BlockFi lancerer Crypto Compound Interest Accounts for Ethereum & Bitcoin Holders

Blockfi

I det store og hele har 2018’s afmatning på kryptokurrencymarkedet været en tid med tab, selv for de mest intelligente og erfarne Bitcoin-investorer. Virksomheder har også lidt og afskediget personale til venstre og højre.

Fra sit højdepunkt i begyndelsen af ​​2018 er den samlede værdi af alle kryptokurver faldet fra $ 830 milliarder til $ 130 milliarder i øjeblikket – et tab på 84%. Men en opstart, bakket op af den berømte Mike Novogratz, har til hensigt at give investorerne en måde at stable satoshier (fraktioner af BTC) og gwei (fraktioner af Ether), selvom vinteren fortsætter med at nippe til dette markeds ekstremiteter.

Blockfi

BlockFi tilbyder 6,2% april på Bitcoin & Ethereum-indskud

Forbes rapporter at BlockFi, et selskab, der rejste $ 52,5 millioner fra investorer som Novogratz’s Galaxy Digital i juli sidste år, har lanceret et potentielt spilændrende produkt. BlockFi har angiveligt givet klienter over hele kloden muligheden for at foretage op til 6,2% årlig rente på Bitcoin og Ethereum-indskud. Dette “rentekonto” -udbud vil gå sammen med BlockFi’s lånetilbud, som giver brugerne mulighed for at låne mere end $ 2.000 til en rente på 4,5%, hvis de deponerer sikkerhedsstillelse i tre førende kryptovalutaer. I en meddelelse forklarede Zac Prince fra BlockFi:

”BlockFi er den første kryptoudfordringsbank. Bitcoin og kryptolån, især til detailinvestorer, er et spirende marked. Det er dog blevet skubbet videre af institutionel interesse i løbet af det sidste år eller deromkring. ”

Winklevoss Twins ‘Gemini Trust vil bakke op om romanudbuddet gennem forældremyndighed, som har fuld forsikringsdækning.

Bitcoin diehard Anthony “Pomp” Pompliano, der har investeret i BlockFi gennem sin venturefond i Morgan Creek Digital, nedbrød udbuddet i dybden i en stolpe på Off The Chain. I tirsdagens udgave af publikationen, som Pomp leder, blev det forklaret, at rentekontiene kunne være det mest rentable indlånsmiddel i finansiering. Endnu bedre, det giver sammensat rente, sikkerhed og fondsikkerhed gennem Gemini og et kryptoudbetalingssystem, der kan være tiltalende for ivrige investorer i dette rum.

Kunne denne krypto tilbyde gnistoptagelse?

For mange kan en rente på 6,2% på deres investering være pirrende. Per Ryan Todd, en forskningsanalytiker hos The Block, en blød lancering af finansudbuddet i Japan oplevede stor succes, med BlockFi-teamet, der sagde, at deres prøvekørsel i den asiatiske nation var “meget stærk.”

BlockFi, der tilbyder 6,2% på både BTC- og ETH-indskud, ændrer spillet. Vil være interessant at se, om / hvordan centraliserede kryptoindskudstagere og långivere påvirker #DeFi mængder overarbejde. En tråd:

– Ryan Todd (@_RJTodd) 5. marts 2019

Men mere sandsynligt end ikke er det sandsynligt, at BlockFi’s nyeste venture ikke vil udløse nogen form for udbredt adoption over hele verden. Og her er hvorfor.

6,2% kan se godt ud og alt, men alt betales i kryptokurrency, hvilket betyder, at fiFi-værdien af ​​BlockFi-konti kan falde og endnu værre med mere end den rente, de modtager. Dette kunne alene afskrække mor- og popinvestorer fra at tildele deres kapital til Bitcoin og Ethereum til et depositum på den blockchain-aktiverede udlånsplatform. Desuden kan det hævdes, at der er ens (endnu bedre) afkast i mere etablerede investeringer, især på traditionelle aktiemarkeder.

Men måske har krypto ikke brug for investeringsmuligheder med højt afkast for at få trækkraft i virksomhedernes Amerika og hos offentligheden. Måske er alt, hvad vi har brug for, solid infrastruktur. Og interessant er sådanne vigtige facetter af dette rum måske lige rundt om hjørnet.

Den Ohio-baserede Kroger for eksempel faldt for nylig støtte til Visa-kreditkort på grund af stigende interbankgebyrer. Inden for få timer efter meddelelsen begyndte kryptokurrencyentusiaster at bombardere detailhandleren med beskeder og bad kæden om at begynde at acceptere Bitcoin eller et andet digitalt aktiv som et accepteret udvekslingsmiddel. Pompliano deltog i det sjove og pingede Kroger på Twitter i et forsøg på at få det amerikanske selskab til at undersøge understøttelse af Lightning Network-transaktioner, hvis transaktioner koster meget mindre end dem, der foretages med Visa-kredit. Interessant nok svarede en repræsentant og bekræftede, at han var i diskussion med Pompliano om sagen. Krogers potentielle accept af Bitcoin kunne være absolut monumental.

Bakkt, en start integreret knyttet til Intercontinental Exchange (ICE), blev også afsløret for at have gjort fremskridt i den almindelige vedtagelse af kryptovalutaer. Pålidelige kilder, der talte til The Block, hævdede for nylig, at der er stor sandsynlighed for, at den Seattle-baserede roasterkæde kunne acceptere Bitcoin-transaktioner i 2019, idet hun citerede sit partnerskab med Bakkt, der angiveligt involverede en transaktion af egenkapital.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me