Bitcoin Cash vinder 275% i 2019: overgår Litecoin til krav på 4. plads

Bitcoin kontanter

Bitcoin Cash (BCH) skaber muligvis ikke alle overskrifter inden for kryptovaluta-nyhedskredsløbet, men det nyder bestemt massiv vækst i 2019. Bitcoin-fork er nu den fjerde rangerede kryptokurrency baseret på markedsværdi og har fået over 275 procent siden starten af året.

I mellemtiden er situationen for Bitcoin SV (BSV) den direkte modsatte, da prisen fortsætter med at falde og falder yderligere i kølvandet på opkald til at fjerne fjernelse af symbolet fra kryptokursudvekslingsplatforme..

Bitcoin kontanter

Bitcoin Cash fortsætter opadgående bane

Data fra CoinMarketCap viser, at BCH er steget med cirka 275 procent siden starten af ​​2019. BCH begyndte året med at handle på $ 80-mærket, men er steget til $ 300 med Bitcoin-gaffelen tæt på syv procent inden for de sidste 24 timer.

Genopblussen af ​​Bitcoin Cash har set BCH-markedsværdien top 5 milliarder dollars og dermed skubbet den ud over Litecoin til det fjerde sted på markedsværdien. Altcoyns handelsvolumen når også hidtil usete højder og ligger i øjeblikket på over $ 1,3 milliarder dollar, hvilket dværger selv XRP.

Bitcoin kontantpris handling

Dette er kun nogle af de målinger, der viser de betydelige fremskridt, BCH har gjort siden slutningen af ​​november-hash-krigen med BSV. BCH on-chain-transaktioner er lidt over 40.000, en stigning på næsten 300 procent.

For det meste af 2019 hidtil har altcoins haft en slags renæssance, da priserne er forbedret betydeligt efter bjørnemarkedet i 2018. Denne generelle positive priskørsel på altcoin-markedet førte til fremkomsten af ​​udtrykket altseason.

Bitcoin Cash har været en stor deltager i denne altcoin-genopblomstring, der endda førte til et fald i Bitcoins dominans af den samlede kryptokurrencymarkedsværdi. Derefter, i starten af ​​april, gik Bitcoin også ind i, hvad mange mener er starten på sin bullish fase.

Den toprangerede kryptokurrency fik mere end 20 procent i løbet af få timer, da BTC steg til $ 5.000. Baseret på den høje interne korrelation af kryptokurrencypriser fulgte BCH også trop og nåede endnu højere på bagsiden af ​​den opadgående BTC-prishandling.

Analytikere har også identificeret nogle vigtige udviklinger inden for BCH-protokollen, der kunne forbedre altcoin transaktionseffektivitet. Ifølge rapporter er BCH-udviklere implementering af protokolopgraderinger som Schnorr Signatures og Simple Ledger Protocol (SLP).

Bitcoin SV falder ved vejen

Mens BCH kører højt, ser det ud til, at BSV falder ved vejkanten. Binance mandag (15. april 2019) meddelte, at det ville fjerne BSV fra sin platform efter syv dage. Meddelelsen følger erklæringen fra Changpeng Zhao, administrerende direktør for Binance, om at platformen vil fjerne BSV er Craig S. Wright (CSW), og Calvin Ayre stopper ikke med at mobbe deres kritikere.

Helt uenig

1. Binance er en centraliseret profitgruppe

2. Handelsvolumenet for BSV er blandt de laveste blandt top 20

3. Afnotering har masser af langsigtede fordele for Binance + et positivt beløb for branchen @cz_binance gjorde det ikke kun for sig selv, men for hele rummet https://t.co/9zZ8vZyTOM

– Dovey 以德服人 Wan &# 128477; &# 129430; (@DoveyWan) 15. april 2019

Problemet stammede alt sammen fra CSW, der tvang Hodlonaut, en populær Twitter-konto, til at genvinde udsagn, der fratog Wrights krav om at være Satoshi Nakamoto, Bitcoin-skaberen. CSW, Ayre og deres juridiske team fortsatte også med at indstille en $ 5.000 BSV-belønning på Hodlonaut.

I løbet af de sidste par uger har BSV passet en klippe og endda mistet gevinsterne fra den indledende start i april. Bitcoin SV er nede mere end 22 procent, og siden Binances meddelelse er diaset blevet endnu stejlere.

HVIL I FRED $ BSV pic.twitter.com/Po4OwJivU3

– Tuur Demeester (@TuurDemeester) 15. april 2019

Andre børser kan følge med og fjerne børsnotering af BSV i betragtning af den angiveligt dårlige markedslikviditet. Ifølge Dovey Wan, medstifter af Primitive, er BSV’s handelsvolumen en af ​​de laveste for de top 20 altcoins. Som tidligere rapporteret af Blockonomi planlægger OKEx imidlertid at samarbejde med BSV.

På bagsiden siger kritikere af træk, at Binance’s handlinger ikke følger ånden i decentralisering af kryptovalutaindustrien. Andre siger, at et helt projekt ikke skal betales for et par af dets talsmænds vildfarelser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me