Bitcoin Exchange Inks Partnerskab med tyrkisk fodboldklub

BTCTurk

Tyrkiets største bitcoin-udveksling, BtcTurk, samarbejdede for nylig med en tyrkisk fodboldklub, Yeni Malatyaspor. I henhold til kontrakten ville bitcoin-udvekslingsplatformen være klubbens sponsor i den igangværende 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Season, hvor klubben ville spille med navnet “BtcTurk Yeni Malatyaspor”.

Dette er ikke første gang, der foregår et krypt-sportsamarbejde, hvilket indikerer en voksende accept inden for sportsbranchen og videre.

BTCTurk

Tyrkisk professionelt fodboldhold Nicks Bitcoin sponsoraftale

Redditor “onurgozupek”Afslørede nyheden om partnerskabet i en stolpe offentliggjort på Bitcoin sureddit mandag (2. september 2019).

Baseret på sponsoraftalen ville BtcTurk’s logo blive vist på klubens trøje. Partnerskabet er vigtigt, da dette markerer første gang, at en bitcoin-udvekslingsplatform sponsorerer en professionel fodboldklub’s trøje.

I en kommentar til milepælen opnået med bitcoin-udvekslingsplatformen sagde Özgür Güneri, administrerende direktør for BtcTurk:

”Og nu er vi glade for at få endnu et gennembrud i vores land og i verden og bringe Yeni Malatyaspor, en af ​​de succesrige klubber i Tyrkiets Super League og BtcTurk sammen. Vi tror på fremtiden for tyrkisk sport og fodbold og har til formål at investere mere i de kommende år. ”

Administrerende direktør tilføjede, at partnerskabet ville tilskynde til større vedtagelse af bitcoin og andre kryptokurver i Tyrkiet. Desuden ville inddragelsen af ​​klubben være med til at skabe opmærksomhed om BtcTurk og bitcoin i den tyrkiske fodboldliga.

Adil Gevrek, der er præsident for fodboldklubben BtcTurk Yeni Malatyaspor, kommenterede også sponsoraftalen. Ifølge Gevrek ville tilknytning til Tyrkiets største bitcoin-udvekslingsplatform være gavnligt for klubben og for tyrkisk fodbold.

Sportsfranchises, der vedtager kryptovaluta

Kryptovalutaindustrien ser ud til at få en mærkbar grad af støtte fra sportsbranchen. Over tid har der været nyheder om cryptocurrency- og blockchain-platforme, der samarbejder med nogle af de største navne i sportsbranchen. Fodbold og basketball er dog øverst på listen over sportshold til at vedtage kryptovaluta.

Amerikansk fodboldhold, Miami Dolphins, vedtog litecoin (LTC) som klubbens officielle kryptokurrency, der gør det muligt for fans at købe billetter ved hjælp af bitcoin og litecoin.

Også NBA 2k-ligaen fra det professionelle basketballhold, Cleveland Cavalier, Cavs Legion, slog sig sammen med kryptovaluta-platformen, UnitedCoin, hvor UnitedCoin blev ligaens officielle kryptovaluta-partner.

En af de største fodboldklubber, Juventus, samarbejdede med Socios.com, en blockchain-baseret engagement platform, til at lancere sit eget fan token,

I august 2018 blev der skabt historie i fodbold, da Rimini, en italiensk fodboldklub, blev det første fodboldhold i verden, der blev erhvervet med bitcoin. Tidligere blev det amerikanske basketballhold, Sacramento Kings, det første basketballhold, der minede ethereum. Holdet var angiveligt det første i sportsbranchen til at acceptere bitcoin.

Bitcoin stigende populær i Tyrkiet midt i økonomisk ustabilitet

Tyrkiet betragtes generelt som et kryptovennligt land, hvis borgere er åbne for ny teknologi. Landets statsborger, styrtede ned i 2018, hvilket gør bitcoin og andre virtuelle valutaer til en gunstig mulighed for tyrkerne.

Ifølge en afstemning foretaget af den hollandske sociale medieplatform, ING News den februar 2019, og delt af CoinShares ‘direktør, Meltem Demirors, er tyrkiske statsborgere de højeste ejere af virtuel valuta i hele Europa.

Som med mange andre regulerende organer og regeringer globalt advarede den tyrkiske regering borgerne om de risici, der er forbundet med bitcoin. Der er dog ingen lovgivningsmæssige rammer for kryptokurrency og blockchain.

Sagen om, at tyrkerne henvender sig til bitcoin midt i en finanskrise, er ikke en ejendommelig sag. Lande som Venezuela og Argentina står også over for lignende økonomiske problemer, og disse regioner henvender sig til kryptokurrency for lettelse.

For nylig administrerende direktør for hedgefond, Arca, Rayne Steinberg, sagde at jurisdiktioner med økonomisk og politisk krise så bitcoin som en sikker havn og sidste udvej. Desuden bemærkede Steinberg, at lokale påvirkede jurisdiktioner som Argentina, Venezuela, Hong Kong og Tyrkiet, købte bitcoin til en præmie på kryptokurrencyudvekslinger..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me