Blockchain Robotics Engineering Consortium samarbejder med Enjin For Makerverse Project

BREC Enjin

Det Blockchain Robotics Engineering Consortium (BREC,) et rum, der bruger blockchain til at “bygge bro over det økonomiske incitamentskløft mellem robotteknik inden for de store branchevertikaler og open source-robotteknologi og softwaretekniske samfund”, har afsløret i dag, at de vil bruge Enjins blockchain til deres kommende arbejde, Makerverse.

Ifølge konsortiets websted er Makerverse en “online robotteknisk simulering” bygget på Unity 3D-teknologi. Det udnytter Enjins ERC-1155-tokenstandard, som gør det muligt for brugere at arbejde sammen på platformen. Tilsammen kan brugerne importere designs, bygge med hinanden og købe eller sælge maskiner inden for Makerverses værksted, tekniske markedsplads og dets krigsspil. ”Således åbner vi verden for automatiseret robotik for et helt nyt publikum og giver ethvert nyt robotteknisk koncept en indledende, gnidningsfri, risikofri vej til markeds- og brugertest,” læser briefet.

BREC Enjin

Stigende potentiale

Hvad der er spændende her er brugernes mulighed for at tjene penge på deres arbejde, mens de bruger blockchains uforanderlighed til at beskytte deres intellektuelle egenskaber, rapporterer Cryptonewmedia.

Enhver, der køber fra markedet, kan bygge det downloadede design direkte ind i deres eget. Derefter er der en multiplayer-oplevelse “svarende til Star Citizen”, hvor spillernes robotter kan interagere med hinanden. Alle disse aktiver kan gemmes i Enjin Wallet-applikationen.

Ethereum ERC-1155 Token

Læs: Ethereum ERC-1155 Token Perfekt til onlinespil, muligvis mere

Enjins blockchain har et utroligt kraftigt niveau af kryptering. Takket være ERC-1155-tokenfunktionerne kan virksomheder skabe deres egne økonomier fulde af unikke aktiver. De kan derefter gøre hvad de vil med disse tokens. Disse applikationer er ideelle til spilproducenter med masser af aktiver i spillet. BREC giver den magt til sine platformbrugere.

Målet her er at introducere automatiseret robotik til en ny gruppe mennesker. Incitamentisering og evnen til at tjene penge på kreationer er kritiske faktorer i dette. Derudover muliggør den decentrale tilgang til dette marked “bredere adgang til en global markedsplads og et samfund af tilhængere, investorer og kunder uden for ‘lukket butik’ i Silicon Valley.

Makerverse-grundlægger Patrick Mockridge kommenterede samarbejdet:

”Den automatiserede robotikrevolution har potentialet til at ændre vores liv og samfund på uendelige positive måder, men for mange kan robotter være truende. Vores mål er at tilskynde til frygtløs anvendelse af robotter, muliggøre informerede samtaler og beslutningstagning vedrørende teknologien og sænke adgangsbarrieren for skabere. Enjin er virkelig velegnet til denne opgave, og vi er glade for at arbejde sammen med dem for at skabe et moderne decentralt IKEA af open source engineering IP. ”

Et udviklende landskab

Mockridge ønsker at ændre den måde, hvorpå ingeniørløsninger distribueres over hele verden. Han bruger Makerverse til at bringe disse ideer til store virksomheder, militæret, open source-robotik, softwareingeniører og mere. Alle med adgang til en blockchain vil kunne drage fordel af platformen.

Adjunkt i økonomi ved ISTEC i Paris, Loic Sauce, er begejstret for potentialet her. “Det mest interessante aspekt ved projektet er, hvordan Makerverse kan hjælpe med at sænke adgangsbarrierer for skabelse af ingeniørvidenskab, hvilket er en vigtig grundlæggende drivkraft for økonomisk vækst,” hævder hun.

”Jeg ved bedre end nogen, hvor udfordrende det kan være at skabe nye kommercielle robottekniske satsninger,” siger John Sokol, en verdensberømt AI- og robotleder. Han fortsætter:

”Selv når jeg bor i Silicon Valley med over 30 års viden og erfaring, er jeg stadig begrænset af de få venturekapitalfirmaer og levedygtige kommercielle ruter, som ikke har ændret sig væsentligt siden 1980’erne. Et koncept som Makerverse ville ikke kun hjælpe mig med at frigøre mine drømme, men også udjævne spillereglerne globalt og skabe et digitalt robotuddannelses- og inkubationsrum for både eksperter, ikke-eksperter, voksne og børn – og give dem styrken til at lære og gå ud og skabe gode produkter, der løser reelle problemer i deres liv, samfund og industrier. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me