Bitcoin Exchange Insurance, der forårsager stor hovedpine for operatører i Hong Kong

Hong Kong

Bitcoin-børser i Hongkong står over for betydelig hovedpine, der overholder nye regler fra Securities and Futures Commission (SFC), der fastsætter obligatorisk forsikringsdækning mod tyveri af cryptocurrency.

SFC slutter sig til regulerende organer i andre jurisdiktioner for at ordinere en detaljeret styringsramme for deres respektive marked for virtuel valuta. Imidlertid betyder branchens nye karakter kombineret med nogle få formildende faktorer, at platforme står over for betydelige vanskeligheder, mens de prøver at overholde disse nye love..

Hong Kong

SFC insisterer på robust forsikringsdækning mod Bitcoin-tyveri

Hongkongs finansielle regulerende vagthund ønsker, at lokale bitcoin-børser skal give fuld dækning for kundefonde. Denne lov er en del af en række nye regler, der forventes at komme fra SFC, da Kommissionen ser ud til at normalisere Hongkongs kryptovaluta-scene.

I et dokument offentliggjort af SFC tilbød tilsynsorganet et generelt overblik over den forsikringsramme, som krypto-udvekslinger burde følge. Et uddrag fra rapporten lyder:

SFC forventer generelt, at forsikringspolicen vil give fuld dækning af virtuelle aktiver, der ejes af en platformoperatør i varm oplagring og en betydelig dækning for dem, der opbevares i kølerum (for eksempel 95 procent).

Som tidligere rapporteret af Blockonomi har regulatorer i Hong Kong valgt en anden styringsvej end deres kolleger i Kina. I stedet for at forbyde kryptokurrencyhandel og ICO’er foretrækker SFC at skabe en robust ramme, der gør det muligt for kryptokurrencyhandel at trives.

Usædvanlige Exchange Hacks Vandreture Forsikringspræmier

Til bitcoin-udveksling viser det sig imidlertid at være en almægtig hovedpine at få forsikringsdækning. Forsikringsselskaber, der er villige til at garantere politikker, der dækker en branche som handel med virtuel valuta, er ikke almindelige.

En af de største forhindringer kommer fra de uophørlige cyberangreb, der lider af bitcoin-udvekslinger. Tyveri af kryptovaluta steg til næsten 2 milliarder dollars i 2018, hvor valutahacks bidrog med næsten 50% af det samlede beløb.

Forsikringsselskaber, der er klar til at give dækning til kryptobørs, har tendens til at opkræve en høj præmie i betragtning af de risici, der er forbundet med forretningen. I et interview med South China Morning Post (SCMP) beskrev Murray Wood fra forsikringsgiganten Aon situationen ordsprog:

Antallet af forsikringsselskaber og genforsikringsselskaber, der er villige til at garantere cybersikkerhedsrisiko for kryptovaluta, er ekstremt snævert. Mængden af ​​tilgængelig dækningskapacitet i dag er under US $ 1 mia. Pr. Transaktion.

Alene i 2019 har platforme som Cryptopia og Bithumb lidt hack. I henhold til tidligere Blockonomi-dækning om sagen er den newzealandske Cryptopia blevet tvunget til at gå i likvidation.

En anden bidragsyder til prisfastsættelsen for kryptovalutaudvekslingsforsikring kommer fra virksomhedens mangesidede natur. Ikke alle platforme er ens med hensyn til operationer. Børsnoterede tokens og overholdelse af lovgivningsmæssige bestemmelser for at nævne nogle få.

Således er der endnu ingen industristandard for den grænse, inden for hvilken forsikringsselskaber kan dække forpligtelser til bitcoin-børser. For øjeblikket eksisterer bitcoin-udvekslingsforsikring inden for ikke-standard dækning.

Som et resultat vurderer forsikringsudbydere hver kryptovalutaudveksling for at bestemme, hvilken slags præmie der kan tilbydes. Denne tendens bidrager i høj grad til omkostningerne ved at skaffe forsikringsdækning.

Cyberangreb er ikke den eneste fare

Hacks er ikke det eneste middel, hvormed bitcoin-børser kan miste kundemidler. Platformsfejl og exit-svindel kan også føre til, at midlerne forsvinder i både fiat og kryptokurver.

QuadrigaCX-sagaen er et godt eksempel på, hvordan handlende kan miste penge, selvom der ikke opstod en cyberangreb. Gerald Cotten, grundlæggeren af ​​børsen angiveligt døde i Indien i slutningen af ​​2018 uden at videregive midlerne til at få adgang til børsens opbevaring af koldt tegnebog, som efter sigende har mere end 140 millioner dollars i kryptokurver.

På trods af denne klare og nuværende fare vil de fleste forsikringsselskaber ikke tilbyde dækning for noget uden for cyberangreb. I Sydkorea har platforme som Bithumb vedtaget anbefalinger fra tilsynsmyndigheder i landet, der gør dem ansvarlige for alle kundetab, uanset om det skete af hack, svindel eller ulykke.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me