Bitcoin SV (BSV) Debacle ser anden bølge: Kraken, andre platforme, der skal fjernes

Bitcoin SV

Mens nogle benægter det, er kryptoøkosystemet et kontroversielt sted. Det paradigmeskiftende potentiale i blockchain-teknologier fortolkes ofte fejlagtigt af forskellige grupper, hvilket fører til en rigelig diskurs mellem branchefraktioner.

En sådan konflikt har set Bitcoiners og andre kryptokurrencysamfund rally mod Bitcoin Satoshis Vision (BSV), specifikt som et resultat af de handlinger, der er anvendt af projektets ledere, den canadiske iværksætter Calvin Ayre og Satoshi-sagsøger Craig Wright.

Og dette udbrud nåede hovedet i denne uge, da udvekslinger massivt afslørede, at de ville afnotere BSV i et åbenlyst show af misbilligelse.

Bitcoin SV

Kraken lytter til afstemning, fjerner Bitcoin SV

Mandag overraskede den San Francisco-baserede Kraken kryptoindustrien ved at offentliggøre en afstemning på Twitter, der spurgte respondenterne, om børsen skulle fjerne Bitcoin Satoshis Vision (BSV). Mens dette blev gjort som svar på en faktisk afnotering fra Binance, skabte knæ-jerk-reaktionen hurtigt trækkraft i kryptosfæren.

Inden for få timer havde afstemningen titusinder af respondenter, hvoraf et flertal stemte for Kraken til enten at fjerne den berømte, men kontroversielle Bitcoin-fork. Og tidligere i dag lukkede afstemningen med 71% af ~ 70.000 kryptointeressenter, der stemte for fjernelse af BSV-støtte. Kraken gjorde godt om sit løfte bare timer senere og sendte følgende tweet og blogindlæg for at hævde, at investorer i sidste ende har indflydelse på, hvad der foregår med deres valgte platform.

Folket har talt. Kraken fjerner BitcoinSV: https://t.co/8lSUfEYUYr#delBSBSV

– Kraken Exchange (@krakenfx) 16. april 2019

Per stillingen, der startede med en altruistisk “kryptokurrency handler om at skabe en bedre verden”, har BSV-lejrens handlinger ikke været i overensstemmelse med denne vision ifølge en analyse foretaget af Krakens personale. Den amerikanske opstart forklarede, at “holdet bag Bitcoin SV” har indrømmet adfærd og praksis, der er “antitetisk” til den førnævnte mission og “hvad kryptosamfundet står for”, som skubber på “frihed fra centraliserede systemer, økonomisk frihed og frihed fra undertrykkelse. ”

Kraken kiggede specifikt på Craig Wrights påstande om Satoshi Nakamotos identitet og de efterfølgende juridiske trusler og retssager, der vedrørte denne kontrovers, idet han kaldte brevene, der angiveligt blev sendt til Ethereum-skaberen Vitalik Buterin, handelspublikationen Chepicap, Lightning Network-talsmand Hodlonaut og kryptoindhold skaberen Peter McCormack “det sidste strå.”

Og således ophører indskud af Bitcoin SV på platformen den 22. april, handel med BSV slutter den 29. april, og aktivet vil blive fjernet fuldstændigt inden den 31. maj. Det lukker sit indlæg med et udtryksfuldt “der er ikke plads til dårlige skuespillere,” undgår Craig Wright og hans jævnaldrende, især med hensyn til deres beslutninger om at true krypto-interessenter.

Ikke den første afnotering … heller ikke den sidste

Selvom Krakens skridt til at fjerne kryptokurrency er en stor nyhed i sig selv, er dette kun en af ​​en håndfuld BSV-afnoteringer, der er annonceret de seneste dage.

Som rapporteret af Blockonomi mandag afslørede Binance, verdens største kryptovalutaudveksling, at også den ville undgå BSV. I en meddelelse bemærkede børsen, at BSV ikke lever op til sine standarder og derfor ville blive fjernet inden den 22. april, lidt over en uge væk. Timer efter Binances meddelelse fulgte andre fremtrædende kryptostarter.

Erik Voorhees, en anti-etableringsfigur, der leder den øjeblikkelige krypto-handelsplatform ShapeShift, hævdede, at hans firma står ved Binance. Han hævdede, at ShapeShift inden for 48 timer efter offentliggørelsen af ​​tweeten ville fjerne støtte til handel med Bitcoin Satoshis Vision.

Timer senere fulgte tegnebogudbyderen Blockchain.com trop. På samme måde som Voorhees offentliggjorde sin meddelelse, afslørede det San Francisco-baserede fintech-firmas administrerende direktør, Peter Smith, på Twitter, at i de næste tredive dage vil hans firma “lukke support til BSV-transaktioner” og tilføje, at brugere af Bitcoin-derivatet skulle “gå et andet sted.”

Andre fremtrædende børser og infrastrukturudbydere forventes snart at fjerne BSV. Som man udtrykte det på Twitter, er dette BSV-fjernelsen af ​​dominoeffekten.

BSV ruller i afnotering af spree

Denne masse af samfundsoprør har ikke været en velsignelse for BSV, det er helt sikkert. På tidspunktet for skrivningen af ​​denne artikel er kryptoaktivet faldet med 3,5% i de sidste 24 timer, mens Bitcoin, Ethereum og markedet generelt er steget med 3%. BSV handler i øjeblikket til $ 57,5 ​​stykket, ned fra $ 71 inden Binances pludselige træk.

Interessant nok har Bitcoin Cash ABC (BCH) set et stort grønt lys som et resultat af denne udbredte BSV-aversion. Når Binance meddelte nyheden om fjernelse af support, flyttede BSV-handlende og investorer til at afvikle deres stack og handlede dem enten for Tether’s USDT eller BCH – dermed stigningen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me