Blockstack & Lambda School Team Up på dApp Coding Program

Blockstack Lambda

Decentraliserad databehandling och dappfirma Blockstack PBC samarbetar med den kodningscentrerade Lambda School – där studenter inte betalar undervisning i förväg utan snarare efter att de har examen – på en nytt utbildningsprogram för att bygga dapps.

Blockstack Lambda

Programmet avslöjar den 13 augusti och låter Lambda-studenter få erfarenhet av att använda Blockstacks utvecklingsverktyg, som Blockstacks tillväxtchef Patrick Stanley förklarade i ett blogginlägg på tisdag:

”Som en del av partnerskapet kommer Lambda School att arbeta nära med Blockstack PBC för att presentera utbildningsmaterial och aktiva inlärningssessioner för studenter, som kommer att förbereda dem för att bygga appar med Blockstacks open source-utvecklarverktyg och nätverk. Dessa appar fokuserar på säkerhet, integritet och dataägande genom användning av Blockstacks decentraliserade domännamnssystem, krypterad privat molnlagring och tillämpad kryptografi. ”

I synnerhet kommer alla studenter som går in i startups nya samordnade program samtidigt att gå in i Blockstacks interna App Mining-program, där utvecklare kan tjäna intäkter för att bygga decentraliserade appar med Blockstacks infrastruktur.

Historien om två nystartade partnerskap:

– Lambda School, återuppfinna hur universitet arbetar och undervisa programmeringsfärdigheter för den nya generationen

– Blockstack, återuppfinna hur cloud computing fungerar och ge rätt verktyg till utvecklare för Web 3.0

Framåt! &# 128640; https://t.co/hm0J8TlYrB pic.twitter.com/H05NhPOmMl

– Muneeb (@muneeb) 13 augusti 2019

För närvarande betalar App Mining ut cirka 200 000 USD varje månad – även om den siffran kan stiga så mycket som 400 procent till nästa vår när fler av Blockstacks Stacks (STX) -token investeras i kampanjen, sa företaget i juli meddelande.

“Detta är den typ av program jag önskar var tillgängligt för mig när jag var ung student, och jag tvivlar inte på att lärdomarna här kommer att hjälpa Lambda School-studenter att utmärka sig när de går in i sin nya karriär och till och med startar nya företag,” Blockstack PBC VD Muneeb Ali sade på nyheterna.

Austen Allred, Lambdas medgrundare och VD, noterade att samarbetet kommer att göra det möjligt för Lambdastudenter att tjäna pengar medan de är inskrivna i den uppslukande online-skolan.

“Det ger Lambda School-studenter en direkt väg för att få verklig utvecklingserfarenhet samtidigt som de tjänar ytterligare inkomster för sitt arbete”, sa Allred.

Blockstack fick nyligen SEC-kvalifikation för tokenerbjudande

Tidigare i sommar avslöjade Blockstacks ledning att startupen hade fått godkännande från US Securities and Exchange Commission (SEC) att erbjuda sina STX-tokens till amerikanska investerare i en offentlig försäljning.

Tillfället markerade första gången någonsin att ett kryptovalutaerbjudande har fått SEC-kvalifikation. Specifikt kvalificerade SEC det efterföljande Stacks-erbjudandet med regulatorns regelverk A + – ett alternativ för börsintroduktion (IPO) som små företag kan använda för att samla in pengar.

Vid den tiden sa Blockstack-teamet att andra kryptoprojekt kan använda sin strategi med SEC som ett exempel att följa och att milstolpen var ett steg framåt för kryptoekonomin som helhet:

”Vi bestämde oss för att samarbeta med amerikanska tillsynsmyndigheter för att ta reda på en rättslig ram för vårt token-erbjudande eftersom vi ville öppna vårt token-erbjudande för allmänheten utan att utesluta USA. Vi tror att detta var den svårare men bättre vägen att gå. Vi hoppas att detta regelverk kommer att demokratisera tillgången till vårt nätverk och att andra projekt potentiellt kan använda vår rättsliga ram som ett exempel. ”

Efter kvalificeringen slösade Blockstack ingen tid på att starta sin STX-försäljning, som startade den 11 juli. I förlängningen tog företaget erbjudandet som en möjlighet att avsätta ytterligare 12 miljoner dollar i STX till sitt App Mining-program.

Några dagar efter att den kvalificerade offentliga försäljningen började avslöjade kryptoföretaget sin specifika färdplan för att öka sina månatliga App Mining-utbetalningar till motsvarande 1 miljon dollar i STX:

”I november planerar vi att öka den månatliga utbetalningen till $ 500 000, helt betalad i STX (vi planerar att avveckla BTC). I februari räknar vi med att öka till 700 000 USD i STX, innan vi slutligen når 1 000 000 USD i STX i maj 2020. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me