Bloomberg-analytiker forklarer, hvorfor han er bullish på Bitcoin i 2020

Bitcoin

For mange år siden var næsten alle på Wall Street og i traditionelle økonomiske kredse skeptiske over for Bitcoin.

Der var personer som Jamie Dimon fra JP Morgan, der kaldte kryptovalutaen en “fidus”, der var dømt til at mislykkes, og andre hævdede, at det ikke var andet end en forherliget Ponzi-ordning, idet de citerede deres begrundelse for, at Bitcoin tilsyneladende ikke har noget teknologisk formål, og at dens værdi kun er baseret på spekulation.

Men tiderne ændrer sig. Virksomheder som Microsoft og Fidelity Investments – henholdsvis en af ​​verdens største virksomheder og et førende Wall Street-firma – har omfavnet Bitcoin og tilbudt tjenester knyttet til aktivet, og enkeltpersoner som Elon Musk har givet kryptokurrency tommelfingeren.

Og nu ser Bitcoin-bugten ud til at påvirke traditionelle investorer og analytikere.

Faktisk skrev tidligere en uge en bemærket Bloomberg-analytiker, senior råvarestrateg Mike McGlone, i sin “krypto-udsigter” for januar 2020, at han mener, at den førende kryptokurrency vil have et bullish år, specifikt med henvisning til Bitcoins tilsyneladende overgang fra en risikabel spekulativt spil til en mere bona fide investering.

Bitcoin

Hvorfor en Bloomberg-analytiker mener, at Bitcoin er bullish i 2020

Per analytikerens seneste nyhedsbrev med hensyn til Bitcoin-markederne forventer McGlone, at Bitcoin vil se “vækst” i 2020, specielt med henblik på $ 14.000-prisområdet, da det var her kryptokurrency toppede sidste år.

Mens han indrømmede, at der er plads til ulempe mod $ 6.000, bemærkede analytikeren, at tendensen er mere positiv end negativ.

McGlone kiggede specifikt på hans stemning og den voksende masse af beviser, der tyder på, at Bitcoin bliver en sikker havninvestering, der er tæt korreleret med guld.

”Det faktum, at et værdiansætteligt aktiv med en fast forsyning og stigende anvendelse sandsynligvis vil blive værdsat i pris, vil holde Bitcoin understøttet i 2020 … vi forventer, at bevægelser i guld – som fremstår som et voksende tyremarked – forbliver en proxy for Bitcoin, ”skrev han og fremhævede denne fortælling.

Ny januar 2020 Crypto Outlook af @Bloomberg frigivet.

Højdepunkter:

– Bitcoin fungerer i stigende grad som Digital Gold

– Guld indstillet til at være topdriver for BTC i 2020

– BTC og USDT for at fortsætte med at vinde løbet

– Derivater nøglen til faldende markedsvolatilitethttps://t.co/kKOn6cfcUO pic.twitter.com/eD133QaRu3

– Astronaut Capital (@astronautcap) 8. januar 2020

Ikke den eneste tyr

Mike McGlone er ikke den eneste fremtrædende analytiker eller industriinsider, der er bullish på Bitcoin på vej ind i det kommende år.

Sony Singh, CCO for kryptovaluta betalingsselskab BitPay, for nylig satte sig sammen med Bloomberg for at give sine seneste opdateringer på kryptokurrencymarkedet. I interviewet blev Singh spurgt om hans udsigter for denne spirende industri på vej til 2020.

Interessant nok sagde han, at han forventer, at Bitcoin vil overstige dets $ 20.000 højeste tid i de kommende 12 måneder.

Han citerede de “uforudsete ting” i kryptokurrencyområdet som den sandsynlige katalysator for Bitcoin til at ramme $ 20.000 – lige omkring 150 procent højere end den nuværende pris på $ 8.000.

Selvom katalysatoren, han citerede, er temmelig tåget, da den er “uset” for at give et eksempel, berørte Singh en tidligere såkaldt sort svanehændelse, lanceringen af ​​Libra-kryptoprojektet af Facebook, PayPal, Spotify og andre i 2019.

Direktøren foreslog også, at hvis et land som Kina eller Indien legaliserer Bitcoin, hvis andre virksomheder med en lignende kaliber som Facebook går ind i krypto, eller hvis vi ser flere makroøkonomiske begivenheder, kunne BTC stige mod sit mål.

Spartan Group, et blockchain-rådgivnings- og investeringsselskab, der drives af enkeltpersoner, der tidligere var Goldman Sachs og andre firmaer, skrev i et nylig forudsigelsesindlæg, at de forventer, at Bitcoin handler på $ 40.000 i år..

10 kryptomarkedsprognoser for 2020 inden @ SpartanBlack_1 https://t.co/zA8SCaVRyp

– Den spartanske gruppe (@TheSpartanGroup) 6. januar 2020

Disse analytikere citerede specifikt den kommende blokbelønningsreduktion, der finder sted i maj 2020, hvor antallet af BTC udstedt pr. Blok (hvert 10. minut eller deromkring) bliver halveret fra 12,5 til 6,25, hvilket effektivt betyder, at BTC’s inflation vil være skåret i halve.

Tidligere halvings var tilsyneladende forløberen for kolossale tyreløb på tusinder af procent, hvilket førte til, at mange investorer troede, at noget lignende kan ske denne gang.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me