Bitcoin satte rekord for gennemsnitlige transaktioner: Er en større BTC-pris kørt i nærheden?

Bitcoin Bull Run

I gennemsnit har Bitcoin-blockchain håndteret et hidtil uset antal transaktioner pr. Blok for sent.

Denne dynamik kom til syne i hælene på genesis blockchain, der slog sin rekord for gennemsnitligt antal transaktioner i en blok ikke en gang, men to gange i løbet af de sidste to uger.

Bitcoins tidligere høje varemærke kom tæt på toppen af ​​kryptoøkonomiens sidste bull run – 20. december 2017 – da dets kædede gennemsnit var 2.722 transaktioner pr. Blok på dagen.

Bitcoin Bull Run

Handel med Bitcoin med Cryptohopper

Da mumlen om en anden tyrkørsel har taget fat i kryptovaluta-økosystemet for nylig, så en frisk strøm af on-chain-aktivitet, at den tidligere rekord faldt den 26. marts, da Bitcoin i gennemsnit 2.734 transaktioner pr. Blok. Dage senere den 31. marts blev den nyindstillede rekord også formørket, da Bitcoin ramte 2.745 transaktioner pr. Blok.

Bitcoin brød lige en heltidshøjde i transaktioner / blokering.

Rekorden er nu slået to gange i løbet af de sidste 10 dage.

20. december 2017: 2722 tx / blok

26. marts 2019: 2734 tx / blok

31. marts 2019: 2745 tx / blok pic.twitter.com/6vxB8kSXob

– Kevin Rooke (@kerooke) 5. april 2019

Den seneste milepæl kom især kun en dag før den 1. april, da bitcoin-prisen steg cirka $ 1.000 USD for at nå en værdiansættelse over $ 5.000 – den højeste hidtil i 2019 – og da Bitcoin-mempool fyldt med mere end 50.000 transaktioner for en 3.000 procent stigning i ugen.

Den velsignelse med akut brug har forårsaget en velsignelse med akut interesse. Midt i den nylige prisløb begyndte ordet “Bitcoin” at trække på Baidu, Kinas version af Google, mens Google i vest vest søgte på “Bitcoin” tredoblet mellem 31. marts og 2. april.

Med al aktiviteten kører en større Bitcoin-pris næsten tilsvarende?

Nogle siger “det er muligt”, andre siger “ikke engang tæt.”

Det, der er klart, er, at den oprindelige kryptokurrency stigning til $ 5.000 USD i denne uge har flere mennesker, der diskuterer bitcoins udsigter – både i kryptoverse og i mainstream – end på noget andet tidspunkt i de seneste måneder.

På den side af dem, der siger, at et stort opadgående træk kunne være i kortene, er klassisk chartist Peter Brandt. Den 5. april fremhævede Thomas Lee fra pro-crypto Wall Street-firmaet Fundstrat Brandts nye forslag om, at et andet “parabolsk fremskridt” måske er tæt på bitcoinprisen.

@PeterLBrandt har været i overensstemmelse med hans synspunkter om krypto, og hans observation er en anden grund til at se denne gevinst i april som troværdig

Med andre ord er dette mindre en fælde for tyre og en anden grund til at tro bunden for $ BTC https://t.co/9U9jVsWi1k

– Thomas Lee (@fundstrat) 5. april 2019

Ifølge hans Twitter vil Brandt være den første til at fortælle dig, at en erhvervsdrivende skal være fleksibel og villig til at acceptere nederlag. Derfor er han ikke fremmed for følelser, der ikke blev gennemført. Og hans ”ville ikke blive overrasket” formulering er langt fra at kalde en forestående bitcoin-pris på $ 60.000.

Hans fornemmelse er dog i det mindste værd at overveje, da Brandt korrekt forudsagde et langvarigt bitcoinbjørnemarked på toppen af ​​2017 bull run.

Boblen er sprunget. Tyremarked i $ BTC forbi i nogen tid. For analogt kig på Guldkort fra 2011 på afdelinger pic.twitter.com/AUSiGH0eCg

– Peter Brandt (@PeterLBrandt) 22. december 2017

Han var lige på mål med dette opkald, da bitcoin derefter fortsatte med at gå ind i sin længste bjørnecyklus til dato på en række skarpe udsalg gennem hele 2018.

Tidligere resultater er ikke tegn på fremtidige resultater, men Brandts nye forslag om, at BTC kunne komme ind i et andet parabolsk fremskridt a la 2017, er bestemt en måde, som interessenter i rummet kan forsøge at ramme og forstå den nylige bølge af aktivitet omkring bitcoin.

Hvad angår Lee, skabte hans firma Fundstrat også overskrifter for et par dage siden, da det offentliggjorde sine optimistiske 2019-kryptoudsigter. Deri hævdede Lee og hans kollegeanalytikere, at kryptoøkonomien måske endelig er begyndt at klo ud af den baisse markedscyklus, der kom til dominans sidste år.

“Bundlinjen: Vi ser færre grunde til at sætte spørgsmålstegn ved den nylige opsving [i] Bitcoin-priser – det bedste kvartal siden 2017,” erklærede firmaet.

Hvis aktualiseringen af ​​en Bitcoin-genopretning virkelig ender med at være tilfældet, og en anden bull run ankommer, kan Bitcoin blockchain muligvis bryde yderligere milepæle for brugen endnu. Det vil helt sikkert afhænge af, om BTC’s prishandling og aktivitetsboom kan opretholdes i mellemtiden.

Uanset hvad der ender med at ske, ser det ud til, at der er en bestemt følelse af ændring i kryptoøkonomiens luft. Uanset om det simpelthen er en skiftende ændring i stemning, og de bearish markedsforhold ender med at vedblive, skal man stadig se.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me