøjagtigt det – estimater – og som sådan bør præcise hash-priser betragtes som “ukendelige.” McArdle sagde også, at disse ufuldkomne estimater er “ekstremt støjende på korte tidsrammer”, og at store svingninger i dem ikke er usædvanlige.

Med andre ord? Dette hash-fald er muligvis ikke det sammenbrud, som nogle i rummet har gjort det til at være.

Hash-priser er ukendte!

1) Der er intet diagram over hashrate. De er alle diagrammer over * estimeret * hashrate baseret på observerede bloktider

2) De er ekstremt støjende på korte tidsrammer

3) Vi ser store træk som dette i * estimatet * ofte https://t.co/UEfuoW9D8j

– Dan McArdle (@robustus) 24. september 2019

Men med den manglende sikkerhed og virkeligheden af ​​afvigelse omkring Bitcoin-hashfrekvensen var der forvirring for nybegyndere, da det seneste opfattede fald endda så overfladisk stejl ud ifølge nogle eksperter..

“Det er bestemt på den større side, og jeg er enig i, at det berettiger et ekstra øje,” bemærkede Christopher Bendiksen, forskningschef hos det digitale kapitalforvaltningsfirma CoinShares, på Twitter.

Det er bestemt på den større side, og jeg er enig i, at det berettiger et ekstra øje. Du kunne dog beregne, hvor ofte variation i denne størrelse kunne forventes. Ville være en interessant øvelse (at jeg ikke vil gøre lol).

– Christopher Bendiksen (@C_Bendiksen) 24. september 2019

I sidste ende er det for øjeblikket ikke helt klart, om faldet var fuldstændig et resultat af upræcise estimater eller sådanne estimeringer kombineret med en vis hashkraft, der forlader netværket.

Det “hashrate nedbrud” er ikke rigtig. Lange blokintervaller er langt overrepræsenteret i prøveudtagning med fast periode

Dette skyldes, at intervallet er langt. En blok på 18 minutter har omtrent samme sandsynlighed som en blok på 2 minutter, men påvirker tidsbaseret prøveudtagning 9 gange mere (!!!)

– James Prestwich (@_prestwich) 24. september 2019

Især kommer det nedadgående træk kun få dage efter, at Bitcoin-netværket nåede milepælen med sin højeste hashrate nogensinde – 102 TH / s – den 17. september. Satsen har generelt været stigende siden december 2018. For perspektiv er den nuværende estimerede Bitcoin-hashrate på 67 TH / s matchniveauer sidst set for blot et par uger siden i midten af ​​august.

BTC-prisen tager et hurtigt hit

Nogle eksperter hævder, at bitcoinprisen løst følger netværkshash-hastigheden. Rimelige mennesker kan være uenige om betydningen eller meningsfuldheden af ​​korrelation der, men i det mindste skete det seneste bitcoin-prisfald hurtigt af en eller anden grund.

Efter at have været over $ 10.000 USD den 22. september gled BTC-prisen støt til omkring $ 9.400 pr. ET tirsdag. I den efterfølgende time tankede prisen yderligere $ 1.000 til under $ 8.400.

Kryptovalutaen er kommet sig lidt siden da og handlede omkring $ 8.700 på tidspunktet for denne artikels skrivning. Det sætter bitcoin ned fem procent i ugen og fire procent i måneden, selvom det fortsat er 45 procent højere end dette tidspunkt sidste år.

Desuden, som det sker når som helst, hvor bitcoin-prisen bevæger sig skarpt nedad, blev mange forhandleres “lange” BTC-væddemål på kryptovalutaderivater som BitMEX likvideret. Under bevægelsen så BitMEX selv næsten 400 millioner dollars i XBT Perpetual Swap-kontraktlikvidationer. Kridt det op til den pris, der betales for at placere gearede væddemål på et nybegyndt aktiv, der kan være lige så uforudsigeligt som BTC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me