Borte mainstream: Den amerikanske finansminister gentager Trumps Crypto-bekymringer

US Treasury

Cryptovalutaer har utvivlsomt nået den globale scene. Lige siden Facebook afslørede Vægten, et tag på et digitalt aktiv baseret på en “blockchain” bakket op af virksomheder i Silicon Valley og på Wall Street, har globale tilsynsmyndigheder, ledere, analytikere og økonomer følt sig mandat til at adressere Bitcoin og dets lignende.

Mens der har været et par positive bemærkninger, ligesom Federal Reserve-formandens indrømmelse af, at Bitcoin er en værdibutik, er de fleste navne, der er værd at være negative, forsigtige med krypto. Eksempel på dette udstedte Donald Trump pludselig en serie på tre tweets om kryptokurver, nemlig Bitcoin og Vægten, lige i sidste uge og tegnede en masse almindelig interesse.

US Treasury

Og nu ser det ud til, at en af ​​Trumps allierede, den amerikanske finansminister, har fulgt trop.

Crypto, en “National Security Issue”

I en pressekonference mandag den 15. juli sørgede Steven Mnuchin for at lade verden vide, at statskassen er opmærksom på de problemer, der følger med oprettelsen og brugen af ​​kryptokurrency..

Echoing Trumps holdning til en T bemærkede den amerikanske politiker, at “kryptokurver som Bitcoin” er blevet “udnyttet” for at lette ulovlig aktivitet til milliarder. Mnuchin hævder, at nævnte kriminelle aktiviteter, der vides at involvere Bitcoin og andre decentrale digitale aktiver, inkluderer “skatteunddragelse, afpresning, ransomware, [salg af] ulovlige stoffer og menneskehandel”.

Og således kaldte finansministeren kryptokurver et “nationalt sikkerhedsspørgsmål” og holdt sin erklæring stump.

Ja. Som rapporteret af Blockonomi tidligere, bekræftede blockchain-analysefirmaet Chainalysis sidste år, at Bitcoin-transaktioner i næsten 1 milliard dollars vil være relateret til mørke webmarkeder i hele 2019. Virksomheden tilføjer, at populære varer på disse skyggefulde markedspladser inkluderer stjålne kreditkortoplysninger og narkotika. Bitcoin er også fremtrædende som den valgte valuta for kriminelle, der ønsker at udnytte ofre for ransomware eller digital afpresning.

Med dette i tankerne bekræftede Mnuchin på ny, at både de amerikanske lovgivere og lovgivere fortsat vil være “i spidsen” for kryptotilgængelige enheder:

“Vi tillader ikke udbydere af digitale aktiverstjenester at operere i skyggen og tåler ikke brugen af ​​kryptokurver til støtte for ulovlige aktiviteter.”

Han tilføjer, at virksomheder, der beskæftiger sig med denne aktivklasse, skal overholde de regler, som mange “traditionelle finansielle institutioner” overholder, nemlig dem, der involverer hvidvaskning af penge, bekæmpelse af finansiering af terrorisme og transmission og service af penge. Mnuchin forklarede:

”United States Treasury har været meget tydelig over for Facebook, Bitcoin-brugere og andre udbydere af digitale finansielle tjenester, at de skal implementere de samme [regler] som traditionelle finansielle institutioner. Reglerne for udbydere af pengetjenester gælder både for fysiske og elektroniske transaktioner. ”

Ifølge en analyse af disse udsagn fra økonom Alex Kruger er disse kommentarer bullish for blockchain-analysefirmaer og regulerede USA-baserede børser, men baisse for decentraliseret finansiering, privatlivsmønter og kryptoplatformer, der opererer internationalt uden meget hensyn til regler.

Mine takeaways

▷ Bullish for amerikanske regulerede børser

▷ Bearish for internationale uregulerede udvekslinger

▷ Bearish til DeFi

▷ Bullish for blockchain-analysefirmaer med fokus på overvågning, AML osv.

▷ Bearish for privatlivsmønter

– Alex Krüger (@krugermacro) 15. juli 2019

Crackdown er begyndt

De Forenede Staters nedbrydning af ulovlig aktivitet i denne industri er tilsyneladende allerede begyndt. Bare i sidste uge lykkedes det en skatteprofessionel med kryptokurrency at få hænderne på et mere end 100-delt dias, der blev givet til agenter fra Internal Revenue Service (IRS).

I henhold til præsentationen har den amerikanske enhed til hensigt for os interviews, “open source-søgninger”, elektronisk overvågning, social medieundersøgelse og Grand Jury-stævninger for at prøve at identificere og slå ned på svigere.

Hun siger, at lysbillederne indikerer behovet for at tilkalde teknologigiganter med amerikanske operationer, nemlig Apple, Google og Microsoft for at forhøre sig om mistænkte historier..

IRS bemærker også, at det også kan involvere banker, kreditkortudbydere og digitale betalingsøkosystemer som PayPal for at se, om der er transaktioner i tilknytning til brugen af ​​Bitcoin eller andre digitale valutaer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me