Binance til at blokere handel for amerikanske kunder inden planer for reguleret udveksling

Binance

Pas på, Coinbase: Binance bevæger sig ind i dit hjemmebane.

Adept på lovgivningsmæssig arbitrage blandt mange ting har kryptokurrencyudvekslingsgiganten Binance ikke været fremmed for at foretage skridt – både billedligt og bogstaveligt – for at konsolidere og udvide sin globale tilstedeværelse. Udvekslingen holder flexstrejken stærk med Amerika næste gang på sit skifer, da selskabsledelse i denne uge bekræftede, at en amerikansk Binance-platform var på vej.

Binance

Binance blokerer amerikanske kunder

Forud for deres planlagte flytning til en reguleret børs i USA, Binance i morges moderniserede deres interne politikker for nu at udelukke muligheden for handlende i USA til at bruge deres platform. I september i år vil amerikanske kunder kun få adgang til deres tegnebøger, men ikke bytte handler.

Deres opdaterede politik fra 14. juli 2019 siger:

Binance er ikke i stand til at levere tjenester til nogen amerikansk person

Brugere vil sandsynligvis være i stand til at omgå denne blok ved at bruge en VPN, da Binance i øjeblikket tillader en 2BTC-tilbagetrækningsgrænse pr. Dag uden at skulle gennemgå KYC-proceduren.

Ny platform på vej

Binance, hvis hovedkontor i øjeblikket ligger på den sydeuropæiske ø Malta, vil samarbejde med et San Fransisco-baseret firma ved navn BAM Trading Services for at gøre platformen til en realitet.

Et selskab under navnet BAM Trading registreret som en Money Services-forretning i US Treasury’s Financial Criminal Enforcement Network, eller FinCEN, på torsdag.

Lidt ud over det vides der om opstart for nu, skønt selskabets registrering ikke angav en “direkte korrespondance” -instruktion til adressen på Koi Compliance, en fløj af kryptokurrencyhandelsfirmaet Koi Trading, som Binances inkubator-afdeling Binance Labs investerede $ 3 millioner USD ind tidligere i år.

Som en del af partnerskabet vil BAM Trading drive Binance U.S., mens Binance proper vil levere den underliggende teknologi, nemlig dens matchende motor- og tegnebogsystemer. På nyheden kommenterede Binance-grundlægger og administrerende direktør Changpeng Zhao:

“Binance US vil blive ledet af vores lokale partner BAM og vil betjene det amerikanske marked i fuld overensstemmelse med lovgivningen.”

Pivoten kommer, da børsen tidligere i denne måned meddelte, at det ville være at blokere amerikanske brugere (såvel som brugere fra 28 andre lande) fra Binance DEX, virksomhedens længe ventede decentrale børs..

Denne geoblocking skal træde i kraft den 1. juli. Det er et skridt designet til at holde DEX på højre side af US Securities and Exchange Commission (SEC), som ellers måske finder DEX som en uregistreret værdipapirudveksling. Hvad angår Binance U.S., har Zhao og hans team endnu ikke erklæret, hvornår lanceringen kan forventes.

Indtrængningen i Amerikas kryptoøkonomimarked er kun den seneste ekspansionsindstillede fremskridt, som Binance har gjort generelt.

Eksempelvis havde børsen også afsløret i begyndelsen af ​​juni, at den ville udvikle sine egne stablecoins. Virksomhedens økonomidirektør Wei Zhou bekræftede lige så meget i kommentarerne til pressen og bemærkede på det tidspunkt, at børsens ledelse planlagde at frigive de interne staldmønter offentligt “i løbet af få uger til en måned eller to.”

Zhou sagde, at børsen ikke ville skabe et symbol, der var knyttet til den amerikanske dollar som en del af denne kampagne, skønt han fremhævede den japanske yen og Den Europæiske Unions euro som valutaer valgt til tokenisering.

CENTER Consortium

Binance ser på stablecoins kommer som et, dets vigtigste konkurrenter, Coinbase, arbejder sammen med Circle for at fremme økosystemet omkring stablecoin bakket op af deres CENTRE-konsortium, USD Coin (USDC).

Denne gruppe har annonceret at undersøge udviklingen af ​​en “basketcoin”, der er knyttet til flere stablecoins af CENTREs oprettelse. Desuden er frigivelsen af ​​Facebooks GlobalCoin basketcoin en anden tråd, som Binance må kæmpe med i USA, i det mindste i stablecoin-arenaen. Facebook går angiveligt så langt som at overveje at åbne fysiske pengeautomater til tokenet, hvilket tyder på, at deres indflydelse snart kan være vidtrækkende.

Stadig, hvis et kryptoøkonomifirma er i stand til at fremstille stablecoins, der vil fange med handlende, er det Binance. Og sådanne poletter er ikke den eneste nye strejf, som udvekslingen holder øje med. Sidste måned afslørede virksomheden, at det snart ville lancere en margenhandelstjeneste på Binance.com.

Efter at være blevet hacket ud af 7.000 bitcoin (BTC) tidligere på året, er det sikkert at sige, at udvekslingskraftværket er kommet igen og bygger fart..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me