Blockchain bruger udvidelse: Udforskning af Blockchain-teknologi til avanceret franchising

Blockchain-franchising

Blockchain-teknologi skubber grænserne ud over kryptokurrency-transaktioner og anvendelse til forskellige former for journalføring. Denne teknologi virker ubarmhjertig i sin gennemtrængning af selv de sektorer, der hidtil har bevaret deres status quo.

Fra kunstens verden til det spændende dryppende runde læderspil fodbold og basketball fortsætter blockchain med at gøre sin deltager som den ‘store fisk’.

Den næste anløbshavn, som mange er ivrige efter at udforske, er franchising ifølge en op-ed på Forbes af Ed Teixeira, Chief Operating Officer for Franchise Grade, et franchiseforskningsfirma i New York. Det er ikke noget at sige, at de iboende funktioner i blockchain-teknologi gør det anvendeligt til en lang række virksomheder, der ikke engang er relateret til kryptokurver – det er mest populære brugssag.

Blockchain-franchising

Brug af blockchain i kombination med andre innovative teknologier giver gode resultater i supply chain management-processer såvel som med at fremme effektive sundhedssystemer.

Udforsk nye grunde med Blockchain

Teixeira fremhæver det potentiale, der findes i den mulige brug af blockchain-teknologi i franchising i sit stykke, hvilket var diskussionsspørgsmålet for nylig International Bar Association’s Franchise Law Committee møde afholdt i Italien. Juridisk læge Craig Tractenberg, der arbejder hos Fox Rothschild LLP, sagde på mødet:

”En af diskussionsdiskussionerne om brugen af ​​blockchain-teknologi i franchising. De, der er fortrolige med blockchain-teknologi, ved, at den kan bruges ud over kryptokurrency-transaktioner og anvendes til enhver registrering. De forventede anvendelser af denne digitale offentlige regnskabsteknologi er til digital betaling, smart kontrakt og databasepoststyringssystemer. ”

Forstyrrende teknologier er kendt for at fjerne behovet for mellemmand i de fleste transaktionsaftaler, som ikke desto mindre stadig kan give effektive processer og mindre provision til tredjemand afhængigt af virksomhedstype. Smarte kontrakter kan også bruges i peer-to-peer-tilgangen, som er selvtilfredsstillende aftaler, der lukkes, når de krævede forudbestemte betingelser er opfyldt.

Tractenberg uddyber dette, mens han henviser til nogle få platforme, der siger:

”Diskussionen specificerede den kommercielle anvendelse af teknologien i franchisekonteksten. Citeret var FOODCOIN Ecosystems som en global markedsplads for fødevarer og landbrugsprodukter designet til at eliminere formidlere gennem brug af smarte kontakter. Et andet nyt firma er FANTOM Foundation, som har apps til madreservation, geolocation og supply chain management. Carry Protocol, giver handlende og kunder en platform til at kommunikere og forstå hinanden og er effektivt en reklamekanal. ”

Det mindes om, at den amerikanske detailhandler Walmart Inc. for nylig introducerede et system, hvor leverandører af grønne grøntsager skal implementere blockchain-teknologi til sporbarhed og fødevaresikkerhed..

Walmart Blockchain

Læs: Walmart kræver, at Veggie-leverandører bruger Blockchain til at spore forurening

Værdsætter kunder i Crypto

Teixeiras stykke ser introduktionen af ​​belønningsprogrammer som et andet middel til at bruge blockchain i detailsektoren. Chanticleer Holding, som har været kendt for sine stablecoins (American Burger and Hooters), introducerede et loyalitetsprogram for Hooters.

Gruppens administrerende direktør Michael Pruitt havde på det tidspunkt sagt:

”Kunder kan have et kryptokurrency-loyalitetsprogram på tværs af alle Chanticleer Holding-mærker – og derover. Den kører på Mobivity Mind-handelsplatformen og udbetaler i Merits, en kryptokurrency, der udnytter den samme infrastruktur og principper for Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin og mere. ”

Visse aktører i skønhedsindustrien har også planlagt at belønne deres trofaste kunder med krypto, hvilket ikke kun vil forbedre deres kundebase, men også øge brugen og indførelsen af ​​kryptokurrency i detailbranchen..

Den første Blockchain-franchise

Europas hurtigst voksende energileverandør Genstart energi initierede den første blockchain-franchise – RED-P – ved hjælp af en model, der giver iværksættere muligheden for at vise deres ledelsesmæssige finesse gennem energivirksomheden.

Iværksættere var forpligtet til at eje en vis mængde MWAT tokens hvilket gav dem adgang til at handle så meget som 1MWAT på RED-P-platformen. Mindst 10.000 poletter (Red City Franchise) tillader indehavere at sælge energi i deres bopælsby, mens MWAT-poletter inden for intervallet 10.000.000 eller mere giver indehaverne eneret til at eje underfranchises inden for hans eller hendes opholdsland.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me