Bitcoin Hash-hastighed springer 10 millioner TH / s på en enkelt dag

Bitcoin Hash-rate

På trods af nyligt svingende bitcoin-priser så netværkshash-satsen for bitcoin-minedrift a pludselig, massivt spring i de sidste to dage. Denne stigning bringer det op til utrolige 62 millioner teraslag pr. Sekund. Bare to dage før så netværket en hashrate på lidt over 45 millioner terashash. Dette antyder, at selvom bitcoinpriserne endnu ikke er kommet sig, er der stadig bestemt stor interesse for minedrift af det digitale aktiv.

Bitcoin Hash-rate

Bitcoin efter numrene

For at få en kontekst om, hvor signifikant denne hash-stigning er, er vi nødt til at se tilbage på de seneste hash-hastighedstendenser.

I de sidste seks måneder har bitcoin-netværket oplevet relativt støde stigninger i hashhastigheden. Den 1. marts i år stod hashprocenten på 23,3 millioner terashash i sekundet. I juni steg antallet til næsten 43 millioner teraslag pr. Sekund.

Hvad er hashfrekvens?

Læs også: Hvad er en Hash Rate?

Denne sats forblev noget stabil indtil 28. juli, hvor hashhastigheden steg til et gennemsnit på over 50 millioner terahash pr. Sekund. Det har holdt sig ved denne hastighed i de sidste 30 dage. Det er naturligvis indtil denne seneste eksplosion i minedriftens hastighed for to dage siden.

Så hvad betyder dette for bitcoin? Selv om det er umuligt at drage nogen konkrete konklusioner, der kun er baseret på disse oplysninger alene, kan der stadig foretages en række meget sandsynlige påstande.

Mulighed én – en ny større minedrift

En åbenbar konklusion, der kunne drages af denne pludselige stigning, er, at en større minedrift bare gik online et eller andet sted. Hvis vi kan tilskrive al den nylige vækst til en enkelt minedrift, der går online, vil det betyde, at den nye facilitet (hvis den findes) repræsenterer chokerende store 10 millioner teraslag pr. Sekund eller mere.

Hvis vi antager, at denne stigning i hashrate skyldes, at en ny minedrift går op, er det højst sandsynligt, at de brugte den nyeste Bitmain eller tilsvarende minedrifthardware. Med hver S9i, der klokken 14,5 terahashes pr. Sekund, for at nå 10 millioner terahashes pr. Sekund, skal en sådan hypotetisk minedrift have en forbløffende 690.000 S9i-enheder eller tilsvarende.

Mulighed for to – bitmain er begyndt at teste S11

Det er længe blevet rygtet, at Bitmain snart vil frigive sin næste generation af bitcoin-minedrift, kendt som S11.

Hvis vi antager, at forskellen i hastighed mellem S7 og S9 vil være sammenlignelig med opgraderingen mellem S9 og S11, er det fuldt ud muligt, at S11 ville have tre gange hashhastigheden som den nuværende S9. S7 havde en hashhastighed på under fem terahash pr. Sekund, og S9 har 14,5 i sin seneste inkarnation. Med andre ord, hvis denne tendens fortsætter, ville S11 producere cirka 45 teraslag pr. Sekund hver.

Bitmain

Læs også: Hvad er Bitmain?

Bitmain har været kendt for at køre deres egne enheder til fortjeneste længe før de nogensinde har solgt dem på det åbne marked. Dette blev demonstreret af den nylige hårde gaffel fra Monero, som blev gjort for at forhindre ASIC-enheder i at udvinde privatlivets valuta. Når gaffelen var afsluttet, faldt hashhastigheden betydeligt og på en sådan måde, at det antydede, at ASIC-enheder fungerede på netværket i nogen tid, før Bitmain endda annoncerede deres egen enhed.

Kort sagt kan spidsen skyldes Bitmain eller en anden ASIC-producent, der tester en fuld produktionskørsel af top-end-enheder.

Mulighed tre – Nye minedrift går i gang, gamle kommer tilbage online

Et stort problem, der opstår, når bitcoinpriserne falder, er, at minedriftens rentabilitet også falder. Selv den mest effektivt designede minedrift i industriel skala har sine omkostninger som elektricitet, arbejdskraft, fast ejendom (som lagre og strømstyring) og ethvert andet antal udgifter. Som sådan, hvis prisen falder for meget, og minedriftens vanskelighed er for høj, kan minedriftene faktisk miste penge ved at drive.

Dette kan også siges om enkelte eller mindre minearbejdere. De kunne også beslutte at stoppe minedrift, når det ikke længere er rentabelt, og starte minedrift igen, når priserne er kommet igen.

Så for vores tredje potentielle årsag til stigningen tror vi, det kan være en kombination af begge gamle miner, der kommer tilbage online på grund af den nylige prisstigning, eller det kan være nye miner, der kommer online. Der er endda en chance for, at Bitmain tester S11 nu på samme tid, og alle disse tre faktorer kombineret er det, der forårsagede den pludselige og eksplosive vækst i netværkshash-hastigheden.

Afsluttende tanker

Det er vigtigt at huske, at vi på dette tidspunkt kun kan spekulere i, hvad der får hashhastigheden til at stige. Uanset hvad der forårsager det, indikerer det, at mange penge går til bitcoin-minedrift. Det er på mange måder et bullish signal og kan hjælpe med at drive priserne op igen, da tilliden til kryptokurrency-kraftværket kendt som bitcoin begynder at komme sig..

Det er også en sikkerhed for, at Bitmain udvikler næste generations hardware, og at det sandsynligvis vil blive kaldt “S11” i overensstemmelse med deres navngivningstrend. Indtil videre har Bitmain ikke officielt fremsat nogen erklæringer vedrørende næste generations bitcoin-minedrift bortset fra den aktuelt tilgængelige S9eye.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me