Analytikere: Efter denne uges spænding – Hvad næste for Bitcoin?

Bitcoin

Bitcoin (BTC) vises i øjeblikket som overkøbt i henhold til en teknisk indikator, der kan betyde en afslutning på det nuværende rally efterfulgt af endnu et prisfald. Disse oplysninger kommer på et tidspunkt, hvor den nuværende prisstigning ser fremkomsten af ​​en ny bølge af optimisme efter et vanskeligt 2018.

Nogle analytikere forudsiger, at BTC kan gå så højt som $ 6.500, mens andre mener, at den toprangerede kryptokurrency er indstillet til at gå ind i en anden parabolisk fase, der vil betyde en ny heltidshøjde. Det næste skridt for Bitcoin ville være at enten bryde igennem den $ 6.000 psykologiske barriere eller falde tilbage til under $ 4.000 niveauer.

Bitcoin

Handle BTC med Plus500-mægler

Historie gentager sig for Bitcoin

Mens både tyre og entusiaster uden tvivl nyder den nylige stigning i Bitcoin (BTC) -prisen, kan oplysninger fra en teknisk indikator muligvis lægge en stopper for de positive følelser. Ifølge Bloomberg viser GTI Global Strength Indicator i øjeblikket, at Bitcoin er ved sin mest overkøbte niveau siden den massive tyrkørsel i slutningen af ​​2017.

Normalt betyder et aktiv i den overkøbte position, at nedadgående prishandling er overhængende i betragtning af niveauet for efterspørgselsmætning på markedet. Tilbage i 2017, da BTC var på et sådant niveau, styrtede det nedad fra tæt på $ 20.000 i midten af ​​december 2017 til $ 6.000 i starten af ​​februar 2018.

Bitcoin er massivt overkøbt

David Tawil fra ProChain Capital talte til Bloomberg:

”Vi forventer fortsat et andet ben nedad. Det er rart at se et positivt træk i modsætning til et negativt træk, bestemt. Men på samme tid af investorformål er det ikke et særligt trøstende skridt. Bestemt ville en investor meget hellere se en gradvis stigning med konstante gulve med hensyn til nedsættelse, i modsætning til en meget, meget hurtig opstart. Det kunne let være let, let gå. ”

I den bearish ende af spektret fremhæver GTI Global Strength Indictor deres synspunkt om markedets nuværende tilstand på trods af det bullish udbrud, der hidtil er set i april 2019. For mange bjørne er den underliggende tro, at markedets grundlæggende forhold endnu ikke er ændring, og dermed er den nuværende prissvingning blot en kort presse, som vil blive fulgt af en anden prisnedgang.

Langsigtet Bitcoin bund

Mens bjørnene kalder en kort presse og mulig tilbageførsel, spekulerer den populære BTC-erhvervsdrivende Peter Brandt, at Bitcoin kan komme ind i en anden parabolsk fase. Hvis denne forudsigelse viser sig at være nøjagtig, kan den toprangerede kryptokurrency indstilles til endnu en massiv tyrkørsel svarende til slutningen af ​​2017 “moonshot.”

Enten fra Dec ’18 lav eller fra gentest af samme (cirka analog dbl bund i 2015) ville det ikke overraske mig, hvis $ BTC går ind i en ny parabolisk fase. $ btcusd pic.twitter.com/XV89Qz7P4n

– Peter Brandt (@PeterLBrandt) 5. april 2019

Brandt tilføjer dog en advarsel for BTC-tyrer at overveje, og dette er der en mulighed for, at det aktuelle løb er en falsk positiv, der vil sætte et nyt prisfald ned til $ 3.100. Dette særlige prisniveau er Bitcoins laveste prismærke siden det nåede $ 19.700 i midten af ​​december 2017.

Brandts analyse bringer igen spørgsmålet om, at Bitcoin sætter en langsigtet bund. I et tweet offentliggjort fredag ​​af Plan B præsenterede den bemærkede kryptokurrencyforsker bevis for, at BTC ikke vil falde til under $ 2.000.

Hvorfor #bitcoin falder ikke under $ 2k:

1) Minearbejdere kapitulerede allerede (vanskelighed -25% nov / dec)

2) For tæt på halveringen (14 måneder)

3) BTC faldt aldrig under det geometriske gennemsnit ($ 2750)

4) BTC faldt aldrig under 50% af stock-to-flow-modellen ($ 5500)

5) RSI bundede ved (42) nu stigende pic.twitter.com/qJyFvKQcLQ

– PlanB (@ 100 billion USD) 5. marts 2019

I mellemtiden siger Tone Vays, en tidligere Wall Street-analytiker med en forkærlighed for at ringe til BTC-shorts, en nedadgående prisbevægelse synes mere gennemførligt end en bevægelse i den modsatte retning, i det mindste på kort sigt. Ifølge Vays er Bitcoin endnu ikke på bunden, da han forudsagde et worst-case-scenario med BTC, der nåede $ 1.300.

Imidlertid forbliver positive følelser stærke blandt Bitcoin-tyre og entusiaster. Tale med CNBC, Brian Kelly, grundlæggeren af ​​BKCM LLC sagde at BTC kunne bryde den psykologiske barriere på $ 6.000 og endda gå så højt som $ 6.500.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me