Bitcoin: The Next Hedge Fund Staple, siger investeringsrådgivende administrerende direktør

Bitcoin

For det meste har traditionelle hedgefonde undgået Bitcoin, som om det er den sorte pest genfødt. De få individer i det samfund, der har skiftet gear til kryptokurrency, er blevet grinet af.

Mike Novogratz, en tidligere partner hos Fortress Financial og Goldman Sachs, har fortalt værter for podcasts, at da han tog springet omkring 2013, troede hans jævnaldrende, at han var skør. Travis Kling var også udsat for en lignende oplevelse, da hans kolleger på punkt 72 fandt sin beslutning om at springe skibet til krypto ganske forvirrende.

Bitcoin

Den manglende respekt, som de fleste Wall Streeters har over for kryptokurrency, stammer tilsyneladende fra den hørselsudsagn, der blev skubbet af nogle af verdens mest magtfulde økonomer, investorer og politikere, hvoraf de fleste hader Bitcoin.

Warren Buffett har for eksempel hævdet, at Bitcoin er “rottegift” og ikke har meget mere iboende værdi end hans frakkeknap. Donald Trump mener det samme og kalder kryptovalutaen “tynd luft”.

Sentiment ser ud til langsomt at skifte i kryptos favør, men det forventes især, at traditionelle aktiver underpresterer på grund af makroøkonomiske og geopolitiske risici.

Bitcoin, Hedge Funds ‘Next Frontier

Taler til CNBC, Don Steinbrugge, administrerende direktør for Agecroft Partners – en hedgefond og et institutionelt investeringsrådgivningsfirma – gjorde det klart, at der er en institutionel sag om at eje Bitcoin.

cnbc: bitcoin bliver en del af mange hedgefonde ‘porteføljer: CEO https://t.co/XDBzNOoIh2

– kryptofeedet (@the_crypto_feed) 6. august 2019

Hans første pointe var, at BTC indtil videre har haft et ”stort løb”, tilsyneladende med henvisning til dets årti lange løb og ry for langsigtet prisforbedring, uigennemtrængelig sikkerhed og pålidelige transaktioner. Steinbrugge tilføjede, at han er en stor fan af teknologien i Bitcoin blockchain.

Han uddybede ikke, hvilken del af protokollen han kan lide, men BTC og dens lignende har vist sig at lette transaktioner, der er billigere, hurtigere og mere sikre end deres centrale modparter, der er foretaget gennem fiat-systemet.

Steinbrugge fortsatte med at rose Bitcoin for dets potentielle og faktiske brugssag for at afværge inflationsrisici, idet BTC var et iboende deflatorisk aktiv på grund af dets 21 mio. Forsyningsgrænse og evne til at gå tabt. Faktisk har Bitcoin set massebrug i Venezuela, en nation, der har set voldsom inflation i sin suveræne valuta, Bolivar.

Den administrerende direktør indrømmede, at Bitcoin, som det ser ud, er “dyrt” ved traditionelle foranstaltninger og er svært at værdsætte. Men han sluttede med at sige, at kryptovalutaen er her på lang sigt, og at hedgefonde sandsynligvis til sidst vil inkludere BTC i deres porteføljer.

Hans kommentar kom varmt i hælene på lignende retorik skubbet af Anthony Pompliano, medstifter af Morgan Creek Digital Assets.

På Twitter og gennem interviews med CNBC og andre afsætningsmuligheder har industriinvestoren udtalt, at med hedgefonde og pensioner, der underpresterer deres benchmarks, kan det være “uansvarligt” for disse fonde ikke at eje Bitcoin for at forbedre deres porteføljers potentielle afkast.

Pompliano har faktisk taget denne fortælling lidt længere og forklarede, at centralbanker snart snart kan begynde at erhverve Bitcoin. Den trofaste kryptokurrency-tyr, kendt for sin kontroversielle slagord “Long Bitcoin, Short the Bankers”, hævder, at BTCs asymmetriske opadrettede gør det til et perfekt valg for centralbanker i en tumultøs verden.

Det giver bare mening

Dette er muligvis ikke et uklogt råd.

I en nylig rapport viste Binance Research, markedsundersøgelses- og analysegrenen for den store kryptokurrency-børs, der deler sit navn, at inkludering af BTC i “traditionelle porteføljer med flere aktiver” giver generelt bedre risiko-afkastprofiler. “

Binance bemærkede, at selvom Bitcoin er blevet anset for at være et ekstremt volatilt aktiv med regelmæssige 80% nedture og flashnedbrud, har det haft nogle af de største prisforbedringer i moderne historie inden for korte tidsrammer.

Det blev tilføjet, at med lave spreads, høje volumener og klare tegn på priseffektivitet – alle tegn på et meget likvidt marked – giver Bitcoin et væld af “diversificeringsegenskaber”, selv for investorer i det traditionelle område:

“Binance Research simulerede forskellige Bitcoin-tildelingsteknikker i eksisterende diversificerede porteføljer med flere aktiver. Alle simulerede porteføljer, der omfattede Bitcoine, udstillede generelt bedre risikoafkastprofiler end traditionelle porteføljer med flere aktiver. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me