Bitcoin-samfundsmøder til Hodlonaut midt i Craig Wrights juridiske trusler

Hodlonaut

Da selvudøvende “Satoshi” Dr. Craig Wright har eskaleret sin kampagne mod sine kritikere, har Bitcoin-samfundet samlet sig om den populære Bitcoiner Hodlonaut (@hodlonaut), der gentagne gange har sprængt Wrights påstand om at være Bitcoins skaber og dermed irriteret nChain CTO nok til at iværksætte en retssag og en bounty på $ 5.000 for at afsløre den pseudonyme kryptospecialist.

Hodlonaut

Wright og hans medarbejdere, nemlig CoinGeek-magnaten Calvin Ayre og bagmænd i Bitcoin Satoshi Vision (BSV) -samfundet, har dræbt øget retssag de seneste dage mod det, de har karakteriseret som “chikane og injurier”, kastet af dem, der har fordømt Satoshi-sagsøger.

Craig og jeg polerer vores musketter ved dagens Troll Hunting-møde i London. #CraigisSatoshi. pic.twitter.com/NIpCCMRGTl

– Calvin Ayre (@CalvinAyre) 10. april 2019

Episoden eskalerede den 11. april, da CoinGeek meddelte, at Wright tilbød $ 5.000 USD i BSV til information, der førte til den virkelige identitet af Hodlonaut. Afmaskeringsforsøget er forbundet med en påstået ærekrænkelsessag indgivet af Wrights juridiske team i slutningen af ​​sidste måned.

I meddelelsen videreformidlede CoinGeek, at Wright krævede, at Hodlonaut skulle møde i retten og undskylde for at antyde, at han var bedrageri..

Pro-BSV-kryptoudgangen gik endnu længere med at fremhæve Bitcoiner’s kommende konferenceplaner, hans oprindelsesland og hans identificerende tatoveringer for at hjælpe med effots til doxx ham – en flex, for at være sikker, men en, der vipper publikationen som en de facto propagandaarm snarere end en institution med strenge journalistiske eller etiske standarder.

hahaha … fyr gemmer sig. Der kommer snart flere breve ud. Jeg bemærker en masse "møtrikker" beder om at blive sagsøgt. Alle dem, der ønsker at bruge din vej ind i historiebøgerne, skal fortsætte med at ansøge &# 128578; https://t.co/N8J0F3vstg

– Calvin Ayre (@CalvinAyre) 11. april 2019

Som et resultat af det øgede pres har Hodlonaut siden slettet sin Twitter-konto for nu. CoinGeek kastede den juridiske presse som en del af BSV-samfundets bredere kamp mod Bitcoin (BTC) og Bitcoin Cash (BCH):

“Vær sikker på, @Hodlonaut og de andre trolde er ved at opdage, hvorfor” den, der griner sidst, griner bedst. ” De har et endnu større chok, når de indser, at de bastardiserede Bitcoin-varianter, de har kæmpet for, ikke kan skaleres for at imødekomme behovene for en virkelig global finansiel platform., og dermed har de brugt al denne vitriol for ingenting. ”

Wright blev en fyr i figuren, efter at han først offentligt hævdede at være Satoshi Nakamoto i 2016. Denne påstand har været bredt omtvistet af interessenter på tværs af kryptoøkonomien lige siden. Wright blev endnu mere kontroversiel i senere opbakning af BCH gaffel fra BTC og derefter BSV gaffel af BCH.

Wright og Ayre vil sandsynligvis blive opmuntret af Hodlonauts profilsletning, og de er sikker på at fortsætte deres juridiske stilling, så længe de forbliver engagerede i at angribe udfordringer for Wrights identitet.

Bitcoinere rally til en af ​​deres egne

Fremtrædende Bitcoin-talsmænd og virksomheder udtrykte hurtigt solidaritet med Hodlonauts position ved at ændre deres Twitter-brugernavne og profilbilleder til variationer af Hodlonauts profil. Hashtagget #WeAreAllHodlonaut begyndte at trende i kryptovaluta-økosystemets krog af sociale medier i overensstemmelse hermed.

Virksomheder som Bitcoin Magazine og bitcoin-rabatter, Lolli deltog i supportkampagnen efter midlertidigt at have ændret deres Twitter-brugernavne for at afspejle deres opbakning til Hodlonaut.

Craig Wright er ikke Satoshi.

Længere af denne sh! T, fjerner vi listen! https://t.co/hrnt3fDACq

– CZ Binance (@cz_binance) 12. april 2019

Da spøgelsen om de juridiske indsatser spredte sig gennem kryptorummet, kom nogle advokater endda frem for at tilbyde at forsvare Hodlonaut gratis.

Hvis Hodlonaut drages i retten, tilbyder jeg mig selv som pro-bono-rådgiver.

Advokater – overvej også at gøre det.

Craig Wright kan indgive eventuelle bar klager, han ønsker, jeg vil sagsøge ham tilbage. Jeg kan også spille dette spil. https://t.co/cyaqP6ybX8

– intjr (@intjr) 11. april 2019

Om Hodlonaut snart vender tilbage til sociale medier, skal snart ses. Og hvor mange ressourcer Ayre og firma vil være villige til at spise igennem for at kæmpe for deres holdning til Wrights identitet er også et åbent spørgsmål fremadrettet.

Men hvis samfundets svar på Hodlonauts målretning er nogen indikation, går Bitcoins tilhængere heller ikke blidt ind i den gode nat. Og så trækkes kamplinjerne: De, der sidder sammen med BTC, ser Wright typisk som en charlatan, mens de i BSV-lejren mener, at Wright bliver forfulgt og faktisk er Satoshi Nakamoto.

Ingen af ​​siderne vil sandsynligvis afstå nogen grund snart. Så nu venter vi og ser hvad der sker næste gang.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me