Bitcoin fortælling styrker som “falsk” guld spredes

Bitcoin er blevet kaldt mange ting gennem årene. En af dens seneste titler er “guldmorder.”

Eksempelvis afslørede Grayscale Investments tidligere på året en reklamekampagne, der opfordrede investorer til at “droppe guld, købe Bitcoin”, som var centreret omkring at vise, hvordan ædle metaller er ret ineffektive og forældede i nutidens moderne økonomi..

Kryptovaluta og guld

Mange guldbugs har naturligvis grinet af denne stemning som ren sindssyge. Men fortællingen “Bitcoin slår guld” fik for nylig trækkraft, da rapporter afslørede, at guldmarkedet har været udbredt med nogle problemer.

Bitcoin grundlæggende stærkere end guld?

Guldstænger virker enkle nok. De er store, orange-farvede og stemplede plader af metal, der vejer et ton efter deres størrelse.

På trods af dette kan de forfalskes. Fremtrædende kryptokurrencyanalytiker “PlanB” for nylig henledte opmærksomhed til en historie, der afslørede, at forfalskede guldstænger, der er præget med de “officielle” mærker af større raffinaderier og mynter, har cirkuleret på markeder rundt om i verden.

#bitcoin løser dettehttps://t.co/I7cH6tYPG2

– PlanB (@ 100 billion USD) 21. oktober 2019

Sikker på, selve guldet er ikke falsk (guldet i disse “falske” søjler består stadig af atomer med et atomnummer på 79), men disse historier viser stadig, at der er huller i metalmetal med hensyn til verifikation hvad er legitimt, og hvad der ikke er.

Dette er ikke den eneste tidlige nyhed, der har valideret ideen om, at Bitcoin måske er bedre end guld. I henhold til tidligere rapporter fra Blockonomi, NASA, fandt tidligere på året, at en asteroide kaldet “Pysche 16” er fyldt til randen med guld, platin, jern og nikkel.

Det er blevet vurderet af enkeltpersoner som EuroSun Minings Scott Moore, at de forskellige metaller på asteroiden ville blive vurderet til over $ 8.000 kvadrillion, hvis de udvindes i deres helhed, en værdi af metal, der samlet er mere end værdien af ​​verdens kapital. Skør, jeg ved det.

For at sige det kort er guld ikke så knappe som vi tror det er.

Bitcoin er derimod algoritmisk knap. Kryptovalutaen har faktisk et forsyningsgrænse på 21 millioner, som vil blive nået inden 2140 i henhold til aktuelle estimater.

Hvad mere er, i modsætning til guld, kan Bitcoins levering forudses til en tee, så at sige, år i forvejen og er helt gennemsigtig – noget, som guldbugs ikke kan hævde, at de kan gøre, som at forudsige aktivets udbud eller vide, hvor meget der er i omløb med præcis nøjagtighed er næsten umulig.

Ikke slå guld … endnu

Sikker på, at Bitcoin kan være godt som et alternativ til guldets butik af værdiegenskaber på et grundlæggende niveau, men fungerer det faktisk som en hæk?

På dette tidspunkt ikke rigtig.

I begyndelsen af ​​august, da både USA og Kina udvekslede massiv handel og toldslag med hensyn til handelsspat, opstod der en underlig markedstendens. Data fra Huobi’s over-the-counter handelsskranken, som er kendt for primært at blive brugt af kinesiske fastlandsinvestorer, viste at Tether (USDT) handlede med en rabat på næsten 1,3%.

Ifølge den kinesiske kryptokurrency-venture-kapitalist Dovey Wan handlede Bitcoin også med rabat i Kina på samme tid.

Tether handler nu til en ret bred negativ præmie på det kinesiske fastland, det samme med Bitcoin

fortæl mig mere om “Bitcoin er et sikkert himlen-aktiv for den kinesiske teori”

&# 128064;&# 128064;&# 128064;

– Dovey 以德服人 Wan &# 128477; &# 129430; (@DoveyWan) 9. august 2019

Sikker på, at en rabat på 1,3% – som beløb sig til omkring $ 150 til Bitcoins daværende nuværende pris på $ 11.800 – var ikke meget i den store ordning. Men på et marked, der forventes at have en tung præmie på grund af den ofte nævnte fortælling om safe haven, bør enhver rabat ses som ganske chokerende.

Som Larry Cermak, forskningsleder hos The Block, påpegede “[dette er bevis] for, at kinesiske investorer, der blev påvirket af sidste uges kinesiske yuan-devaluering, [som var et resultat af en optrapning i handelskrigen], ikke er den dem, der køber Bitcoin. ”

I en eller anden sammenhæng stod guld – og stødte hårdt – i løbet af den tid og ramte et flerårigt højdepunkt på $ 1.555 i begyndelsen af ​​september, delvist på grund af rapporterne om, at verdens centralbanker, People’s Bank of China inkluderet, er begyndt at akkumulere bullion i forventning om den amerikanske dollars svækkelse.

Alt dette overvejet, at kalde Bitcoin et sikkert havnestykke, der er bedre end guld, kan være lidt kortsigtet … i det mindste for nu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me