Bitcoin mindre end $ 1? Amazon AWS-afbrydelse forårsager kryptoudvekslingsproblemer

Hosting problem

En Tokyo-baseret afbrydelse i Asien og Stillehavsområdet i Amazons populære AWS cloud computing-netværk skabte kaos på nogle cryptocurrency-børser ‘operationer den 23. august. Det efterfølgende kaos lod nogle få handlende klare sig som banditter.

Nogle af de udvekslinger, der blev berørt i episoden, omfattede koreansk udveksling KuCoin, singaporeansk udveksling BitMax og Binance. Da mange af disse virksomheder er afhængige af AWS til webservere og anden relateret infrastruktur, følte disse platforme hurtigt virkningerne af det lokale afbrydelse.

Hosting problem

“På grund af overophedning af en del af vores chassis i maskinrummet, som vi indsatte i AWS, Tokyo, blev en del af vores tjenester muligvis utilgængelige,” sagde KuCoin i en samfundsmeddelelse.

Det forårsager omkring 500 fejlmeddelelser på API’er og påvirker en vis tilbagetrækningsbehandling

– CZ Binance (@cz_binance) 23. august 2019

Problemet fik børsens handlende til at konfrontere unøjagtige markedsdata og tvang spillesteder til at reagere. BitMax suspenderede midlertidigt handel på sin platform i overensstemmelse hermed. Binance tillod handel at fortsætte, men stoppede akut indskud og udbetalinger. KuCoin sagde, at “nogle tjenester” kan blive påvirket, mens der blev arbejdet med en løsning.

Bitcoin for under $ 1 USD? Det siger du ikke

Nogle kryptovalutahandlere indsætter begrænsede ordrer til ekstremt lave priser, idet ideen er at fange ekstremt billig krypto, hvis der er en chance for, at der opstår en slags sort svanehændelse, og der opstår et flashnedbrud..

Et par forhandlere så ud til at opnå denne off-chance fredag, da AWS-udfaldet tilsyneladende har forårsaget et flash-nedbrud på ordrebogen på BitMax med tilladelse til unøjagtige data, før platformen stoppede operationer. Denne dynamik tillod en håndfuld brugere at afhente bitcoin til priser under $ 1.

Dovey Wan, en partner i kryptoasset-fonden Primitive Ventures, bemærkede så meget på Twitter i afbrydelsens efterspørgsel.

Mange asiatiske børser ser pris ustabilitet (og handler var i stand til at udføre, ja du kan købe ekstremt billig Bitcoin, hvis du havde begrænsede ordrer der) pic.twitter.com/SZ30iqBjX3

– Dovey 以德服人 Wan &# 128477; &# 129430; (@DoveyWan) 23. august 2019

Wan tilføjede, at nogle af de handlende, der fangede sådan en utrolig billig bitcoin, “allerede med held trak sig tilbage”, før udvekslingsoperationer blev sat på pause, hvilket betyder, at platforme nu vil have en sværere tid med at kræve disse midler.

Omfanget af disse tilbagetrækninger er i øjeblikket ikke kendt, men hvis berørte platforme havde nøjagtige Kend din kunde (KYC) -data om de ansvarlige forhandlere, kunne disse virksomheder i det mindste identificere, hvor den billige kryptovaluta flød til.

Selv ved identifikation af forhandlerne er det ikke klart, hvilken anvendelse disse platforme ville have, da de pågældende brugere simpelthen havde begrænset ordrehandel udfyldt i overensstemmelse med udvekslingsinfrastruktur. Måske kunne virksomheder bede disse brugere pænt om at returnere en del af midlerne, men kort af det kan der være lidt direkte anvendelse.

Ifølge historiske data var sidste gang det havde været muligt at købe bitcoin for under $ 1 på det åbne marked foråret 2011, omkring da BTC-prisen først opnåede paritet med prisen på en dollar – for otte lange år siden.

Selvfølgelig drømmer nogle om at gå mange år tilbage og købe bitcoin, når det var betydeligt billigere. De handlende, som AWS-udfaldet hjalp, var i stand til mere eller mindre utilsigtet at gøre det lige nu.

Mange Crypto-projekter stoler på AWS, på godt og ondt

Virksomheder og projekter på tværs af kryptoøkonomien er afhængige af AWS til infrastruktur. Ulempen ved denne dynamik er, at det gør mange ting operationelt lettere for disse brugere. Ulempen er, at AWS kan give et enkelt fejlpunkt, når tingene går galt.

“Måske skulle vi bekymre os om, hvordan kryptoøkosystemet […] stadig i vid udstrækning er afhængigt af BezosChain i stedet for kinesisk centralisering,” sagde Wan senere på Twitter og henviste til Amazons grundlægger og administrerende direktør Jeff Bezos og den nylige kryptoverse-snak omkring EOS-blokproducenter, der blev domineret. af kinesiske grupper.

Der er store AWS-alternativer derude at vælge imellem, som Google Cloud eller Microsoft Azure. Men disse tjenester er heller ikke immune over for afbrydelser: brugere skal stole på disse platformers oppetid. Valg mellem kompromiser er en uundgåelig del af virkeligheden, og konsekvenserne af disse kompromiser rammer os i ansigtet, når der opstår problemer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me