Bitcoin Volatilitet kan øges, når mønter konsolideres i “hval” tegnebøger

Bitcoin hval

Hvis du overhovedet har været involveret i kryptokurrency-samfundet, har du sandsynligvis hørt ordet “hval” nævnt igen og igen. For dem, der ikke er i sløjfen, er en såkaldt hval en indehaver af et digitalt aktiv, der kontrollerer en stor del (relativt set) af en kryptokurrencyforsyning.

Mens hvaler stort set er mystiske væsner, med få, der faktisk ved, hvem der styrer et flertal af f.eks. Bitcoin, frygter analytikere, at disse investorer kan gøre dette marked meget mere volatilt i den nærmeste fremtid.

Bitcoin hval

Bitcoin volatilitet at øge, advarer forskere

Bitcoin har længe været et ustabilt aktiv. Siden fødslen for cirka 11 år siden har kryptokurrency været udsat for den mest dramatiske markedscyklus, der steg tusindvis af procent for kun at gå ned med 90% i månederne senere, igen og igen.

Skønt det sidste år er volatiliteten beroliget, i det mindste relativt set. Kryptovalutaen er steget med ‘kun’ 90% siden året begyndte, langt fra de 2.000% gevinster set i 2017 eller 85% af knusende nederlag set i 2018-ulempen.

Men data antyder, at volatilitet har potentialet til at dukke op igen på dette marked. Bloomberg for nylig rapporteret at pr. analysefirma Coin Metrics har investorer, der ejer 1.000 til en million BTC, “42,1% af al Bitcoin-levering, op fra 37,9% under højden af ​​den spekulative boble for to år siden.”

Dette er bekræftet af Flipside Crypto, en anden industriel forskningsbutik, der for nylig fandt ud af, at kun 3,5% af alle BTC-adresser aktivt handler deres Bitcoin “i en given uge.”

Hvorfor dette er vigtigt, sagde John Griffin, en finansprofessor ved University of Texas i Austin, der foreslog, at Bitcoins rally til $ 20.000 var biproduktet af en enhed, sagde:

“Problemet med et par store spillere, der holder krypto, er at når de sælger, kan de let skubbe prisen ned, hvilket gør markedet modtageligt for hurtige svingninger.”

Su Zhu, grundlæggeren af ​​forex- og kryptofonden Three Arrows Capital, bekræftede denne forventning om forestående volatilitet. Han sagde til Luke Martin, en CNN-præsenteret kryptokurrencyanalytiker og podcaster, i en nylig iteration af “Coinist Podcast”, som han forventer for Bitcoin-volatilitet at stige med tiden, ikke mindske.

Han citerede specifikt Bitcoins elastiske efterspørgsel og den uelastiske (faste) forsyningsgrænse på 21 millioner kombineret med ideen om, at handlernes mentalitet ikke er at udbetale deres mønter længere, men snarere til “HODL”. Disse to tendenser giver stærkt øget volatilitet med tiden, ikke ellers.

Så spænd sikkerhedsseler, Bitcoin kan være ved at støde på en ny plet af volatilitet, så længe “HODL” -sindet forbliver populært.

Hold telefonen: Bloomberg Analyst forventer andet

Mens Bloomberg rapporterer om en potentiel stigning i volatilitet, beder en analytiker ved firmaets analyseanlæg, Bloomberg Intelligence, om at være anderledes.

Råvarestrateg hos Bloomberg, Mike McGlone, skrev i en nylig note, at han forventer, at Bitcoins volatilitet vil stige i 2020, “med overgangen fra en bjørn til et tyremarked tilsyneladende forbi.”

Pr. Nyhedsudløb Kitco, som rapporterede om McGlones kommentarer, mener McGlone, at introduktionen og vedtagelsen af ​​Bitcoin-futures, optioner og andre derivater vil holde priserne bur, sandsynligvis mellem $ 6.000 og $ 12.000, i en overskuelig fremtid.

Møntcentralisering lige begyndt

Analysen om, at nogle få store handlende kontrollerer markedet, peger på et større problem: Bitcoin bliver centraliseret i hænderne på nogle få spillere, nemlig børser. Faktisk fandt en rapport fra BitUniverse for nylig, at næsten 2 millioner BTC opbevares i tegnebøgerne til de øverste børser, hvilket antyder massecentralisering af magt og rigdom.

1.925m+ #Bitcoin angiveligt holdes kl @coinbase @BitMEXdotcom @Bitstamp @bitfinex @krakenfx @BittrexExchange @coincheck_en @Poloniex bare venter på at gå tabt som så mange andre … Har du forsøgt at trække dig tilbage sidst?

Ikke dine nøgler; ikke dine mønter. https://t.co/7i8F58PS38 pic.twitter.com/9AVsR7gRRw

– Trace Mayer [Jan / 3➞₿&# 128273; ∎] (@TraceMayer) 2. december 2019

Hvad der desværre er ironisk ved alt dette er, at Bitcoin blev oprettet for at give folk mulighed for at decentralisere sig fra banker og andre institutioner. I stedet, som afbildet ovenfor, gives Bitcoin tilsyneladende til centraliserede virksomheder, der nu kontrollerer store dele af kryptokurrencyrigdom.

Sikker på, der er stadig millioner af BTC, der holdes i selv-suveræne tegnebøger, selvom denne tendens er oprivende, i det mindste for diehard decentralister.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me