Air Canada til at integrere Blockchain Travel Distribution Solution

Air Canada Blockchain

Canadas flagselskab Air Canada har underskrevet en aftale med den schweiziske start-up Winding Tree for at deltage i en blockchain-baseret open source-rejseplatform.

Intensionserklæringen underskrevet af Air Canada med Winding Tree forventes at fjerne flaskehalse forbundet med distribution og salg af flyrejser. Den schweiziske opstart vil blive sadlet med ansvaret for at tackle sygdommen gennem udvikling af en open source-platform til rejsedistribution for at sikre kunderne bedre adgang til varebeholdninger direkte fra flyselskabet.

Air Canada Blockchain

Næste generations teknologi

Direktør for global produktdistribution for Air Canada Keith Wallis udtrykte begejstring for ledelsens fremsyn for at udnytte den næste generations teknologi til mere effektiv service levering.

”Vi er glade for at kunne deltage med Winding Tree i dette innovative projekt for en ny rejsedistributionskanal. Som Canadas største flyselskab og en global leder inden for innovative flyselskabsløsninger anerkender Air Canada vigtigheden af ​​at udnytte den næste generations teknologi. Vi planlægger at integrere Air Canadas Direct Connect API og Winding Tree’s offentlige blockchain-platform, hvilket giver blockchain-kyndige brugere mulighed for at få adgang til vores indhold direkte fra kilden. ”

Grundlægger og Chief Operating Officer for Winding Tree Pedro Anderson roste Canada Airline for at være en frontløber i integrationen af ​​en sådan innovativ teknologi i dets aktiviteter.

“Som det første nordamerikanske luftfartsselskab, der arbejder med Winding Tree’s offentlige blockchain-platform, viser Air Canada sig at være en reel leder inden for innovation,” bemærkede han.

Air Canada blev grundlagt i 1937 og har den største flådestørrelse og antallet af passagerer, hvilket gør det til det største flyselskab i Canada. Dens opsøgende som charterflytransport henvender sig til passagerer og fragt på 207 destinationer over hele kloden. Virksomheden fejrede sit 80-års jubilæum sidste år med lanceringen af ​​et rødt og sort fly. Med tjenester, der spænder over 220 lufthavne på seks kontinenter, er Canadas flagskib blandt de 20 største største flyselskaber i verden.

Winding Tree startede i 2017 som en blockchain-baseret, decentral, open source rejsedistributionsplatform med det formål at tilbyde billig rejselogistik til forbrugerne, samtidig med at leverandører også maksimerer deres afkast. Driften af ​​en åben konkurrence hjælper med at fjerne de barrierer, som nye deltagere i luftfartsindustrien kan støde på. Virksomheden henvender sig også til forbrugerne ved at fjerne ublu transaktionsgebyrer, der kan øge rejseomkostningerne. Dens innovative tjenester fremmer et mulig miljø for små virksomheder til at trives med store aktører i rejsebranchen.

Fremskridt inden for luftfartsoperationer

Integrationen af ​​blockchain-teknologi i flyselskabers operationelle processer er ved at blive en trend, der er vedtaget af aktører i branchen. Tidligere denne måned, Air France KLM tog det nødvendige skridt for at forbedre integrationen af ​​Blockchain Technology i rejsebranchen. Fremskridt var rettet mod at forbedre forsyningskæden og logistikken på en måde, der giver overkommelige rejsetilbud til kunder og øget rentabilitet for leverandører. Med Blockchain-teknologien reduceres antallet af formidlere drastisk, og brugerne kan få en mere direkte adgang til flyselskaberne.

Brisbane Airport Corporation (BAC) samarbejdede også med TravelbyBit i august 2018 for at indføre blockchain-aktiverede betalinger for shoppingaktiviteter i sine terminaler. Butikker og butikker såsom Botanist, Windmill & Co., Spoon og Fort Espresso vil drage enormt fordel af det innovative system, som nu har gjort det muligt for kunder at foretage betalinger i Bitcoin, Ethereum, Dash blandt andre digitale valutaer.

Partnerskabet konsoliderede målet med Brisbane Airport om at give et mulig miljø for samfundsprojekter, lokale virksomheder og passageroplevelse.

Mens han talte, sagde Brisbane Airport Corporation (BAC), daglig leder strategisk planlægning og udvikling, Roel Hellemons: ”Mange mennesker rundt om i verden har tjent penge på at investere i kryptokurver, og mange af disse mennesker rejser internationalt, så det giver mening at tilbyde en digital valuta erfaring inden for vores terminaler. ”

Han afslørede planer om at udvide brugen af ​​kryptokurver, og sagde: ”Dette er kun begyndelsen for os, da vi håber at udvide de digitale valutamuligheder på tværs af virksomheden, så se rummet. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me