Argentina bliver andet medlem af Blockchain Research Institute

Argentina Bitcoin

Blockchain Research Institute (BRI) bød for nylig Argentinas regering, det andet land, der blev medlem af det globale institut efter Canada. Indgangen til den argentinske regering, som mere er et samarbejde, kommer efter et møde i november 2018.

Argentinas engagement i det berømte institut vil give landet adgang til forskellige eksklusive begivenheder og adgang til andre medlemmer af BRI. Det seneste træk fra den argentinske regering håndhæver sin positive holdning til blockchain og kryptokurrency.

Argentina Bitcoin

BRI samarbejder med Argentina

Det Toronto-baserede Blockchain Research Institute i en nylig pressemeddelelse erklærede et partnerskab med regeringen i Argentina. Ifølge frigivelsen kommer meddelelsen om samarbejdet efter et møde i november 2018. Mødet var til stede præsidenten for Argentina, præsident Mauricio Macri, argentinsk vicestabschef, Andrés Ibarra, og Don Tapscott, medstifter og bestyrelsesformand for BRI.

Blockchain Research Institute blev grundlagt i Toronto, Canada, af forfattere af den berømte bog, Blockchain Revolution, Don og Alex Tapscott, i 2017. Instituttet med flere millioner dollars udfører forskning inden for forskellige områder som produktion, energi og ressourcer , detailhandel, blandt andre.

Argentinas partnerskab med forskergruppen gør det sydamerikanske land i stand til at engagere sig i eksklusive webinarer og få adgang til flere forskningsprojekter. Argentinas regering ville også mødes med andre grupper såsom startups, multinationale selskaber og andre regeringer under begivenheder og programmer.

Samarbejdet mellem BRI og Argentina er også afgørende for etableringen af ​​et Blockchain Research Institute Center of Excellence i det sydamerikanske land. I øjeblikket inkorporerer landet blockchain-teknologi i forskellige projekter. Et eksempel er anvendelsen af ​​distribueret ledgerteknologi i Compr.ar og Contrat.ar, argentinske indkøb og kontraktfirmaer. Leverandører af platformen brugte blockchain i budfasen.

Desuden bruger Argentinas regering distribueret hovedbogsteknologi til at gøre offentlige optegnelser sikre og fri for menneskelig manipulation.

Voksende Bitcoin Utility i Argentina

Argentina har uden tvivl åbnet sig for at vedtage virtuel valuta og blockchain-teknologi på forskellige områder. Det sydamerikanske land har også set den stadige vækst i Bitcoin-pengeautomater.

I første kvartal af 2019 indgik Alto Viaje et samarbejde med kryptokurrencyudveksling, Bitex for at bruge Bitcoin på SUBE; landets transportsystem. Med Argentinas ustabile økonomiske situation var dette en velkommen udvikling for argentinerne. Partnerskabet betød, at pendlere kunne bruge Bitcoin til at betale for forskellige transportmidler som busser, undergrundsbaner og tog.

Manuel Beaudroit fra Bitex var begejstret for virksomhedens beslutning om at medtage Bitcoin som betalingsmiddel for brugere af offentlig transport. Samarbejdet giver over syv millioner SUBE-kunder i 37 byer mulighed for at betale transportpris ved hjælp af BTC. Alto Viaje accepterede tidligere betalingsmetoder som PayPal og landets lokale Rapipago.

Også Milliardær Venture Capitalist, Tim Draper, satte i marts et væddemål med den argentinske præsident, Mauricio Macri. Draper, der besøgte Argentina dengang, mødtes med præsidenten og foreslog, at Bitcoin skulle erstatte peso, landets valuta.

Med landets devaluerede peso placerede venturekapitalisten med tillid et væddemål og sagde, at hvis pesoen havde mere værdi af bitcoin, så ville han fordoble sin investering i landet. Men hvis bitcoin værdier højere end peso, ville det løse landets økonomiske problemer. Desuden troede Draper, at hvis Argentina indtastede markedet for kryptokurrency, ville det gøre landet nok indbydende for iværksættere.

Flere statsstøttede Blockchain-investeringer

Desuden besluttede Binance Labs, en vigtig virtuel valuta og blockchain-hub, at støtte det sydamerikanske land i et forsøg på at øge indførelsen af ​​blockchain og digital valuta i Argentina..

Virksomheden bemærkede landets skub mod accept af kryptokurrency og blockchain og sagde:

Argentina er på randen til massiv adoption af blockchain, fra pengeautomater til transportsystemer, og Binance Labs er blandt sine førende tilhængere.

Argentina annoncerede sin støtte til Binance Labs og erklærede, at det ville donere 50.000 dollars til hvert projekt, virksomheden ville investere i. Med dette ville det sydamerikanske land aktivt tilskynde til distribueret hovedteknologi og vedtagelse af virtuel valuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me