Brasilianske Crypto-udvekslinger knuses under vægten af ​​hårde love

Brasilien

Crypto-børser i Brasilien oplever et fald i handelsvolumener, og nogle få har lukket operationer på grund af ugunstige skatteregler. Da landet endnu ikke skal gennemføre specifikke krypto-skatteregler, kæmper børser for at overholde love, der ikke passer til branchen.

Crypto-udvekslinger, der kæmper med strenge skatteregler

Ifølge Fintech Zoom, to kryptobørs i Brasilien – Acesso Bitcoin og Latoex har meddelt lukning af deres aktiviteter. Kryptofirmaerne har efter sigende oplevet faldende handelsvolumener og faldende afkast i de seneste måneder på grund af strenge krav til kryptoskat.

Industriaktører i landet har udtrykt udfordringer i at drive kryptobaserede virksomheder, da Brasilien endnu ikke har implementeret specifikke krypto-skattepolitikker. Som sådan er kryptorelaterede aktiviteter administreret af Normative Instruction 1888 implementeret tilbage i august 2019 af landets Department of Federal Revenue, Secretaria da Receita Federal do Brasil (RFB).

I henhold til instruktionen fra skattemyndigheden skal alle krypto-udvekslinger i landet levere detaljerede optegnelser over alle transaktioner foretaget uanset det tilsvarende beløb. Crypto-virksomheder udsættes også for en bøde på $ 350, hvis de ikke indgiver en månedlig erklæring om transaktioner foretaget på deres respektive børser og platforme.

Medstifter af krypto-udvekslingsplatform Acesso Bitcoin påpegede Pedro Nunes, at hans firma oplevede et fald, efter at RFB implementerede denne politik. Nunes bemærkede:

”Efter at Federal Revenue Service indførte disse regler, bemærkede vi et markant fald i den handlede volumen. Vi føler også, at markedet er afkølet til mindre børser. ”

Den Porto Alegre-baserede Acesso Bitcoin har opfordret kunder og brugere med bitcoin-beholdninger til at flytte deres mønter til en anden børs eller en privat tegnebog, hvis de ønsker at trække deres midler ud. Børsen afslørede også, at kunder med beholdning i brasiliansk real (BRL) kan trække deres midler ud efter eget valg.

Latoex, en anden brasiliansk kryptovalutabørs, bekræftede, at den blev lukket i sidste uge. Diego Velasques, administrerende direktør for børsens investeringsarm – Latoex Capital, afslørede, at virksomheden ikke var i stand til at fortsætte med at overholde de strenge krav, der er stillet af landets skatteservice.

Latinamerika er ikke en frugtbar grund til kryptohandel

Nedlukningen af ​​nogle cryptocurrency-udvekslingsplatforme i Brasilien er den seneste udvikling, der er opstået på grund af strenge kryptoafgiftsregler, der pålægges virksomheder i hele Latinamerika. Banco de Crédito e Inversiones, en chilensk kommerciel bank, lukkede for nylig konti, der tilhører landets første kryptobørs, Chilebit.

I december 2019 afsagde Brasiliens administrative råd for økonomisk forsvar (CADE) en afgørelse, der tillod banker at ophøre med at tilbyde finansielle tjenester til kryptobørs. Kort efter i januar 2020 afslørede en af ​​Brasiliens største kommercielle banker Banco Bradesco sit skridt til at lukke krypto-udvekslingskonti på trods af indsatsen fra landets Association of Cryptocurrency and Blockchain (ABDC).

Faldet af udvekslinger i Latinamerika på grund af hård kryptoskattepolitik afspejler nogle af de udfordringer, som kryptoselskaber står over for i Europa. Den Europæiske Unions (EU) femte direktiv om bekæmpelse af hvidvask af penge (AMLD), der blev offentliggjort i juni 2018, har tvunget nogle nationalstater til at slå ned på kryptoaktiviteter. Nogle områder i Sydøstasien har også vedtaget strenge krypto-skatteregler.

Andre steder over hele kloden bliver myndighederne mere og mere ivrige efter at håndhæve overholdelse af kryptobeskatning. Som tidligere rapporteret af Blockonomi var den sydkoreanske kryptohandel Bithumb involveret i en juridisk kamp med landets National Tax Service (NTS) over en $ 69 mio. Kryptoskattebøde tilbage i januar 2020.

Australiens skattekontor (ATO) har indført en 100% kryptoskattesats på kapitalgevinster, der er rejst ved handel med Ethereum (ETH), da de betragter symbolet som fork-crypto. ATO har også anbragt en frynsegodsskat på virksomheder, der betaler ansatte i kryptokurver.

Imidlertid har andre lande i Europa og Nordamerika gjort en indsats for at implementere kryptovennlige regler. Tilbage i december 2019 afslørede den franske finansminister en skattefritagelse for handlende, der beskæftiger sig med krypto-til-kryptotransaktioner. Også den amerikanske kongres overvejer i øjeblikket indførelsen af ​​en de minimis krypto-skattefritagelse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me