Bank of America fremstår som den største Blockchain-patentholder

Bank of America Crypto

Hvis der var et globalt løb om at sikre blockchain-patenter, ville Bank of America vinde. De har i øjeblikket 50 godkendte blockchain-patenter. Dette virker som en stor tillidserklæring for teknologien, men det kan også være en måde at promovere deres forretning på og synes at være i forkant med Fintech.

Bank of America indgav deres første blockchain-patent i 2014. Det fik titlen “Wire Transfers Using Cryptocurrency”, og US Patent and Trademark Office (USPTO) godkendte det i september det følgende år. Banken har ikke gjort meget for at udvikle platformen yderligere, og dette kan være et tegn på deres syn på kryptoer og blockchain-teknologi.

Bank of America Crypto

Bank of America er svær at læse

Der er blandede synspunkter når det kommer til Bank of America’s sande motivationer i krypto / blockchain-rummet. I januar 2016 fortalte de pressen, at de gjorde sig klar til at ansøge om 20 blockchain-patenter.

På det tidspunkt fortalte Catherine Bessant, deres Chief operations and technology officer, til CNBC, at ”Som teknolog er teknologien fascinerende. Vi har forsøgt at være på forkant. Jeg tror, ​​vi har et eller andet sted omkring 15 patenter, de fleste mennesker vil blive overrasket over Bank of America med patenter i blockchain- eller kryptokurrencyområdet. ”

Banken har fortsat patenteret kryptoteknologi. På papir ser Bank of America (BoA) ud som en af ​​de mest progressive store banker derude. Ifølge en tidligere medarbejder kan dette være noget af en lus.

Michael Wuehler arbejdede for BoA ​​i mere end 11 år. Nu er han en blockchain-specialist hos ConsenSys. I august i år hævdede han, at bunken af ​​patenter, som BoA besidder, er “meningsløs” fra hans perspektiv og måske aldrig fører til nogen virkelige applikationer. Han hævder, at BoA patenterer krypto- og blockchain-ideer, fordi de ønsker pressedækning og for at skinne deres innovative image op.

Mr. Wuehler er noteret på 8 af de 50 blockchain-patenter, som BoA i øjeblikket har, så hans syn på bankens motivationer er sandsynligvis ikke langt væk.

Opbygning af et bibliotek

Uanset deres motivationer har BoA ​​sammensat en imponerende liste over krypto- og blockchain-patenter. Deres seneste godkendte patent relateret til at holde private nøgler sikre. Det blev bekræftet af USPTO den 30. oktober.

Tilsyneladende mener BoA, at de nuværende beskyttelsesforanstaltninger for private nøgler ikke er tilstrækkelige. Patentet siger, at “Selvom mange […] enheder muligvis skaffer bevis for en sikkerhedsbrud (dvs. fysisk eller ikke-fysisk manipulation med enheden og / eller data), giver sådanne enheder ikke svar i realtid til sådanne overtrædelser, således at misbrug af private kryptografinøgler forhindres. ”

Banken håber at løse dette med deres nye patent. Deres seneste godkendte patent fortsætter, ”Derfor er der behov for et sikkert middel til opbevaring af private kryptografinøgler. Det ønskede lagringsmiddel bør reducere risikoen for misbrug af nøgler på grund af nøglerne, der opbevares internt i en computernode, der ofte eller i nogle tilfælde kontinuerligt er tilgængelig via et offentligt kommunikationsnetværk, såsom Internettet. ”

Fra udseendet ser BoA ​​efter nye måder at anvende deres eksisterende forretningsmodel på. Talrige andre patenter, de har indgivet, ser ens ud og ser ud til at være fokuseret på at tilføje sikkerhed til en teknologi, der var designet til at omgå den eksisterende bankinfrastruktur.

Er Cryptos en trussel?

BoA har patenteret kryptoteknologi, men de synes ikke at være villige til at lade deres kunder deltage i kryptomarkedet. Sidste år sluttede de sig til adskillige andre banker for at lukke deres kunder ud af kryptomarkedet via deres afslag på at tillade brugen af ​​deres bankkort på kryptobørs.

De udsendte også denne erklæring i deres årsrapport i år: “Kunder kan vælge at drive forretning med andre markedsdeltagere, der engagerer sig i forretning eller tilbyder produkter i områder, som vi finder spekulative eller risikable, såsom kryptokurver.” De henviste til kryptokurver og specifikt Bitcoin.

Hvorvidt BoA rent faktisk vil bruge nogen af ​​disse patenter, er helt ukendt. Banken forbereder sig muligvis på begivenheder og venter på at se, hvad offentligheden gør. I øjeblikket ser de ud til at være tilfredse med at patentere potentielle gode ideer og lægge dem på hylden. En ting er sikkert, hvis kryptoer nogensinde bliver en vigtig afviklingsteknologi, vil BoA være klar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me