Bitcoin Trading Boon i Hong Kong, da protester fortsætter

Hong Kong-protester

Bitcoin er et spekulativt aktiv for mange, men det er også nye penge, der tilbyder visse unikke garantier, ikke mindst blandt dem censur-modstand.

Denne virkelighed kan forklare, hvorfor LocalBitcoins handelsvolumen lige nåede højdepunkter i Hong Kong, hvor pro-demokrati-demonstranter har marcheret af millioner siden juni for at modstå kinesisk jurisdiktion.

Hong Kong-protester

Den seneste spids er bekræftet af den nye Coin Dance ugentlige volumendata, hvilket indikerer at mere end $ 12 millioner Hongkong-dollars (HK) i bitcoin blev udvekslet på LocalBitcoin mellem 21. september og 28. september.

Denne sum overgår den tidligere HK-volumenrekord fra tid til anden, der blev sat på peer-to-peer-udvekslingen i december 2017, da kryptoøkonomiens sidste bull run toppede.

Desuden ifølge den nye LocalBitcoins tracker-side Nyttige tulipaner, HK så det tredje mest volumen på udvekslingen i Asien og Stillehavsområdet i løbet af de sidste syv dage og fulgte kun bag den indiske rupee og den russiske rubel i dette tidsrum.

Hvorfor Spike?

Som kontekst er Hong Kong en autonom by, men en del af et “ét land, to systemer” -aftale, der blev oprettet for 22 år siden, da Det Forenede Kongerige afstod territoriet til Kina.

De nuværende protester, der har fanget verdens opmærksomhed, begyndte i foråret i år, da regeringen i Hongkong indførte et lovforslag, som mange lokale frygtede, ville give Kina betydeligt bredere jurisdiktion over byen.

Disse protester voksede i løbet af sommeren og er stadig i gang med Hong Kong-politiets bestræbelser på at begrænse demonstrationerne er blevet intensiveret i naturalier. Den voksende vold har skabt international bekymring for, at den kinesiske regering – som netop fejrede sit 70-års jubilæum – eventuelt kan føre til en resolut, flerdrenget nedbrydning.

Det er tilbage at se. Men det ser ud til, at nogle Hongkongere akut “falder ud” til bitcoin, sandsynligvis for at sikre, at deres penge let kan overføres og ikke let beslaglægges i den nuværende krise, i det mindste sammenlignet med HK bemærker, at Beijing lettere kan nå mod.

I områder med krise kommer Bitcoin Utility Factor i fokus

Den 1. oktober, datalog og analytiker Matt Ahlborg lanceret UsefulTulips, et nyt websted fyldt med værktøjer, der kan hjælpe forskere med bedre at forstå handelsvolumen på platforme som LocalBitcoins og Paxful.

Det er ikke det første stænk, Ahlborg har lavet i 2019, så nær starten af ​​året offentliggjorde han forskning, der viste, hvordan forskellige internationale data sammenlignet med LocalBitcoins-data antydede, at bitcoin-handel steg i “bestemte geopolitiske og socioøkonomiske miljøer, og det værktøj, ikke spekulation, var sandsynligvis drivkraften. ”

Inspireret af og opbygget det arbejde, skabte Ahlborg UsefulTulips, så analytikere bedre kan spore disse tendenser og videre.

.@MattAhlborg gør gode ting for at visualisere localbitcoins volumen rundt om i verden. Virkelig begejstret for at se, hvor han tager dette – allerede det mest nyttige værktøj til visualisering af LB-brughttps://t.co/8XwCelRr18

– nic carter (@nic__carter) 2. oktober 2019

For eksempel, ved at introducere hjemmesiden, tilbød dataforskeren en række tendenser, som han havde identificeret siden sin tidligere forskning, hvoraf den ene var, at den venezuelanske bolivar var steget til at blive den næstmest handlede valuta på LocalBitcoins år til dato.

Landet har for nylig været i greb om sin egen forværrede indenlandske krise, og Ahlborg sagde, at han senere ville offentliggøre arbejde, der viste, hvordan stigende bitcoin-handelsvolumen i Latinamerika generelt stort set kan tilskrives Venezuela-krisen..

Faktisk sagde Ahlborg, at han i stigende grad vil gøre sagen gældende, at geopolitiske og socioøkonomiske forhold bliver mere betydningsfulde med hensyn til LocalBitcoins handelsvolumen:

”Som jeg vil vise i senere artikler og med tilføjede datalag, mens LocalBitcoins-mængder stadig er stærkt påvirket af Bitcoin-pris- og volumenændringer globalt (hvilket tyder på, at en betydelig del af aktiviteten på LB stadig er forbundet med spekulation), vil jeg også vise, at over tid påvirkes LocalBitcoins-volumen i stigende grad også af geopolitisk og socioøkonomisk udvikling. ”

Følgelig er den friske handelsbøn fra Hong Kong muligvis ikke noget mysterium i betragtning af de skærpede indenlandske forhold der.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me