Bliver USA bagud inden for global blockchain-udvikling?

I et nyligt stykke af Anja Manuel og Leo Carter, der blev offentliggjort den Business Insider UK, parret foreslog, at USA har brug for at udvikle en omfattende strategi for at tackle blockchain-udvikling. De nævnte grunde varierede, men det overordnede tema var at beskytte den nationale sikkerhed og sikre en konkurrencepræget holdning til andre globale magter.

USA falder bagud i global blockchain-udvikling

Fra Anja Manuel og Leo Carter,

”En af forsvarsdepartementets største bekymringer vedrørende nye forsvarssystemer er, at komponenterne er fremstillet over hele verden, så det er muligt, at leverandører tæt på en udenlandsk regering kunne installere uopdagelige bagdøre til spionage.

Defekte mikrochips eller skjult spyware er reelle risici i nutidens uigennemsigtige globale forsyningskæder. Blockchains nøjagtige og detaljerede hovedbog kunne reducere disse risici ved at spore, hvad hver underleverandør leverer og sikre, at hver komponent er sporbar. “

Parret bringer et godt punkt op, der når langt ud over udviklingen af ​​blockchain. Efter årtier med outsourcing fra amerikanske virksomheder er det amerikanske forsvarsapparat afhængigt af producenter i tilsyneladende fjendtlige nationer. Blockchain kan bestemt hjælpe med at identificere mulige choke-punkter i en forsyningskæde, men det kan ikke gøre meget for at hjælpe amerikanske entreprenører med at finde indenlandske kilder, når der ikke findes nogen.

Global Blockchain-udvikling er en del af en større trend

Innovation er en stor del af, hvad der holder en økonomi konkurrencedygtig. Offshoring af produktion af vital teknologi vil ikke opretholde nogen form for økonomisk konkurrenceevne på lang sigt. Nu fører steder som Taiwan, Sydkorea og endda Kina verden inden for blockchain innovation og adoption, mens USA ser efter måder at regulere et rum, der udvikler sig hurtigt.

Den nylige meddelelse fra Intercontinental Exchange (ICE) er et godt eksempel på, hvad der holder USA tilbage i et konkurrencepræget rum, der trives med evnen til at tilpasse sig hurtigt. ICE vil gerne introducere den første futures-kontrakt, der vil blive afviklet i faktiske bitcoins, men det vil sandsynligvis tage mindst et år at få godkendt myndighed. Deres plan om at implementere et system til at bygge bro over krypto-fiat-kløften er fyldt med lignende vanskeligheder.

Stykket af Anja Manuel og Leo Carter nævner nogle jurisdiktioner, hvor innovation sættes i en mere fremtrædende position,

”Lichtenstein og Malta er tidlige bevægere til at etablere juridiske rammer for blockchain.

I juli vedtog Malta tre love, der fastlagde interne styringskrav og certificeringsprocedurer for bedre at beskytte både forbrugere og virksomheder.

Mens ingen er bekymrede for Malta og Lichtenstein, ville det være nyttigt, hvis Kina, Rusland eller andre regeringer, der var modsat mod USA, fastlagde standarderne i denne kritiske nye teknologi. ”

Niveauet af arrogance, som nogle i USA holder for andre nationer, er håndgribeligt i en sætning som: “Mens ingen er bekymrede over Malta og Lichtenstein …”

Læs: Malta, Blockchain Island.

Dette burde være et wake up call for innovatører i USA, Lichtenstein og Malta trækker fremad i løbet af at skabe en juridisk ramme for kryptobaserede transaktioner, og de kan let blive globale ledere i rummet. Dette punkt går ikke tabt for nogle i Storbritannien. MP Eddie Hughes opfordrede for nylig til at etablere en national blockchain-officer, og den UK Law Commission undersøger, hvordan smarte kontrakter kunne bruges kommercielt i Det Forenede Kongeriges juridiske system.

Asiatisk Blockchain-udvikling eksploderer

Selvom Kina dybest set har forbudt handel med kryptoer, har deres nation flere blockchain-virksomheder end noget andet land på jorden. Nogle af disse vil helt klart ikke være verdensledere, men med de milliarder dollars, som den kinesiske regering pløjer i blockchain-udvikling, vil der sandsynligvis være nogle vindere i blandingen.

Hong Kong tager blockchain-udvikling seriøst og har meddelt, at Hong Kong Monetary Authority vil arbejde sammen med nogle af de største banker i verden for at stå i spidsen for en ny blockchain-platform, der vil strømline handelsfinansiering. Platformen, som deres system vil arbejde på, blev bygget af det kinesiske firma Ping An og bruges allerede på det kinesiske fastland.

HKMA

Læs: Hong Kong HKMA arbejder med Ping An for at skabe Blockchain Trade Finance Platform

At sige, at USA-baseret blockchain-udvikling er bagud, ville være noget af en underdrivelse. Selv Australien, som ikke er et land, der er kendt for at tage føringen inden for teknisk innovation, har allerede vedtaget et blockchain-baseret system til afvikling af handler på sin børs. Commonwealth Bank of Australia brugte bare blockchain til at spore en forsendelse af mandler fra Victoria til Tyskland og rapporterede, at systemet fungerede godt.

USA er allerede faldet bag blockchain-udviklingskurven. Hvorvidt dette vil skade USA på lang sigt er ukendt. Hvis USA fortsætter med at forsøge at få fordel ved at offshore produktionen til billigere økonomiske zoner, er risikoen for, at de bliver en klientstat i de næste par årtier, stor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me