Binance Teams med CipherTrace for at fordoble AML-beskyttelse

Binance Cyphertrace

Binance, kryptoøkonomiens mest populære kryptovalutaudveksling, har indgået et samarbejde med CipherTrace, en af ​​rummets førende blockchain-sikkerheds- og analysefirmaer, for at give en yderligere velsignelse for platformens anti-hvidvaskningsmetoder.

Binance Cyphertrace

Med et øje mod at skabe overlegen tillid blandt alle Binances interessenter sagde Binance Chief Compliance Officer Samuel Lim, at CipherTrace nu ville tjene som børsens “on-chain sikkerhedsløsning.”

#Binans Partnere med @CipherTrace for yderligere at styrke compliance-kulturenhttps://t.co/ojs764orxh

– Binance (@binance) 11. april 2019

Det californiske firma tilbyder en række blockchain-forensiske værktøjer og tjenester, der gør det muligt for sine kunder at analysere kryptovalutatransaktionsstrømme, f.eks. til identifikation af hackede eller hvidvaskede midler.

CipherTrace-administrerende direktør Dave Jevans, der for nylig blev kvalificeret som Canadas første Bitcoin-ekspertvidne i en mørk webrettssag, hyldede Binance-samarbejdet som et fremskridt mod kryptokurrencyøkosystemet, der rammer mainstream:

”Som en af ​​de mest pålidelige kryptokurrencyudvekslinger på kloden fører Binance an i AML-overholdelsesprogrammer for branchen. Med regulatorer i verdens mest progressive jurisdiktioner, der tilskynder til innovation, også ved hjælp af CipherTrace til at vurdere og overvåge risici ved licenserede kryptovaluta-virksomheder, Vi ser frem til at hjælpe kryptoøkonomien med at øge niveauet af gennemsigtighed og tillid til det samlede marked. Vi forventer, at mange andre følger Binances ledelse og er glade for at hjælpe med at bane vejen. “

Partnerskabet vil have en boostende effekt, da det kommer, efter at Binance’s compliance-program allerede tidligere har foretaget højt profilerede frysninger af ulovlige transaktioner. For eksempel i kølvandet på Cryptopia-udvekslingshacket tidligere på året var Binance i stand til at fryse nogle af den stjålne krypto i overensstemmelse hermed.

Bare kontrolleret var vi i stand til at fryse nogle af midlerne. Jeg forstår ikke, hvorfor hackerne fortsætter med at sende til Binance. Sociale medier vil være ret hurtige til at rapportere det, og vi fryser det. Det er en højrisikomanøvre for dem. https://t.co/i0PeahLzic

– CZ Binance (@cz_binance) 16. januar 2019

Og hvad CipherTrace angår, er partnerskabet med kryptoverseens største børs efter handelsvolumen endnu en gevinst for firmaet i det, der allerede har vist sig at være et vellykket 2019 for blockchain-sleuths. Virksomheden rejste $ 15 millioner i risikovillig kapital i februar og begyndte at levere sine tjenester til Malta Financial Services Authority i marts.

AML-overholdelse i spotlight efter Bittrex BitLicense-benægtelse

AML-overholdelse er afgørende for kryptokurrencyudvekslinger, der ønsker at udvide deres operationelle tilstedeværelse, ikke krympe eller isolere dem.

Amerikansk kryptokurrencyudveksling Bittrex befandt sig i den forkerte ende af denne dynamik i denne uge, efter at New York State Department of Financial Services (NYDFS) nægtede børsen en BitLicense, licenskryptovirksomhederne skal operere i New York af grundene af AML-bekymringer.

Til dette formål sagde NYDFS i et brev til Bittrex-administrerende direktør Bill Shihara, at børsen ikke havde “demonstreret, at den vil drive sin virksomhed ærligt, retfærdigt, retfærdigt, omhyggeligt og effektivt” i henhold til New York-lovgivningen. Fremover bliver Bittrex nødt til at ophøre med operationer i staten og derefter igen ansøge om en BitLicense for at komme tilbage.

Bittrex selv reagerede hurtigt på afvisningen og udstedte en tilbagevendende post der bestred kernen og manglen på kontekst i NYDFS’s benægtelse. Børsen sagde også, at det var fast besluttet på at fortsætte fremskridt på trods af tilbageslag:

“Vi vil fortsætte med at arbejde med de mange andre regulatorer, og vi vil fortsat tage konstruktiv feedback for at forbedre vores evne til at være de erhvervsborgere, vi har sat os for og forpligtet os til at være.”

Omvendt fremhæver episoden værdiforslaget fra virksomheder som CipherTrace og Chainanalysis.

Nye rapporter foreslår AML-industrisæt til robust vækst

Forskning og markeder har frigivet en ny rapport der forudsiger, at AML-softwaremarkedet forventes at vokse til størrelsen på næsten $ 5 mia. i 2017.

Hvorfor det er tilfældet, i det mindste når det gælder kryptoøkonomi, er ikke noget mysterium. CipherTrace er frisk 4. kvartals 2018 AML-rapport fandt ud af, at 1,7 milliarder dollars i stjålet krypto krævede hvidvaskning ved udgangen af ​​sidste år.

Som sådan vil blockchain-analyseindustrien helt sikkert være klar til handling i de kommende år.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me