BitMEX rammer jorden med Binance Roast efter 45 dages pause

BitMex

Tilbage i juli hertugede BitMEXs administrerende direktør, Arthur Hayes, det ud med New York Universitys økonomiprofessor Nouriel Roubini i en skarp debat. Mens mange siger, at Hayes vandt, blev han og hans platform hurtigt tavse på sociale medier og gjorde to engang aktive Twitter-konti til tilsyneladende spøgelsesbyer.

Ser du, i kølvandet på debatten – den såkaldte “Tangle in Tapei” – frigav Bloomberg en meget vigtig rapport om BitMEX, en kryptovaluta futures handelsplatform, der er berygtet for “rekting” handlende. Stikkontakten med henvisning til kilder, der er fortrolige med sagen, skrev, at US Commodity Futures Trading Commission (CFTC) har indledt en undersøgelse af, om Bitcoin-børsen har tilladt amerikanere at bruge sine produkter eller ej. CFTC klassificerer kryptoderivater, nemlig futures, som under dens jurisdiktioner.

BitMex

CFTC nægtede angiveligt at kommentere sagen, ligesom BitMEX gjorde. Og Hayes hævdede, at hans platform ville “fortsætte med at overvåge alle juridiske og lovgivningsmæssige udviklinger rundt om i verden og vil overholde alle gældende love og regler”, og tilføjede, at han afviser enhver påstand om kriminalitet eller forseelse..

Tilsyneladende for at opretholde integriteten i den potentielle sag faldt Hayes og BitMEX af kortet i dagene efter rapporten.

Men BitMEX er tilbage, og det er tilbage med hævn. En hævn mod Binance alligevel.

BitMEX starter Twitter Spat med Binance

BitMEX tweetede fra virksomhedskontoen for første gang i omkring 45 dage. I den sendte de et baghånds kompliment til Binance og skrev, at det lykønskede sin rival for lanceringen af ​​sin Testnet Futures. BitMEX tilføjede: “Glad for at se, at du nød at læse vores dokumentation lige så meget som vi nød at skrive den!”

Tweeten havde skærmbilleder vedhæftet dokumentationen for både Binance og BitMEX’s detaljer om automatisk nedskæring og finansiering. Selvom dette kunne have været betragtet som en underlig måde at sammenligne deres produkter på, lyder Binance’s kopi næsten identisk med BitMEX’er, derfor sarkasmen i tweeten.

Tillykke med lanceringen af ​​Testnet Futures @binance. Glad for at se, at du nød at læse vores dokumentation lige så meget som vi nød at skrive den! pic.twitter.com/lLzcLcX6t4

– BitMEX (@BitMEXdotcom) 4. september 2019

Hayes fulgte trop og sendte en “meme” om kopiering af lektier på sin egen feed.

Changpeng “CZ” Zhao fra Binance var hurtig til at undskylde. Administrerende direktør skrev, at den plagierede kopi faktisk ikke stammer fra deres skriveteam, hvor Binance driver et af sine testnet på et erhvervet websted. Men han forsikrede, at han ville “rette / fjerne” det “ASAP”.

For dem, der gik glip af notatet, er Binance midt i at lancere sin egen futuresplatform, som mange siger vil blive en af ​​BitMEXs primære konkurrenter. Som rapporteret af Blockonomi tidligere, vil opstarten give 10.000 Binance Coin (BNB) – over $ 200.000 – til dem, der tester sine to testnet futures trading platforme. Hvis testen går med succes, vil futures-platformen blive lanceret i de næste par måneder.

Er BitMEX stadig i problemer?

I betragtning af at BitMEX har været tavs i cirka 45 dage, skal det faktum, at det kom tilbage med en vittighed, ses som et godt tegn.

Men dataene viser, at platformen stadig kan opleve nogle resterende smerter fra CFTC-rapporten.

Diagrammet nedenfor viser handelsvolumen på BitMEXs flagskibsprodukt – Bitcoin til US dollar evig swap. Selvom der ikke er en meget tydelig nedadgående tendens, kan du se, at handelsvolumen i dagene efter rapporten synes mærkbart lavere end i dagene forud for rapporten. Selvfølgelig faldt rapporten sammen med et tab i bullish momentum, men frafaldet synes stejlt.

Det er ikke alt. Twitter-analytiker Ceteris Paribus, der citerede data fra blockchain-analysefirmaet Ceterius Paribus, fandt ud af, at BItMEX så omkring 524 millioner dollars i nettoudstrømning i juli og markerede den største udstrømning nogensinde. Dette antydede, at handlende trak deres Bitcoin ud af børsen for at undgå lovgivningsmæssig risiko.

Bitmex havde $ 524 mio. Nettoudstrømning i juli. Det havde aldrig haft mere end $ 100 millioner i en enkelt måned.

2018 indbragte $ 1,3 mia. Dollar, og der var ikke en eneste måned, hvor udstrømningen var større end indstrømningen. pic.twitter.com/yfQSMfCbvy

– Ceteris Paribus (@ ceterispar1bus) 4. august 2019

Men i august syntes støvet at lægge sig lidt mere, da BitMEXs månedlige Bitcoin-strømme var meget tættere på nul. Så med rigelig tid glemmer forhandlere måske bare, at Bloomberg nogensinde har frigivet rapporten og begynder at bruge BitMEX igen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me