Bedre UX: Tankstationsnetværk ankommer til at omdanne Ethereum dApps til apps

GSN

Mens Ethereum-økosystemet stadig er spændende, er en almindelig klage over dets decentrale apps eller dapps, at de har vist sig at være ukendte for almindelige brugere, der er vant til almindelige apps, der ikke understøttes af blockchain-teknologi..

Afsløret den 6 august, den nyt bensinstationsnetværk (GSN) sigter mod at skære kompleksitet fra dapps ud i at blive den “ultimative Ethereum onboarding-løsning.”

Hvordan? Det nye netværk er en open source-løsning designet til at hjælpe dapps med at blive “skelnes fra dine foretrukne Web 2.0-apps.” Denne billedlige håndflade opstår som dapps, der udnytter GSN “nu kan påtage sig brugerens transaktionsomkostninger” i henhold til et givet projekts særlige omkostninger til kundeoptagelse (CAC).

GSN

Denne dynamik gør det så, at dapp-brugere ikke behøver at betale gasafgifter for transaktioner, fordi en GSN-baseret dapp dækker disse omkostninger lige uden for porten. Naturligvis er et sådant system betinget af, at en dapp er i stand til bæredygtigt at have disse omkostninger.

Virkelig begejstret for at annoncere bensinstationsnetværk.

Den ultimative onboarding-løsning til #Ethereum.

Transformer dapps til normale apps.

Fjern den tekniske byrde fra dine brugere.

Skjul transaktioner.https://t.co/qANJCA3RVR

cc @meta_cartel @b_asselstine @TabooKeyNet @portis_io pic.twitter.com/v425d84xpK

– Ramon Recuero (@ramonrecuero) 6. august 2019

“GSN er ikke kun et must for ombordstigning, men det er også nøglen, der låser op for nye og forstyrrende forretningsmodeller inden for blockchain-paradigmet,” skrev Ramon Recuero, der formelt afslørede netværket i et mellemstort indlæg..

Netværket blev oprettet gennem samarbejde, der involverede flere Ethereum-økosysteminteressenter, såsom digital aktivsikkerhedsspil TabooKey, dapp DAO MetaCartel og OpenZeppelin-projektet.

Zoomende ind er GSN afhængig af decentrale relæer – som kan køres uden tilladelse – til at udføre transaktioner. Som Recuero forklarede:

“Disse relæer opbevares på Ethereum inde i RelayHub-smartkontrakten. Din app kan vælge det relay, der skal udføre transaktionen baseret på dens omdømme. Når du vælger et relay, svarer det straks til dig, der bekræfter anmodningen. Hvis den ikke gør det, kan du straks skifte til et andet relæ. “

Fordelene ved dette system, som nu har en live beta på Rinkeby testnet, er, at brugerne ikke længere skal gennemgå forvirrende, multi-trins onboarding-processer eller håndtere adressetaster direkte gennem det..

Også mod at gøre ETH mere anvendelig? Tornado mixer

Et andet smertepunkt, der er hjemmehørende i gennemsigtige blockchain-kryptokurver som bitcoin og ether, er, at hvis du bruger adresser og forbinder dem med offentlig aktivitet uden at ty til privatlivsteknikker, så kan enhver med en internetforbindelse og know-how til at gennemgå en block explorer revidere din finansielle historie.

Overvej, hvordan nogle Ethereum-dapps og DAO’er kræver offentlige attester på platforme som Twitter. Tidligere, for at foretage sådanne verifikationer med privatlivets fred, ville brugerne skulle henvende sig til eller spin op til en adresse, som de ikke tidligere har brugt.

Imidlertid ville mange mennesker helt sikkert foretrække at have en enkelt konsolideret adresse, som de kunne bruge til alle ting Ethereum uden at afsløre hele deres on-chain aktivitet. Det er her eksperimentelle privatlivsløsninger som Tornado-mixeren kommer ind.

Har lige deponeret 0,1 ETH i den helt nye [eksperimentelle] https://t.co/NR5IvbWmVs mixer. Jeg trækker lidt tilbage, når flere mennesker har tilmeldt mig mit anonymitetssæt!

Meget sejt @rstormsf og @PeppersecCOM! pic.twitter.com/RUwj1UCzBm

– ameen.eth &# 128121; (@ameensol) 5. august 2019

Tornado, der udnytter zk-SNARKS fortrolighedsteknologi til at skjule deltagernes aktivitet, blev først afsløret i slutningen af ​​juli som en beta på Kovan testnet. Denne uge blev Tornado frigivet på Ethereum mainnet.

Mixeren er endnu ikke revideret og bør stadig betragtes som eksperimentel, så brug den på egen risiko indtil yderligere varsel. Projektets fremskridt kommer stadig, da mange af interessenter i Ethereum-samfundet har kæmpet med, hvordan man giver bedre privatliv til deres blockchain.

For eksempel ankom Tornados testnet beta ikke længe efter udvikler Kendrick Tan frigav sin Heiswap-mixer på Ropsten testnet. Tan byggede Heiswap i henhold til den minimale designspecifikation, som Ethereum-medskaberen Vitalik Buterin skitserede til en mixer tilbage om foråret.

Disse mixere er stadig tidligt i deres levetid, men de repræsenterer muligheden for, at Ethereum bliver mere og mere privat at bruge.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me