Bitmains Jihan Wu lancerer Crypto OTC Desk midt i Bitcoin Mining Revival

Jihan Wu

Den kinesiske Bitcoin-pioner Jihan Wu har været ude af kortene i flere måneder nu.

Siden slutningen af ​​2018, hvor den såkaldte “hash-krig” fandt sted mellem to lejre i Bitcoin Cash-samfundet, har Wu, der var administrerende direktør for krypto-hardwareproducenten Bitmain, været helt tavs på Twitter og har ikke ‘ ikke vist sit ansigt ved nogen branchehændelser.

Mens nogle foreslog, at han kastede håndklædet ind, katalyseret til at stoppe på grund af korrektionen på 80% i Bitcoin-prisen, siger nye rapporter, at Wu kommer tilbage. Og han kommer tilbage med noget i ærmet.

Jihan Wu

Mød Matrix, et Crypto OTC Play

Per a rapport fra The Block, som citerede kilder tæt på kryptovalutaens tunge vægt, vil Wus opstart blive lanceret i de kommende 30 dage. Matrix vil angiveligt være en mangesidet kryptotjenestevirksomhed, der vil fokusere på formueforvaltning, depot og OTC-likviditetsforsyning til sine institutionsklasser.

Dette bekræfter en martsrapport fra CoinDesk og Primitive’s Dovey Wan, som begge sagde, at Matrix vil være en tjenesteudbyder for kryptofirmaer og dem, der ønsker at dykke ned i dette rum.

Ifølge en kilde vil Bitmain i et underligt twist af skæbnen være Matrixs første bemærkelsesværdige klient. Hvad der er underligt ved dette er, at Wu rygtede om at have forladt Bitmain, som han stadig ejer en påstået 20,5% andel af, på dårlige vilkår, med nogle, der på Twitter sagde, at han og hans landsmænd i firmaets C-suite var uenige om bestemt emne betyder noget.

Uanset hvad angiver The Block’s kilder, at Matrix sandsynligvis vil give Bitmain opbevarings- og udlånstjenester, sandsynligvis til mineselskabets store (og stadigt voksende) Bitcoin-stash og dets udvidelsesplaner.

En person, der var bekendt med sagen, sagde endda, at Matrix, med Bitmain på slæb, måske endda bliver “den største OTC-desk og asset-manager natten over” og bemærkede, at Wu’s nye selskabs skrivebord skulle have adgang til likviditet, der ikke blev set før i branchen.

Yderligere i modstrid med rapporterne om en bureaukratisk strid, sagde en kilde: “Forholdet er stort mellem de to.” Bortset fra Bitmain er det uklart, om Matrix har sikret sig relationer med andre firmaer, men det menes dog, at virksomheden er i aktiv diskussion med “potentielle kunder globalt”.

Sandsynligvis en succesfuld virksomhed

Data antyder, at Matrix muligvis ser udbredt succes med sit OTC-tilbud, hvilket giver minearbejdere mulighed for at udbetale penge og institutioner til at tjene penge uden at forårsage utilsigtet volatilitet i det underliggende kryptokurrencymarked.

Rapporteret af Trade sidste uge, op mod 60% af alle kryptokurrencyhandler, der blev foretaget i 2018, var relateret til OTC-markedet, hvilket er et tal, som ledere som Binances Changpeng Zhao har nævnt før. Da så meget af Bitcoin-markedet er baseret på back-room-tilbud, vil Matrixs hovedret i institutionelle tjenester sandsynligvis få trækkraft og modne markedet meget.

Hvad mere er, vil Matrix sandsynligvis fokusere på Kina, hvor det har den største indflydelsessfære på grund af sine Bitmain-rødder. Qiao Wang fra Messari forklarer, at mens reguleret kryptovalutahandel er forbudt i Kina, mener han, at det ”største Bitcoin-marked i verden er OTC i Kina”. Da der er få respekterede spillere, som det er, er introduktionen af ​​Matrix sandsynligvis ikke ubemærket.

Jeg har en voksende overbevisning om, at det største Bitcoin-marked i verden er OTC i Kina.

Dette marked er utroligt uigennemsigtigt, og det er det, der gør analysen af ​​forholdet mellem makro og Bitcoin så vanskelig.

Anbefaler stærkt dette Bitmex-stykke på Kina: https://t.co/HlJqlofX2z

– Qiao Wang (@QWQiao) 27. maj 2019

Matrixs pludselige lancering kommer, da Bitcoin-minedrift, Bitmains primære indtægtskilde, har oplevet en massiv genopblussen. Som forsker Kevin Rooke har set, har minedriftvanskeligheden i Bitcoin-netværket for nylig ramt en heltidshøjde.

Samtidig er blockchains hash-hastighed begyndt at nærme sig tidligere højdepunkter fra hele tiden, hvilket signalerer, at minearbejdernes tillid begynder at vende tilbage. Dette vil sandsynligvis byde godt for Wus venture, som tilsyneladende er partnerskab med Bitmain som førnævnte.

Bitcoin minedrift vanskeligheder har lige ramt en all-time high.

Netværket er stærkere end nogensinde.

&# 128640;&# 128640;&# 128640; pic.twitter.com/cWgMtQ5xZ3

– Kevin Rooke (@kerooke) 31. maj 2019

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me