Binance Prepping For Crypto DEX Launch, CEO CZ bekræfter

På trods af sin ungdom har Binance, en Malta-registreret kryptobørs, hurtigt etableret sig som en af ​​branchens fineste multifacetterede startups. Eksempelvis, ifølge udsagn fra Binance’s administrerende direktør, branchens gyldne barn Changpeng “CZ” Zhao, er flagskibsbørsen ti millioner brugere.

Selv om dette i sig selv er en forbløffende bedrift, afslørede virksomheden planer om at lancere en decentral børs (DEX) i 2018, da CZ udråbte fordelene ved ikke-mellemliggende transaktioner.

Binance DEX

Crypto Insider Changpeng Zhao taler om Binance’s DEX

Man vidste ikke meget om projektet indtil august 2018, hvor Zhao udgav et ”afslappet, groft og præ-alfa” -billede af platformen, som ikke havde nogen grafisk brugergrænseflade (GUI) at tale om på det tidspunkt. Siden den skæbnesvangre dato i august har den kinesiske teknologientreprenør holdt pedalen til metallet og frigivet en strøm af videoer, billeder og udsagn om denne spirende facet af Binances operationer.

Dette kom på spidsen tidligere på denne uge, da CZ tog til sin Twitter-side, som har kommando over øjnene og ørerne på 275.000 stærke, for at hævde, at da nytårsfester har fundet sted, fortsætter Binance DEX-teamet med “BUIDL.” Idet han antydede, at frigivelsen af ​​platformen er nær, tilføjede Zhao, at ikke kun et testnet af Binance Chain – DEXs hjemmefelt, så at sige – blev skubbet for at vælge partnere, men integration med Ledger Nano-hardware-tegnebøger er lige rundt om hjørnet.

Udgivet sammen med denne kommentar var et billede af den endnu ikke frigivne Binance Block Explorer, klædt i det definerede, anerkendte og gulfarvede design, der er blevet den opstartende telefonkort.

Mens det er en ferie for nogle, er vores @binance_dex holdet fortsætter med at #BUIDL, og har udgivet en ny version af Binance Chain testnet til vores partnere med @LedgerHQ support sammen med dokumenter (meget kladde). Det er semi-offentligt tilgængeligt, hvis du ved hvor. Fremad! pic.twitter.com/KJoKXmbcUE

– CZ Binance (@cz_binance) 6. februar 2019

Zhao fortsatte med at fortælle mere om sin seneste satsning i en Q&En livestream. Han forklarede, at Binance Chain vil bruge den delegerede Proof of Stake (DPOS) konsensusmekanisme, mens BNB vil fungere som netværksgas, ligesom ETH er for Ethereum.

Binance’s ivrige leder sagde endda, at på grund af Binance Chain’s barebones-karakter – mangel på en virtuel maskine betyder ingen smarte kontrakter – skulle netværket være i stand til at generere blokke på et sekund, som hver især vedrører “et par tusinde” transaktioner. Selvom Vitalik Buterin vil hævde, at en så høj datakapacitet er tyr, synes CZ fast på, at hans hjernebarn skal være i stand til at understøtte hovedparten af ​​den transaktionelle efterspørgsel fra titusinder af klamrende kryptoforbrugere.

Til sidst gjorde Zhao sit bedste for at forblive tåget, og bemærkede, at DEXs beta-iteration vil blive lanceret i de næste “par uger”, men var forsigtig med at afsløre den planlagte udgivelsesdato for det endelige produkt.

Hvad andet er nyt for Binance?

Nyheder om DEX kommer lige efter, at virksomheden havde lavet en håndfuld meddelelser i de seneste uger. Sammen med lanceringen af ​​en krypto-til-fiat-udveksling i Jersey, som blev mødt med store efterspørgsel fra europæiske borgere, sikrede Binance et partnerskab med Simplex, så forbrugerne kunne købe kryptovalutaer via kredit- og betalingskort. Industriens startende samarbejdede også med Tron for at være vært for ICO for BitTorrent token, et projekt baseret på det verdenskendte torrentøkosystem, der deler sit navn.

Binances uophørlige fremskridt i den rigtige retning har endda fanget Erik Voorhees opmærksomhed, der af Forbes betragtes som “Bitcoins sidste krigsskyder”. I en nylig tweet bemærkede anti-etableringsadvokaten, der står bag ShapeShift Exchange, CoinCap og KeepKey-satsningerne, at han er “imponeret og inspireret” af den “utrolige succes”, som Binance har opnået i den nylige hukommelse. Voorhees fortsatte med at hylde Zhao og bemærkede endda, at han har holdt et øre til jorden, især da den tidligere OkCoin-direktør har skaleret kryptoverdenens trin..

Man kan ikke være imponeret og inspireret af den utrolige succes, som @binance har opnået i løbet af de sidste 1,5 år. @cz_binance det har været fantastisk at se din opstigning, fortsæt med det gode #buidling

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 7. februar 2019

Binance kan bare være en nybegynder i Bitcoins relativt lange historie. Men med denne erklæring i spidsen, vil mange hævde, at virksomheden fortsat vil overgå sine rivaler, især på grund af dets evne til at holde sig flydende i brutale, knuskende markedsnedgang.

Det faktum, at BNB, upstartens interne token, er steget til de øverste niveauer i det digitale aktivrum, fremhæver kun dette tema. Ifølge Blockonomis markedsanalyseværktøj er BNB, der snart udstedes på Binances helt egen blockchain, nu den tiende mest værdifulde kryptokurrency ved markedsværdi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me