Bitcoin spikes over $ 12.000 i dag, da den amerikanske Kina handelskrig opvarmer

Bitcoin

Den kinesiske yuan stod lige over for en stor udsalg, da den amerikansk-kinesiske handelskrig forværres. Præsident Trump har sprængt sine kinesiske kolleger på ny over “valutamanipulation.” Følgelig har amerikanske aktier taget et slag, fordi den økonomiske nervøsitet stiger.

Alligevel ser det ud til, at mainstream-nervøsitet har oversat til kryptoøkonomitillid, i det mindste akut, da bitcoinprisen spidsede omkring $ 1.000 USD den 5. august med spændinger, der flammede på verdensscenen.

Bitcoin

Om bitcoin kommer til sin ret som et ægte safe haven-aktiv, skal stadig ses, men muligheden bliver et brændende diskussionspunkt, når BTC klarer sig godt, mens højt profilerede mainstream-aktiver falder.

Bitcoin er op, global drama er også

Mandag sank den kinesiske yuan til sin laveste værdiansættelse i mere end ti år, hvor syv yuan var nødvendig for at hente en dollar.

Echoing analytikere over hele verden, investeringsbank UBS offentliggjorde den 5. august, hvori den synkende yuan-pris var den kinesiske regerings seneste de facto-slag mod USA i en ufrivillig handelskrig, der var et forsøg på at gøre Kinas eksport billigere og mere attraktiv.

”Markeder vil sandsynligvis tage dagens yuanhandel som et signal fra Kina om, at valutakursfald er på bordet, hvis skub kommer til at skubbe med amerikanske takster,” sagde banken..

Hvad angår præsident Trump, er der ingen tvivl om, at han tog den seneste afskrivning af yuan som en skub. Præsidenten har for nylig opfordret den amerikanske Federal Reserve til at udskrive flere dollars for at følge med Kinas “store valutamanipulationsspil”, og han kaldte dette “spil” igen mandag som en “større overtrædelse.”

Kina sænkede prisen på deres valuta til et næsten historisk lavpunkt. Det kaldes “valutamanipulation”. Lytter du til Federal Reserve? Dette er en større overtrædelse, som vil svække Kina kraftigt over tid!

– Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 5. august 2019

I dette lys ser det ud til, at spændingerne i den amerikansk-kinesiske handelskrig måske kun begynder at varme op. Markederne har reageret hurtigt i naturalier. For eksempel stod amerikanske aktier over for skarpe salg efter yuannyhederne begyndte at sprede sig.

BREKER: Aktier styrter rundt om i verden, når handelskrigen mellem USA og Kina forværres, hvilket truer den globale økonomi; Dow synker 800 point eller 3%. https://t.co/iqcZjWF99o

– Associated Press (@AP) 5. august 2019

Investorer reagerer på bekymring for, at verden er på randen af ​​en global recession, der kan vise sig værre end den sidste. Det er grunden til, at aktiver i sikre havne var op dagen, og bitcoin sluttede sig især til deres firma.

Bitcoin i sikkert selskab?

På pressetid svingede bitcoin-prisen omkring $ 11.800, efter at have oplevet en stigning på syv procent i går og ramt $ 12.200 i dag. Dette er efter, at kryptokurrency havde handlet under $ 10.000 inden for den sidste uge.

Ydelsen har pundits igen overvejet, om BTC bliver et aktivt havn. Den 5. august blev mere forankrede havnevalutaer som den schweiziske franc og den japanske yen også styrket til sammenligning.

Sammenligningen er interessant, da bitcoin typisk ses som ikke-korreleret med almindelige aktiver. For uger siden udgav markedsundersøgelsesfirmaet Delphi Digital en analyse, der detaljerede, hvordan BTC havde overgået andre sikre havne som guld og amerikanske statsobligationer akut..

“Det er stadig for tidligt at kræve sejr endnu, men BTCs ukorrelerede natur har hidtil vist sig at være sandt,” bemærkede firmaet.

Spekulanter spekulerer bare?

Ikke alle købte den positive begyndelse af august på bitcoinmarkederne, da et tegn på, at BTC blev et sikkert tilflugtssted for investorer.

For eksempel tilskrev bitcoin-skeptikeren Peter Schiff købstrykket til spekulanter, der “satsede på, at kineserne vil købe” bitcoin i stedet for, at kinesiske investorer faktisk købte bitcoin selv.

CNBC prøver sit bedste for at narre publikum til at købe Bitcoin. På trods af at guld er et meget større marked, bruger CNBC langt mere airtime til Bitcoin. Kineserne køber ikke Bitcoin som et sikkert tilflugtssted. Spekulanter køber og satser på, at kineserne køber det som en sikker havn!

– Peter Schiff (@PeterSchiff) 5. august 2019

Hvad der vil være nøglen til at se, vil så være, hvis bitcoin fortsætter med at klare sig godt, når markedskoteletten fra handelskrig mellem USA og Kina intensiveres. Hvis kryptokurrency vinder terræn, vil dens sag for at være et aktiv i sikker havn også vokse.

En sådan mulighed er grunden til, at den amerikanske statssekretær Steven Mnuchin for nylig blev kritiseret for at sige, at jeg om et årti vil personligt ikke blive belastet med bitcoin. Hvis bitcoin ender med at blive et sikkert tilflugtssted, er sek. Mnuchin kan senere gå tilbage med denne påstand.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me